Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu bir dilek cesmesi dediler bana
oturdum yosun tutmus islak tasina
anlattim neler geldi dertli basima
uzattim ellerimi seni diledim

bir bilsen seni nasil yurekten sevdim
bu bedende can degil candan oteydin
gece gunduz demedim dualar ettim

kucucuk bir umitsin icimde benim
sen ey dilek cesmesi duy beni dedim
gonlumdeki bu hasret bitsin istedim

bu ses askla yanan kalbimin sesi
huzunlu gonlumun icli nefesi
onsuz yasamakta yotur hevesi
duami kabul et dilek cesmesi

sessiz akisinda devalar gizli
nazli sularinda dualar gizli
uykuya sigmayan ruyalar gizli
duami kabul et dilek cesmesi

:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59: çok güzeldi sağolasın paylaşım için

hoşgeldin canım nasılsın...kızlar benim cıkmam gerekiyo biliyosunuz annemdeyim şimdi ayıp olmasın ablamda burda hepinizi cok öpüyorum ...sevtunum sanada güle güle canım görüşmek üzre inş güzel haberlerle dönerim... kardelenim sana bişey sorcam cıkmadan önce ateşim 37 cıktı hamilelikte ateş yüksek cıkarmı bi bilgin varmı canım...
canım,normalde ateşinin kaçlarda seyrettiğide önemli,eğer yüksek devam ediyosa hamilkelik var demektir,adet olacağın gün mutlaka düşermiş,sen genede çok umutlanma ki,sürpriz olsun.

birsen cim,ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMASSA ŞİMDİLİK GİTCEM DİYORUM CANIM,MERAK ETME.
SAĞOL,TEDAVİNİN İLERKİ AŞAMALRINI ANKARA YADA İST.OLARAK DÜŞÜNÜYORUM,EĞER GELİRSEM MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜM,HEM BENİ EVDE MİSAFİR EDERSİNİZ SANIRIM,AİLECEK ÇOK SEVERSİNİZ,EMİNİM BEN:34:

kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi geceler allaha emanet olun herkeze çok çok selamlar öpüyorum siziiiiiiiiiiii:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

canım benim kolay hamilelik geçir hiç sıkıntı çekmeden al çocuğunu kucağına darısı başımıza dua et hamişlerin duası kabul olur
canım ben zaten bütün topiğe dua ediyorum burda kimseyi ayırt etmeyiz inşallah biran önce kavuşursun bebişine
selam kızlar nasılsını özledinizmi bakım beni :1::1::1::1::1::1:
aaa pardon kimdiniz tanıyamadık yenimi geldiniz neyse o şakaydı hoşgeldin semracım oğlun nasıl
canım,normalde ateşinin kaçlarda seyrettiğide önemli,eğer yüksek devam ediyosa hamilkelik var demektir,adet olacağın gün mutlaka düşermiş,sen genede çok umutlanma ki,sürpriz olsun.

birsen cim,ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMASSA ŞİMDİLİK GİTCEM DİYORUM CANIM,MERAK ETME.
SAĞOL,TEDAVİNİN İLERKİ AŞAMALRINI ANKARA YADA İST.OLARAK DÜŞÜNÜYORUM,EĞER GELİRSEM MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜM,HEM BENİ EVDE MİSAFİR EDERSİNİZ SANIRIM,AİLECEK ÇOK SEVERSİNİZ,EMİNİM BEN:34:
şey pardon biz baya uzun bi zaman evde değiliz şehir dışına pardon yurt dışına çıkacaz tüh napcaz şaka şaka inşallah canım görmek isterim tabii hayırlsı olsun

canım ben zaten bütün topiğe dua ediyorum burda kimseyi ayırt etmeyiz inşallah biran önce kavuşursun bebişine

aaa pardon kimdiniz tanıyamadık yenimi geldiniz neyse o şakaydı hoşgeldin semracım oğlun nasıl

şey pardon biz baya uzun bi zaman evde değiliz şehir dışına pardon yurt dışına çıkacaz tüh napcaz şaka şaka inşallah canım görmek isterim tabii hayırlsı olsun

anam,hemende çamura yattın kız,tamam tamam,cafe köşelerinde görüşürük napalım?
başka kim vardı yaaa angara da,kardelen 49 a giderim bende:24::10:

ne zaman geldinde gidiyon ki?

ah canım sorma oğlan başımda bekliyor ama burda net var tekrar girerim şimdilik hoşça kalın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun :19:yoksa sen sevmiyormusun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şaka şaka çok şükür iyiyiz canım oğluşumda iyi pc yi istiyor bir kaç gündür oynamadı ya oyun oynuyacakmış şimdilik hoşça kalın tek tek isim vermiyorum çok kıymetli arkadaşlarımı unuturum diye o yüzden hepinizi çok çok özledim

anam,hemende çamura yattın kız,tamam tamam,cafe köşelerinde görüşürük napalım?
başka kim vardı yaaa angara da,kardelen 49 a giderim bende:24::10:

kız kardeloş cidden düşünüyomusun tedaviyi inşallah olur sana bişey demiştim yakı ile ilgili yapmadın demi onunla hamile kalan çok olmuş adetten sonra tam bel çukuruna yapıştır 2 gün mutlaka kalsın çalışmalara yakın yap gün aşırı yap çalışmayıda

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

ıyıgeceler kızlar
ebusum duaya bıttı yaz cnm yrn sabah okucam erkenden
bıde günü gecen arkadaslar var umarım güzel haberler verırler

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

bende tarih versem olurmuki gerçi baya var ama yazarmısın boncuğum şöyle boncuk gözlü bi kızın olsun

Back
X