Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mart ayı listesini yapıyormusun boncuk yapıyorsan benim 2 si haberin olsun canım bu arada nasılsın

ebroşum,karşılaşamdık bugün,ben gidiyorum kuzu,hayırlı geceler.
dün geceden acaip uykusuzum senin yüzünden hep:24::24::24:

herkesler gitmiş gerçi bende çok yorgunum ve halsizim
bugün evde değildim yeni geldik eve bakıyım dedim azcık geçmişe göz atıp yatıcam

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20bitti
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20bitti
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20bitti
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13bitti

HİRANUR VE SUNGER sizden haber bekliyorum inşallah sabaha bildirirsiniz olmadı ben okurum

sağol canım ALLAH Razı olssun:16:

aman hasta olma cnm şimdiden önlemini al emii:34:
canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gerek :1:sen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım
yemin ederim başım döndü geçmişi okucam bitiricem derken.tam giriyorum okuyorum uyuyakalıyorum sonra tabii hadiiii sil baştan ay öldüm bittim :D ay insan bu kadar uyurmu yaa neyse soran arkadaşlarım kayram,sevtunum,ebrarım,garibim biçok arkadaşım çok iyiyim çok şükür.dün dr daydım kesemizi gördük 9 mm miş daha nohut kadar ama bebiş yine göstermedi kendini eşek :) haftaya çarşamba öğlen randevum var şimdilik herşey sağlıklıymış.mide bulantılarım falan yok hatta hiç hamile değilmişim gibi sadece uyku uyku uyku allahım gece gündüz hep uyuyorum yemin ederim salak oldum yaf :1::1::1:

tktk arkadaşımız hamişmiş çook tebrik ederim inşallah yanlış hatırlamıyorumdur tabi.canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini...

tatlım sağlık ocaklarında yani aile hekimliklerinde ücretsiz yapılıyo tüm testler eğer maddi sıkıntılarsa söz konusu bende ilk aile hekimliğime gittim mesela.bahsettiklerin gebelik belirtisi gibi duruyo canım.ben patlamaya hazır gaz bombası gibi dolaştım etrafta ve hala öyleyim mesela inşallah başka bi hastalık belirtisi değildir canım Aallahım gönlünün muradını versin tez zamanda...

canııım yapma ne olursun ne dersem diyim biliyorum gözyaşını dindiremem ama kendine bunu yapmaya devam edersen eşinide kendinide çok yıprattığınla kalacaksın kuzum stres yaptıkça olmuyo ben en canlı örneğim senin karşında ne kadar gözyaşı döktüm sizi buldum anlattım rahatladım kafamdan atmaya çalıştım hiç beklemiyodum hamiş kaldım.lütfen biraz sakin olmaya çalış kuzum en kısa zamanda gelsin mucizen sana üzülme ne olur.

ah be kuzum ben geç kaldım demi herkesten çok özür dilerim beni affedin bu hormon değişiklikleri beni mahfetti velet kendi bile görünmeden daha beni bitirdi :) hala vaktim varsa okuyamayan varsa okuyayım ebrarcım

canım onca yorgunluk çıkacak tabi bi yerlerden bol bol dinlen canım geçmiş olsun

bu arada ne kaynatmışsınız be yaf gözlerim beynim döndü okurken :60::60::60::60:
canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .
ya yorgunluk çıkaramadım malesef şimdi ikinci posta misafirim geliyo buyatılı değil allahtan :1:nasipse ondan sonra rahatım .çok öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak
canim cok gecmis olsun,insallah hasta falan olmazsin..tabi misafir olunca dikkat edemedin kendine dimi.allah sifa versin ebrarcim..bu arada ben duami bugun okudum..insallah umutbizimolsun arkadasimizin evlat sahibi olmasina vesile olsun..simdiden duami yapayim.yarin tum gun evde olmuyorum kizlar,duaya katilamayacagim:59::59::59::59::59:

allah razi olsun naneliseker:38::38::38::38::38::38::38:

ohh ohhh,masallah demek 3 baci kaynattiniz dun aksam..ne degerli vakitlerdir o zamanlar...sefaniz olsun:64::64::64::64:

ahhhh ablacigim geldi aklimaaaaa :14::14::14::14::14:
canım çok teşekkür ederim allh razı olsun hastalık gibide değilde bi yorgunluk var oda yoğunluktan sanırsam benim hayatım hep koşturmayla geçiyo bende anlamıyorumki :26:sağlık olsunda napalım .sen nasılsın buarada?görüşemedik uzun zamandır :38:
dua içinde saol amin diyorum
benim işlerim vardı canım,çıkmak zorunda kaldım sabah.

sen,misafir gidince ortalığı kırklıcam diyede hasta olmuşundur eminim.
bide kış günü deriiiiiiiiiiiiiiiiiinnn temizlik yapan aley7namız var bizim,merak ediyorum onun evini,bi gidip görcem.

kızlar,derya nın çok selamı var,kafası biraz rahatlamış,dr onnu rahatlatmış,ayın 22 de ameliyatı varmış,size selamı,banada kelamı var:9:
inanki okadar yorgunumki kırklamaya halim yok yarın bişeyler yapıcam ertesi gün yine misafir var
okadarda pimpirikli değilim canım :63:sen kendine bak takıntılı :23:
eboşum dün gece hemen cıktım bitanem görmedim yazını kusura bakma...yok tatlım adet olmadım henüz ama 5 inde günüm heycanla bekliyorum inş hayırlısı olur sen nasılsın okudugum kadarıyla hasta olcam filan yazmışsın inş olmassın canım kendine dikkat et cok yoruldun zaten şimdi dinlen bol bol cok öpüyorum seni kuzum:16:

canım şimdi nasılsın cok gecmiş olsun...

kardelenim bende seni özledim canım nerelerdesin sen bakyım...bende annemdeyim fazla giremiyorum...

DERİNİM ben iyiyim canım dün görmemişim seni alıntıları yazıp hemen cıktım annemdeyim zaten fazla giremiyorum oyüzden sende iyisindir inş:54:

sevtunum sen nasılsın canım...

diger kızlarada selam bu arada kim var bilmiyorum ama:9:
peloşum önemli değil canım nasılsın?demek ayın 5inde inşallah olmazsın kuzum ya allahım büyük ayrıca ateşin yüksek gibi geldi bana inşallah hamişliktendir .
şimdilik ben hasta olmadımda bellide olmaz tuhaf bir halim var
selam kızlar nasılsını özledinizmi bakım beni :1::1::1::1::1::1:
semroş nerelerdesin özledik seni canım
ıyıgeceler kızlar
ebusum duaya bıttı yaz cnm yrn sabah okucam erkenden
bıde günü gecen arkadaslar var umarım güzel haberler verırler
saol kuzum ağzına sağlık buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah
ebroşum,karşılaşamdık bugün,ben gidiyorum kuzu,hayırlı geceler.
dün geceden acaip uykusuzum senin yüzünden hep:24::24::24:
benim yüzümdenmi sen galiba delürdün ben yatalım dedikce sen konuştun bide suçlu ben oldum gebertürüm seni hee :47::47:yatta dinlen kendini sıcak tut olurmu :60:
hoşgeldin ablacımmmm :)))) dua okuyamayan olursa bende okurum :))

hoşbulduk canım azcık geç oldu ama geçmişteydim kusura bakma
dua haber alamazsak yarın okuruz iki dakikada şimdilik beklemedeyim saol yinede :38:

HANIMLAR DERYAMIN çok selamı var gerçi kardeloş yazmış ama banada ilettiği için bildirmek istedim üzerimde kalmasın doktoru baya moral vermiş kapalı tüpü içinde bişeyler yapabilirmiş .inşallah herşey güzel olucak deryam için bomba gibi dönücek aramıza .

sende yarın müjde verirsin bize inşallah canım şuanda streslisindir ama yapma bence herşey güzel olur umarım .gerildikce ve korktukca herşey ters oluyo .güzel haberlerini bekliyorum tatlım
ben şimdi çıkıyorum iyi geceler sana görüşmek üzere öptümm

sende yarın müjde verirsin bize inşallah canım şuanda streslisindir ama yapma bence herşey güzel olur umarım .gerildikce ve korktukca herşey ters oluyo .güzel haberlerini bekliyorum tatlım
ben şimdi çıkıyorum iyi geceler sana görüşmek üzere öptümm

iyi geceler ablacım bende kocaman öptüm seni sevioreeee muckkk byyyy :54::54::54:

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20
ELİXSİR.......................20
SEVTUN.......................20
GARİP..........................20
SELİNA.........................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13

HANIMLAR ben kendime fazla yazdım listeyi görüp dua almak isteyen bana bildirsin herkesi yazamadım ulaşabilirmiyiz düşüncesiyle ama görenler ve okumak isteyen bana bildirsin kendimden düşerim

kızlar kusura bakmayın acil girdim hemen çıkıcam duayı haber vermek için girdim yatılı misafirim var ik üç gün giremiycem duayı okudum onu haber verim eklersin ablacım yarın duayada gelemiycem büyük ihtmal rabbim kabu etsin inşşşşş seviyorum hepinizi

günaydın herkeze ebrarcım dua yı okudum allah kabul etsin inşallah sesimizi duyarda bir an önce bebişine kavuşur umutbizimolsun sanada teşekkür ederim allah kiğmseye ani ölüğm vermesin zor oluyo helede gurbetteysen daha bi zor hafta sonu yine memlekete gidecez eğer dua hazırlarsan banada yaz pazt dönecem okurum kendine iyi bak senden de inşallah hayırlı haberler alırız en kısa zamanda herkeze yetişe bilen ender insanlardan birisin yakından tanımıyorum ama kalbinin temizliğine ve kocaman olduğuna eminin allah selametlik versin dileklerini kabul etsin tabi bebiş isteyen bildiğim bilmediğim herkeze önce hiç olmayanlara sonrada bana nasip etsin öptüm dua larınıza şimdidden amin diyorum

Back
X