Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu

listemiz tamamlandı çok şükür şimdi başa dönebiliriz inşallah biçok hamilemiz çıkar

bende yokum bu listede benide beğenmiyorsunuz anlaşılan :44::44::44::59::59::59::59:

slm kızlar çok duramıycam mrb diyip kaçıcam :(
benden haberler iyi degil kızlar 4 gündür hastanede yatıyoduk.. gökce bronşolit oldu zatürenin orta hali :2:serum taktılar antibiotik bide surup verdiler üstüne ishalde oldu bende bronşit oldum analı kızlı hastaneydeydik :( dügünümüz vardı ablam evlendi kına gecesinde evin camını penceresini gelenler çok açtı kızımın herkes kucakladı sevdi bende çok ilgilenemdim ogün başladı öksürmeye hem grip olanlarda vardı gelenlerde onlardan kaptı galiba sonra ilaç aldık kar etmeyince hastaneye gittik dr öksürük normal bikaç ilaç verdi eve yolladı kullandım ayrıca bitki ilaçlarıda kullandım kuzum daha fena oldu bizde yeni bi dr a götürdük iyiki götürmüşüm işte oda teşhisi koydu 4 gün kaldık bugün geldik
bu arada test yaptım o kdar yogundum ki söylemeyi unuttum sizlere ebroşum kusura bakma olurmu negatif çıktı :)umarım sizler iyisinizdir kib öptüm hepinizi:16::16:

benden haberler iyi degil kızlar 4 gündür hastanede yatıyoduk.. gökce bronşolit oldu zatürenin orta hali :2:serum taktılar antibiotik bide surup verdiler üstüne ishalde oldu bende bronşit oldum analı kızlı hastaneydeydik :( dügünümüz vardı ablam evlendi kına gecesinde evin camını penceresini gelenler çok açtı kızımın herkes kucakladı sevdi bende çok ilgilenemdim ogün başladı öksürmeye hem grip olanlarda vardı gelenlerde onlardan kaptı galiba sonra ilaç aldık kar etmeyince hastaneye gittik dr öksürük normal bikaç ilaç verdi eve yolladı kullandım ayrıca bitki ilaçlarıda kullandım kuzum daha fena oldu bizde yeni bi dr a götürdük iyiki götürmüşüm işte oda teşhisi koydu 4 gün kaldık bugün geldik
bu arada test yaptım o kdar yogundum ki söylemeyi unuttum sizlere ebroşum kusura bakma olurmu negatif çıktı :)umarım sizler iyisinizdir kib öptüm hepinizi:16::16:

demek minik gökçe miz hasta oldu,çok geçmiş olsun annesi,ikinizede,ablanında düğünü hayırlı,uğurlu olsun,tez< zamanada hamile haberini duyalım inşallah.

benden haberler iyi degil kızlar 4 gündür hastanede yatıyoduk.. Gökce bronşolit oldu zatürenin orta hali :2:serum taktılar antibiotik bide surup verdiler üstüne ishalde oldu bende bronşit oldum analı kızlı hastaneydeydik :( dügünümüz vardı ablam evlendi kına gecesinde evin camını penceresini gelenler çok açtı kızımın herkes kucakladı sevdi bende çok ilgilenemdim ogün başladı öksürmeye hem grip olanlarda vardı gelenlerde onlardan kaptı galiba sonra ilaç aldık kar etmeyince hastaneye gittik dr öksürük normal bikaç ilaç verdi eve yolladı kullandım ayrıca bitki ilaçlarıda kullandım kuzum daha fena oldu bizde yeni bi dr a götürdük iyiki götürmüşüm işte oda teşhisi koydu 4 gün kaldık bugün geldik

geçmiş olsun canımmm:70:

ah canım ya geçmiş olsun canım boranşit çok kötü oluyo bende boranşit var iyileşmek çok ama çok zor yediğine içtiğine soluduğu havaya kadar dikkat et dr lar boranşit azarsa astım yapar diyorlar
sanada geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ablan evlenmiş allah mutlu etsin inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız k.i.b by

selam kızlar test sonuçlarını aldım bhcg 0.1 çıktı gebelik yok yani :((( tiroid falan normal ama hormanlardan biri 4-12 arası olması gerekiyoken 75 çıktı :((( doktor bi anormallik var test yanlış olabilir baştan bi daha yaptıralım dedi bende tekrar kan vermedim haftaya özele gitcem :(((

selam kızlar test sonuçlarını aldım bhcg 0.1 çıktı gebelik yok yani :((( tiroid falan normal ama hormanlardan biri 4-12 arası olması gerekiyoken 75 çıktı :((( doktor bi anormallik var test yanlış olabilir baştan bi daha yaptıralım dedi bende tekrar kan vermedim haftaya özele gitcem :(((

canım hormanlarına adetliyken bakıldı değil mi

geçmi olsun canımmmm

Öncelikle ALLAH herkesin gönlüne göre versin tez zamanda hamile kalalim insallah benim bi sorum olacak sizlere bilgisi olan varsa lütfen yazsin bana 2 günden beri kasiklarim cok agriyor bas dönmesi falan da var ama asil olan suki ben igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin acaba bu sartlarda hamile kalmak mümkünmü`???:18:

kkızlar merhabalar hastalığım gecikti midem bulanıyordu ama bu gün test aldım yaptım fakat negatif cıktı acaba neler oluyorr

canım,normalde ateşinin kaçlarda seyrettiğide önemli,eğer yüksek devam ediyosa hamilkelik var demektir,adet olacağın gün mutlaka düşermiş,sen genede çok umutlanma ki,sürpriz olsun.

birsen cim,ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMASSA ŞİMDİLİK GİTCEM DİYORUM CANIM,MERAK ETME.
SAĞOL,TEDAVİNİN İLERKİ AŞAMALRINI ANKARA YADA İST.OLARAK DÜŞÜNÜYORUM,EĞER GELİRSEM MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜM,HEM BENİ EVDE MİSAFİR EDERSİNİZ SANIRIM,AİLECEK ÇOK SEVERSİNİZ,EMİNİM BEN:34:
canım bugunde ölctüm ama düşmüş ateşim adet olcam galiba yok kardelenim umutlanmıyorum rabbim hayırlısını nasıp etsin...
canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gerek :1:sen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım

canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .
ya yorgunluk çıkaramadım malesef şimdi ikinci posta misafirim geliyo buyatılı değil allahtan :1:nasipse ondan sonra rahatım .çok öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak

canım çok teşekkür ederim allh razı olsun hastalık gibide değilde bi yorgunluk var oda yoğunluktan sanırsam benim hayatım hep koşturmayla geçiyo bende anlamıyorumki :26:sağlık olsunda napalım .sen nasılsın buarada?görüşemedik uzun zamandır :38:
dua içinde saol amin diyorum

inanki okadar yorgunumki kırklamaya halim yok yarın bişeyler yapıcam ertesi gün yine misafir var
okadarda pimpirikli değilim canım :63:sen kendine bak takıntılı :23:

peloşum önemli değil canım nasılsın?demek ayın 5inde inşallah olmazsın kuzum ya allahım büyük ayrıca ateşin yüksek gibi geldi bana inşallah hamişliktendir .
şimdilik ben hasta olmadımda bellide olmaz tuhaf bir halim var

semroş nerelerdesin özledik seni canım

saol kuzum ağzına sağlık buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah

benim yüzümdenmi sen galiba delürdün ben yatalım dedikce sen konuştun bide suçlu ben oldum gebertürüm seni hee :47::47:yatta dinlen kendini sıcak tut olurmu :60:

hoşbulduk canım azcık geç oldu ama geçmişteydim kusura bakma
dua haber alamazsak yarın okuruz iki dakikada şimdilik beklemedeyim saol yinede :38:

HANIMLAR DERYAMIN çok selamı var gerçi kardeloş yazmış ama banada ilettiği için bildirmek istedim üzerimde kalmasın doktoru baya moral vermiş kapalı tüpü içinde bişeyler yapabilirmiş .inşallah herşey güzel olucak deryam için bomba gibi dönücek aramıza .
eboşum ben iyiyim canım sagol sende iyisindir inş dikkat et kendine hsta ola yine misafirlerin varmış kolay gelsin bitanem...benim ateşim düştü adet olcam galıba hayırlısı olsun napalım canım...a.s deryama bendende salam söyle ebrarım inş güzel haberlerle döner aramıza özledik onuda...
hayırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah
amin canım senin bebişte buyumuş baya az kalmış hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bersucum...
besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ UMUTBİZİMOLSUNA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
duaya yürekten amin diyorum inş bebişimiz sıkıca tutunur annesine ve hic bırakmaz hayırlısyla...
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu

listemiz tamamlandı çok şükür şimdi başa dönebiliriz inşallah biçok hamilemiz çıkar
amin canım amin...
cok gecmiş olsun mınık gökceye canım allah şifa versin...ablanıda tebrik ederim omur boyu mutlu olurlar inş bir bebişle taclanır yuvaları...
hayırlısı olsun canım üzülme inş bidaki aya gelir bebişin nasılsın bu arada...
pelin canım nasılsın adet olmamışsındır umarım
iyiyim bitanem sen nasıl oldun...yok olmadım henuz ama olcam gibi geliyo bana...

herkeze selam ...:3::3::3:

sağol canım ama kafam karışık ya benn hiçbişiy anlamadım pufff
kuzum kafan neden karışık gebelik olsaydı kanda mutlaka çıkardı
Öncelikle ALLAH herkesin gönlüne göre versin tez zamanda hamile kalalim insallah benim bi sorum olacak sizlere bilgisi olan varsa lütfen yazsin bana 2 günden beri kasiklarim cok agriyor bas dönmesi falan da var ama asil olan suki ben igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin acaba bu sartlarda hamile kalmak mümkünmü`???:18:
canım elbette olabilir zaten yumrta gelişimi için iğne kulanıyormuşsun
ama baş dönmesi ve kasık ağrısı yumurta gelişirken bu belirtiler olur canım

kkızlar merhabalar hastalığım gecikti midem bulanıyordu ama bu gün test aldım yaptım fakat negatif cıktı acaba neler oluyorr

canıım pskolojik olabilir
ama geblikte olabilir idrardaçıkmamışta olablir
eğer şüphen varsa kandan bak

pelin hoşgeldin kuzum nasılsın iyim ben moralim bozuk değilde kafam karışık doktor hamilelik yoksa nie bu değer bukadar yüksek tekrarlayalım falan dedi kafam karıştı

Back
X