- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
aynen ya ama kafam rahat değil ki yarında adet olmazsam pzt test yapmayı düşünüyorum
bencede yaptır canım
için rahatlar
inşşş güzel haberlerlede dönersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya ama kafam rahat değil ki yarında adet olmazsam pzt test yapmayı düşünüyorum
insallah kirmizilarin gelmezde sevinirsin pelinimrabbim yuzunu guldursun
![]()
bencede yaptır canım
için rahatlar
inşşş güzel haberlerlede dönersin
amin bitanem cok sagol...sen nasılsın...kardelenbhrım sende sagol senınde adetın gelmemıs ins gelmez hayırlısıyla...
hadi bakem güzelik inşşş tek gidip çift dönersin kız
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bitanem benim ya agzından bal damlıyo amin ins yeterim...sen nasılsın bu arada...
canım ikimiz ve hepimiz için hayırlısı olsun
insallah guzel sonuc alirsin canim![]()
amin bitanem cok sagol...sen nasılsın...kardelenbhrım sende sagol senınde adetın gelmemıs ins gelmez hayırlısıyla...
klomen adet gecikmesi yapıyomu gerçi ben geçen ayda kullanmıştım ve gecikme yapmamıştı şaşırdım bu gecikmeye
klomen adet gecikmesi yapıyomu gerçi ben geçen ayda kullanmıştım ve gecikme yapmamıştı şaşırdım bu gecikmeye
evet canım üzgünüm ama kaynanamla oturduğum için dışarı çıkamam izin vermez 10 senelik evliyim daha belki 1-2 kere oda istanbula kaynımlara gidince karşı komşuma gittim sonradan öğrendi onun haricinde gitmedim yalnız yollamaz ama evimize gelene kapımız açık canım ona bişey demezevet,küsek günümdeyim malesef.
ayrıca cafe dede görüşemiceksek,demekki hiç görüşemicezzzzz,ne zaman memlekete falan giderlerki senin büyükler?
evet,geliyodu ara ara.
amin amin,inşallah.
Allah seni neetmesin acil diyince insanın aklına bişeymi oldu acaba geliyo neyse bişey yokmuş sende iyiymişsin sevindim ankaranın neresinde oturuyo annenlerkızlar acıl durum cagrısı herkes okusun ne olur
ebrar ablam yukarıdakı alıntıladıgı kısılere ıkı kere hemde destan gıbı uzun yazı yazmıs olmasına ragmen sıte ıkısını de yollamadı ve yazdıklarını da sıldı alıntıyı bos bı sekılde gonderdı bayada ugrasmıstı ben sahıdım bızzat ıkı kere yazdı hemde msaj gonderemedıgı ıcın ben yazıyorum tamammı fıstıklar yarında mısafırı oldugu ıcın gremeyecekmıs ınsallah yarına pc sı duzelır haber vermemı ıstedı yazamadıgını opuldunuz ıyı geceler dılıyorum ebrarım da dılıyor tabıkı byeeeeeeee![]()
geçmiş olsun canım sanada gökçeyede bize 3 gün penisilin kattıkları serum ve hava verdiler sonrasında dikkat edip sıcak tutunca iyileşti ama fazla sıcak yapma evi gerçi küçükken geçirince büyürken dikkatli ol sonra çıkabiliyo kızım şimdi astım 1 senedir ama dr geçen sene geç tedavi etmesinden alerjik astım inşallah çabucak iyileşir ilaçlarını dikkatli kullan canıım saatinde ver önemliay kızlar herkesi tek tek alıntıladım yazdım ama bi baktım silinmiş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kılar rabbim kimsenin evladına dert vermesin dert verirse dermanda versinilaçlara evde devam ediyom inş atlatır kuzum .. ablam için dileklerinze teşekkür ederim darısı isteyen herkese 0oldunoda hamiş kalsın sizlerde hamiş kalın inşşşş
birsencim siz nasıl bi tedavi yaptırdınız kızına anlatırmısın azcık??
ebroşum sende bana yazıcaktın galiba silinmiş sagol tatlım bende bugün adet oldum bi o eksikti bu hastlıklar içinde:2: neyse oda güzel bişşeyy sen nasılsın cnım
kızlar kib ben kaçayım gökce uyurken bakayım nette bronşolitle ilgili neler yapılabilrbyyy![]()
yeter nasılsın bakım ama dr konusunda haksız olduğun yanlarda var mesela ben yıllardır devlet hastanesine gidiyorum ama hiç haşladıklarını görmedim hatta çözüm bulmak için eşine bile yolladı herbir testimi dikkatli yaptılar özelde dr sadece para verirsen yapıyo parayı verme yok de bakalım ne kadar ilgileniyo her yaptığı test için ayrıca senden onlar için para alıyo sonuçta dr devlet olsun özel olsun iyisi kötüsü varvalla kuzum bizim buralarda devlette dr hastayi haşlamadan göndermez
okadar yani
malesef ama ülkemizdede böyle galibaa
inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar nasılsınız...gecmıse bakamadım telefondan yazdıgım ıcın daha sonra bakacam ins...bu arada bugun benım adet gunum ama gelen bısey yok henuz gunum yukarı cıkıyo heralde bıraz bekleyıp ondan sonra test yapmayı dusunuyorum... hayırlısı olsun...
canım bende klomen kullandım 5 ay kullandım heralde ama klomen kullandığım aylarda hiç gecikme yaşamadım gerçi belki kişiden kişiye fark yapıyo olabilir test yapacaksanda kan testi yaptır tam net öğren hayırlısı olsunklomen adet gecikmesi yapıyomu gerçi ben geçen ayda kullanmıştım ve gecikme yapmamıştı şaşırdım bu gecikmeye
evet canım üzgünüm ama kaynanamla oturduğum için dışarı çıkamam izin vermez 10 senelik evliyim daha belki 1-2 kere oda istanbula kaynımlara gidince karşı komşuma gittim sonradan öğrendi onun haricinde gitmedim yalnız yollamaz ama evimize gelene kapımız açık canım ona bişey demez
Allah seni neetmesin acil diyince insanın aklına bişeymi oldu acaba geliyo neyse bişey yokmuş sende iyiymişsin sevindim ankaranın neresinde oturuyo annenler
geçmiş olsun canım sanada gökçeyede bize 3 gün penisilin kattıkları serum ve hava verdiler sonrasında dikkat edip sıcak tutunca iyileşti ama fazla sıcak yapma evi gerçi küçükken geçirince büyürken dikkatli ol sonra çıkabiliyo kızım şimdi astım 1 senedir ama dr geçen sene geç tedavi etmesinden alerjik astım inşallah çabucak iyileşir ilaçlarını dikkatli kullan canıım saatinde ver önemli
yeter nasılsın bakım ama dr konusunda haksız olduğun yanlarda var mesela ben yıllardır devlet hastanesine gidiyorum ama hiç haşladıklarını görmedim hatta çözüm bulmak için eşine bile yolladı herbir testimi dikkatli yaptılar özelde dr sadece para verirsen yapıyo parayı verme yok de bakalım ne kadar ilgileniyo her yaptığı test için ayrıca senden onlar için para alıyo sonuçta dr devlet olsun özel olsun iyisi kötüsü var
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
canım bende klomen kullandım 5 ay kullandım heralde ama klomen kullandığım aylarda hiç gecikme yaşamadım gerçi belki kişiden kişiye fark yapıyo olabilir test yapacaksanda kan testi yaptır tam net öğren hayırlısı olsun
[sıze="3"]nereye kızzzzzzzzzzzzz[/sıze]
ececim nereye canım yaaaaa
# yeteeeeer
# hasretim_baby
# zeynepkaygin
# SeLiNa23
# way
slm kızlar ben geldim şükürrrr allahımaaaa özledim sizi nasılsınız bakalım![]()
canım valla ben özeler iyi demiyorum ama devlette yapılanlar bu
hatta bak geen gün ben gittim (bir arkdaş ban dediki aşılama raporu devleten çıkıyor dedi)bende gittim aşılama raporu için ama bana ne dedi biliyormusun özel muaynehaneme gel muayene edeyim sonra aşılama raporunu evririm yoksa olmaz dedi canımbelkide buras küçük yer olduğu için bilmiyorum ama :26::26::26::26::26: