Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rezervle ilgili olan testin adı amh
hayır olsun inşallah.
hadi bakalım pelincim,patlatcan galiba müjdeyi.
klomen bende çok kullandım,hiç gecikme yaşamadım.
yok anam yooook,yok,gelmem ben angara ya falan,vazcaydım.:76:
bilmıyorumkı canım ins verırım mujdeyı pek belırtımde yok sadece ara ara hafıf mıde bulantım oluyo bide goguslerım bıraz acıyo hayırlısı bakalım beklıycem uc dort gun dusukten sonra yukarı cıkabılıyomus cok umutlanmak ıstemıyorum...herkeze selam cepten yazıyorum nasılsınız...
hayır olsun inşallah.
sagolun beni düşünüdgünüz için canlarım kafesi halen boş ama ne yapayım elimden birşey gelmiyo allahım işşallah iyi kişilerle karşılaştırırsevtuncum,inşallah döner mercimekin,ne desem bilemedim.
banu cum,çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin canım.
ah canım keşke dedigin gibidir ama malesef nerde annemdeyim halen ev bitti az kaldı gidicektim annem rahatsız garibimde ne ararsan var yanlız bırakamıyorumki şimdide ayagından ameliyat olucak 2 ay hiç kalkmadan yatıcak onun için bir hayal benim için bebek anacım önce geliyo malesef benim için benden başka kimse ilgilenmiyo garipleyafu sevtun geçmiş olsun canım üzüldüm ama sen kendini fazla üzme belki içinde mercimek varsa üzülmsin canım
ahanda sırıtıyorum oluyomu bebem:86::86::86::86::86::86::86::86:bebiş yaaaaaa üzülme yaaaaaaa
seni böyle mutlu görmek istiyorum
ben geldim nasılsınız baken ne var ne yok![]()
hayır olsun inşallah.
sagolun beni düşünüdgünüz için canlarım kafesi halen boş ama ne yapayım elimden birşey gelmiyo allahım işşallah iyi kişilerle karşılaştırır
ah canım keşke dedigin gibidir ama malesef nerde annemdeyim halen ev bitti az kaldı gidicektim annem rahatsız garibimde ne ararsan var yanlız bırakamıyorumki şimdide ayagından ameliyat olucak 2 ay hiç kalkmadan yatıcak onun için bir hayal benim için bebek anacım önce geliyo malesef benim için benden başka kimse ilgilenmiyo gariple
ahanda sırıtıyorum oluyomu bebem:86::86::86::86::86::86::86::86:
alıntı çok uzundu bunu alıntı aldım sagolasın bebem benim
kızlar herkeze günaydınlar ilk günaydın benden bu kerez yaşasın
bugün evime gidicem boya yapılıcak evin son halini görmedim heyecanlıyımevde beni görünce heyecanlanıcak sanırsam onu çünkü temizlicem
size 10 puan dalanda bir soru soruyorum cevap veriseniz sevinirim şimdi benmin eşyalarım eskitme onlara cila attırıcemde eşimde diyoki beyaza boyatalım güzel olur ferah ferah sizce cilamı attırıyım yoksa beyazamı boyatıyım ne dersiniz
kız bu arada rebeliyos nerdesin kız bakıyım sen![]()
kusura bakmayın canlar giremedim uzun süredir
inş herkez iyidir mevlam hepinize iyilik versin
ben iyyim şükür ama yoğun günler geçirdim uğrayamadım
dua varmı geöremedim ama tekrar girer bakarım
hepinizi çok özledim geçmişe biraz baktım ama çok uzuzndu okuyamadım tam olarak kusura bakamyın olurmu
tek tek yazamadım ama inş güzle haberler vardır
iyi hafta sonları hava çok güzel
görüşürüz inş gene iyi bakın kendinize
hepinize güzel bir pazar diliyorum dün hiç gelemedim fırsatım olmadı misafir işini şimdilik bitirdim başka gelen olmazsa ama bende bittim .
herkes iyidir umarım .geçmişe bakamadım ama bakıcam .
şimdi çıkmam gerek kociş evde sonra görüşürüz öptüm hepinizi
canım dün kuşunun dışarıya uctugunu yazmıştın cepten yazdıgım icin yorum yapamamıştım üzülme sevtunum kuşlar öyle malesef bende de ıkı tane var eşim dogumgünümde aldı... ama ben kış diye hic dışarı bırakmıyorum... inş birisi bulurda bu sogukta bişey olmaz...bu arada ben mobilyada beyaz rengi cok severim benim yatak oda takımım bembeyaz cok hoşuma gidiyo ama cok tozlanıyo onu söyliyim canım yinede benim fikrimi sorarsın beyaza boyat degişiklik olur senin icin...sagolun beni düşünüdgünüz için canlarım kafesi halen boş ama ne yapayım elimden birşey gelmiyo allahım işşallah iyi kişilerle karşılaştırır
ah canım keşke dedigin gibidir ama malesef nerde annemdeyim halen ev bitti az kaldı gidicektim annem rahatsız garibimde ne ararsan var yanlız bırakamıyorumki şimdide ayagından ameliyat olucak 2 ay hiç kalkmadan yatıcak onun için bir hayal benim için bebek anacım önce geliyo malesef benim için benden başka kimse ilgilenmiyo gariple
ahanda sırıtıyorum oluyomu bebem:86::86::86::86::86::86::86::86:
alıntı çok uzundu bunu alıntı aldım sagolasın bebem benim
kızlar herkeze günaydınlar ilk günaydın benden bu kerez yaşasın
bugün evime gidicem boya yapılıcak evin son halini görmedim heyecanlıyımevde beni görünce heyecanlanıcak sanırsam onu çünkü temizlicem
size 10 puan dalanda bir soru soruyorum cevap veriseniz sevinirim şimdi benmin eşyalarım eskitme onlara cila attırıcemde eşimde diyoki beyaza boyatalım güzel olur ferah ferah sizce cilamı attırıyım yoksa beyazamı boyatıyım ne dersiniz
kız bu arada rebeliyos nerdesin kız bakıyım sen![]()
ben iyiyim canım sagol fazla yorma kendini bebişe dikkat et baya büyümüş maşallah hayırlısıyla saglıkla dogar inş görüşmek üzre allaha emanet ol...kusura bakmayın canlar giremedim uzun süredir
inş herkez iyidir mevlam hepinize iyilik versin
ben iyyim şükür ama yoğun günler geçirdim uğrayamadım
dua varmı geöremedim ama tekrar girer bakarım
hepinizi çok özledim geçmişe biraz baktım ama çok uzuzndu okuyamadım tam olarak kusura bakamyın olurmu
tek tek yazamadım ama inş güzle haberler vardır
iyi hafta sonları hava çok güzel
görüşürüz inş gene iyi bakın kendinize
eboşum canım benim ya kıyamam sana cok yoruldun gerceten biraz ara versinlerde sende dinlen kuzum cok öpüyorum seni kendine iyi bak...hepinize güzel bir pazar diliyorum dün hiç gelemedim fırsatım olmadı misafir işini şimdilik bitirdim başka gelen olmazsa ama bende bittim .
herkes iyidir umarım .geçmişe bakamadım ama bakıcam .
şimdi çıkmam gerek kociş evde sonra görüşürüz öptüm hepinizi
boncugum cok gecmiş olsun canım zor geciyo malesef bu grp keci inadı varben bgn yalnızımhastayım hala ay ne gecmez hastalıkmıs
adetı gecen arkadaslar varmıs havada hamıs kokusu var sanırım hadı ınsallah
kayram ah o boncuk gözlüler ugrasa artık bızlere ahumarım ıyısındır kız bol bol hasret gıder
ebus mısafırın gıtmıs cnm hadı gözün aydınsahalar senın tatlım artık
ben bgn lıste yapmaya calısıcam umarım becerırım öptüm sızlerı canlarım![]()
HAYIRLI OLSUN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OCAK AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
![]()
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************
![]()
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
![]()
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************
![]()
HAMİŞ LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
![]()
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
selam kızlar :))))
ya arkadaşlar genital bölgemde ufak siğiller çıkmaya başladı ve sanki gün geçtikçe çoğalıo ve büyüyoo((((
böyle bi durumlakarşılaşan oldumu arkadaşlar bu neden olur tehlikeli bişiymi
selam canım hoşgeldin...cok gecmiş olsun neden oldugu hakkında bilgim yok ama sen bi doktora görün bence tatlım...