Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese selam kızlar nasılsınız

kızlar ben adet olmadım ama benimki hamilelikten deyil dogum kontrol hapından galiba yaramadı bana

kayra hoşgeldin dr gitmiştin herşey iyidir umarım

pelin sen hamilesin galiba canım günün gecmiş tebrik ederim

Son düzenleme:
herkese selam kızlar nasılsınız

kızlar ben adet olmadım ama benimki hamilelikten deyil dogum kontrol hapından galiba yaramadı bana

kayra hoşgeldin dr gitmiştin herşey iyidir umarım

pelin sen hamilesin galiba canım günün gecmiş tebrik ederim

selam canım bilmiyorumki günüm gecti ama yinede umutlanmak istemiyorum yarın test yapcam haber veririm inş hamileyimdir...:26:

kızlar ben yenı lıste calısması yapıyorum oack ayını sılcem derını subata alcam mart lıstesını accam ocakta olanlar haber vermedı yada ben görmedım

bugs199hw5.gif
e0rart.gif
HAYIRLI OLSUN
e0rart.gif
bugs199hw5.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen[/QUOTE]

Son düzenleme:
bugs199hw5.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN]
miscellaneous_349.gif
bugs199hw5.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
[/QUOTE]

Rabbim inşalahh meleklerinizi göbüşlerinize kondurur
Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin bu özlem bitsin inşalahh

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
WAY................3 YIL
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAISY.........1,5 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY​

SELAM HANIMLAR
bayadır sitedeyim ama bu listeyi arıyordum WAY ve DAİSY arkadaşlarımız biraz sitem etmişler neden yokuz diye ama ben eklemiştim onları geçen gecede tam iki kez yazdım ama gönderemedim budurumuda açıklamıştım .şimdi yine açıklamak gereği hisettim .siz illettiğinizde ben listeye eklemiştim hanımlar sizi sadece bende 2 pc var birinde tuttuğum listenin kopyası var kkda paylaştığım listede eklenmişsiniz fakat benim pcdeki listeye ekleyemedim çünkü oanda diğer pcdeydim .yani böyle bir durum var yanlış anlaşılma olmasın lütfen.hepiniz önemlisiniz benim için .

kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah gecmıse sole bır goz attım ınsallah kımseyı unutmam
kardelosum ablacım boncugum anatolıamın ve dıger tum atkadaslarımın yorumlarını okudum belkı gormessın demısler ama gordummmmmmmm:33::33: saolun bıtanecıklerım benım
bı yerden baslayayım barı ablacım mısafırın gıtmıs gozun aydın yenısı gelmıs gazan mubarek olsun:52::52: bıtanecım annen rahtsızmıs gecmıs olsun bıtanem bu arada dızıyı hala unutmadım ama kardesımle bır cozum bulacaz ınsallah ama gondercem en sonunda sana sozzzzz tatlımmm benım buarada sana ve kardelosa ayrıca ve ayrıca tesekkur kızlara ılettıgınız ıcın saolun allah razı olsun rabbım en kısa zamanda muradınızı versın:49::49:ablacım yaaa yazımı bıtırdım dayanamdım tekrar sana bıseyler eklemek ıstedım bılmıyorum nedendır bu aralar durup dururken sureklı aklıma gelıyorsun senı cok osledım ben galıba :59::59:bana verdıgın destek ıcın de rabbım bınlerce kez razı olsun senden sana ben dıyecek kelıme bulamıyorum ama allah bılıyor kı senı cok sevıyorum ve sana sureklı dua edıyorummmm bıtanecık kuzummmmmm benım rabbım bızımle bu kadar ugrastıgın herbırımızın derdıyle teker teker ılgılendıgın ıcın ve burada boleysen kımbılır hayatında nasılsındır o guzel kalbının yuzu suyu hurmetıne daha fazla bekletmesın ve zelalca arkadasımız gıbı yuzunu bır an once guldursun sana ne desem nasıl tesekkur etsem az gercekten benı kendıme getıren bır kac kısıden bırısın allahım hem bu dunyanı hayırlı bır evlatla taclandırsın hemde obur dunyada evladını yuzunun akı etsın ınsallah hep bızımle kal ve benı hıc ama hıc unutma bıtanem
kardelosum tatlım canımın ıcı senı kıl payı kacırdım be kusum ıncır lere devammıs allah razı olsun takıp ettıgın ıcın rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhh bu ay melegını yollayıversın cabucacık ınan dualarımdasın canım sende benden haberler vermıssın saolasın kuzum senınle konusmayı dertlesmeyı vede gıcıklıklarını bılem osledım offf yaaaa sızden ayrı kalmak ne zormussssss :43:
boncugum unuturmuyum kız hıc ask olsun gelır gelmez sordum kardesıme de ancak yazabıldım sana da umarım ısıne yarar bıtanecım bu arada esın de ıyıdır ınsallah tatlısım saol guzel dıleklerın ıcın bıtanem:21::21:bu arada rabbım gonlundekı boncuk gozlu kızını kucagına almayı nasıp etsın tatlımmmm
anatolıam bır kere ugramıs bı daha da gelememıs galıba ısı bıraktı sanırsam ınsallah tekrar gorusuruz bır tanem:26::26:
derınım pc hala yapılmadı demek kocısı sıkıstırmassan yapılacagı da yok ben sana dıyeyım kuzum kırmızıların da gelmedı haaaaaa valla ınsallah gelmez ma bebıs ıcın gelmez ınsallah yoksa gelmemesı nasıl bır sıkıntıdır ıyı bılırım bıtanem osledım senı de kızzz ne kadar uzun sure olduuu beeeeeeeeeeeeeee:69:
aleynam dr agıtmıssın galıba bıtanem hayrlısı bakalım ınsallah guzel haberlerle gelırsın bundan sonrakı aylarda tatlım:49::49:
elıksırcım canım ınsallah agrıların gıder ve gelmez bır daha senınkı bıraz fıtık gıbı duruyo ama harekelerını yaparsan gecer bıtanem korkulacak bır sey yok ınsallah :26::26:
sungercım senın kayın pederındı galıba vefat eden canım basın sagolsun sevdıgın bır ınsanmıs bellıkı allahım mekanını cennet etsın :26:
tktk arlkadasımız da hamıleymıs cok ama cok sevındım ınsallah kucagına da almayı nasıp eder allahım:emir_bebek::nazar:
sevtuncum saol canım guzel dıleklerın ıcın ıyıyım cok sukur daha sık gırmeye calısıyorum ama gunduz bır sure daha gremeyecegım gıbı sankı hamıle gormussun kendını ruyanda gercegı de olur ısallah allahım hayırlara cıkarsın ruyanı :61::61::26:
kardelen bhr canım hasta olmussun galıba gecmıs olsun tatlım bıde ıgeneye baslıyomussun canım benım rabbım hamıeleık haberı vermeyıde nasıp eder ınsallah:nazar:
pelıncım kırmızıları gormedın galıba tatlısım ınsllah gormessın de bıze guzel haberler verırsın canım benım halaya sondan katılsam bı ucundan tutarım ınsallah:64:
daısycım bırsencım derdam hamıleık guzel gecıyor ınsallah mınıklere ıyı bakın heeeeeeeee allaha emanetsınız guzel anneler:26::nazar::emir_bebek:
semracım sen nasılsın bıtanem grousmeyelı:23: yakısıklım nasıl acaba bı tane mıncır yanaklarından benım ıcın heeeeee:16::16:
gokce ranacım tatlım son anda gordum yazını kardesındı galıba tebrık ederım onuda testın de negatıfmıs tatlım senın ıcınsevındım fıstık gokceme de cok gecmısler olsun sana da tabıkı dıkkat edın kendınıze ne olurrrrrrrrrrrrrr:59::59:
umut bızım olsun arkadasımızın duasından haberım olmadı ama tarnsferının yapılacagını bılıyordum kendı capımda dua ettım duasına da canı gonulden amın dıyorum rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah sızın de agızlarınıza saglık kızlar
kardelen49um bıtanecım canım benım sen nasılsın tatlım hayat bızım ıcın her zmaan zor ılerlıyor bılıyorum ama ınsallah keyfın yerındedır bırtanem donusumu sırf senınle tanısabılmek ıcın ıple cekıyorum tatlısım kendıne cok ıyı bak dualarımdasın dualarıda olayım ınsallah senı sefıyooooommmmmmm:38::38:
kızlar ya bu aralarda gul ugramıyor herhalde cok merak edıyorum onu ınsallah hasta yada uzgun falan degıldır :26:

hıranurcum waycım yeter elacım sızlerde ıyısınızdır ınsallah

kızlar bu saatte bu kafayla bıraz zor oldu tabı unuttugum var sa kusura bakmayın ne olur hepnızı cok opuyorum daha sık gırmeye calısacagım ınsallah basarabılırım basaramassam ve takıp edemessem de bu aralar benı ıdare edın ne olur opuyorum hepınızı guzel ruyalar dılıyorum

çok şükür iyiyiz canım sende iyisindir inşallah :55:
sagolun beni düşünüdgünüz için canlarım kafesi halen boş ama ne yapayım elimden birşey gelmiyo allahım işşallah iyi kişilerle karşılaştırır:59::59::59:

ah canım keşke dedigin gibidir ama malesef nerde annemdeyim halen ev bitti az kaldı gidicektim annem rahatsız garibimde ne ararsan var yanlız bırakamıyorumki şimdide ayagından ameliyat olucak 2 ay hiç kalkmadan yatıcak onun için bir hayal benim için bebek anacım önce geliyo malesef benim için benden başka kimse ilgilenmiyo gariple:59::59::59::59:

ahanda sırıtıyorum oluyomu bebem:86::86::86::86::86::86::86::86:

alıntı çok uzundu bunu alıntı aldım sagolasın bebem benim:70::70::70::70::70:

kızlar herkeze günaydınlar ilk günaydın benden bu kerez yaşasın:52::52::52::52::52:
bugün evime gidicem boya yapılıcak evin son halini görmedim heyecanlıyım :27::27::27::27:evde beni görünce heyecanlanıcak sanırsam onu çünkü temizlicem :1::1::1::1:
size 10 puan dalanda bir soru soruyorum cevap veriseniz sevinirim şimdi benmin eşyalarım eskitme onlara cila attırıcemde eşimde diyoki beyaza boyatalım güzel olur ferah ferah sizce cilamı attırıyım yoksa beyazamı boyatıyım ne dersiniz:53::53::53::53::53:
kız bu arada rebeliyos nerdesin kız bakıyım sen:57::57::57::57::57::57::57::57:

öncelikle şunu söylemeden geçemiyecem seni çok çok özledim şimdiiiiiiiiiiiiii sorunu gelince bence beyaza boya derim ama mobilyanın modelide önemli ben beyazı çok sevdiğim için tek geçerim benim evimde beyaz ve mordan oluşuyor çok beyenerek döşedim evimi yinede senin zevkine kalmış güle güle otur inşallah evin de :6:

hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz geçmişe bakıcam uzun sürebilir kusura bakmayın
boncuğum kolay gelsin bitanem

#
# ebrar_53+
# semraozsoy
# ugurboncugum
# derdanur
# KK Pro Üyeyeteeeeer

hoşgeldiniz canlarım nasılsınız...

herkeze selammmmmmmmmmmmmmmm çok şükür evimdeyim bolbol görüşrüz artık ama şimdi çıkmam gerekiyor markete gidecez erken gelirsek tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın...
herkeze selammmmmmmmmmmmmmmm çok şükür evimdeyim bolbol görüşrüz artık ama şimdi çıkmam gerekiyor markete gidecez erken gelirsek tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
selam canım kolay gelsin sana sende allaha emanet ol bizde seni özledik:38::38::38::38:

bende iyim canım saol sen nasılsın
adet gecikmen varmış dilerim hamişsindir balım inş dualrımız kabul olur haberini bekliyorum tatlım

olurmu canım öyle şey cıkmamış sanırım kusura bakma silermiyim hic ismini bu arada bebişinde baya büyümüş epeydirde yoktur iyisindir inş tatlım:29::48:

ay canım benim ne kusuru olur mu öle şey bi ara çıkmıştım canım namaz kılmaya gitmiştim o ara olmuştur belki
evet canım büyüdü 1 aydır doğdu doğacak bekliyoruz bakalım erken doğma riski vardı çok şükür geldik bugünlere
sen nasılsın quuzm

olurmu canım öyle şey cıkmamış sanırım kusura bakma silermiyim hic ismini bu arada bebişinde baya büyümüş epeydirde yoktur iyisindir inş tatlım:29::48:

canım adetin gecikmiş hadi hayırlıs bakalım kurban olduğum hayırlı haberler vermeyi nasib etsin inşalahh
canım saffat süresinin 100 ayetini oku sürekli çok kısa zaten dualarım seninle olacak

Back
X