ıyıgeceler kızlar
ya ebusum benım mıdem cok fena ya cok bulanıyor ben kurtulamadım gıttı su dertten bıde elektrk gıttı ödüm koptu ben de dua ettım bol bol hepımıze
ya bu hafta dua yokmu cnm buarada
kardelos kımse gırmese kımse hatırlanmaz cnm benım ama bız senle daha 2 gün önce konustuk
sanırım sen nıye modunda degılsın cnm hayırdır
boncukcum,listeyi çok beğpendim,ilkönce onu söylim sana.
diğerini ise boşverelim,dedim ya,akşam modumda değildim,birde şu sinir olmaktan kurtulamadım,bazıları var,topicte birileri dertlerini yazmış oldukları halde,onlarla hiç ilgilenmeyip,sadece kendilerinin ne yaptıklarını,ne ettiklerini yazıyolar ya,deli oluyorum nedense?
tamam,onların dertlerinede üzülüyoruz,ama accıkta diğerleriyle ilgilenin canım,sade kendiniz,sade kendiniz,bu kadarda olmaz ki?
hayırdır canım yine sitem doluyuz keşkem isim yazsaydın üstüme hiç alınmadım gerçi çünkü ben seni merak ettiğimi ve gelmediğinizi yazdım derya ,sen ve kardelen gelmediler ben gidince gelirler dedim eğer bu merak etmek değilse bilemiycemde :26:anladığım kadarıyla sıkıntılısın bugün keşke karşılaşıp azcık konuşsaydık belki dağılırdı sıkıntıların
söylediğin için merak etmiycem canım gerçi bende olmuycam yarın
he he he,çokkk komik:76
aslında çok önemli bir sıkıntım yoktu kanka,can sıkıntısı,enerji düşüklüğü,her ay sonu olduğu gibi,bide tutiş öyle yazmış olunca canım sıkıldı.
bu arada derin nerde yanlışlık yaptı merak ettim

ifşa mı etti seni

günaydın canım o belli olmuyo adet günüde belli olur adetin gecincede tatlım...
günaydın eboşum iyi gezmeler sana canım
selam canım ben iyiyim sen nasılsın...
hoşgeldin canım iyiyim aynı bi degişiklik yok şimdilik sen nasılsın...
hepinize günaydın canlarım ben bugun tet yapcam acabamı diye düşünmektense yapayım icim rahatlasın yoksada adet günümü beklerim artık...benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizllere hayırlısıyla hepinzi kocaman öpüyorum
bu arada boncugum listeye bayıldım eline saglık canım cok güzel olmuş...
prof kardelenenim hic unuturmuyuz seni canım aşkolsun yoklugun belli oluyo inan buna canım..
derinim seninlede karşılaşamadık hic canım iyisindir inş cok özledim seni inan kocaman öpüyorum

kendine iyi bak...
sağol canım,testin negatif çıkmış ama,belkide daha belli olmamıştır,hemen bozma moralini sakın.
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
banu cum,şimdiden çok çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
kuzeninin bebişi hayırlı olsun,analı babalı,sağlıklı büyüsün inşallah.
kızlar hepinize merhabalar uzun bir aradan sonra ben geldim...Bu sürede iş nedeniyle sürekli il dışına çıktım..Nete çok giremedim...Şimdi seyahatlerim bitti ve bebek olayına tekarar odaklandım..Doktorumu aradım ve bana bu ay aşılama yapılacak..Şimdi adet olmayı bekliyorum..bakalım ilk olacak hayırlısı olsun hepimiz için...
inşallah hemen tutar canım,rabbim hayırlı eylesin