Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bu iş kısmet
ama moral çok önemli kafana takarsan hep ne zaman ne zaman dersen olacağı varsada olmaz
daha yolun başındasın canım
inşş çok bekletmesin rabbim seni

selamm yeterr sude nasıslısınızz arkadsalarr nasıl gidiyor sudecim yazını okudum 1.5 yıldır evli olduğunu soyledin güzelim ben 4 yıl oldu ama hala bişe yok gecenlerde adetim 12 gün gecti tamda sabak kan testi yapmaya gidecektim ki adet oldum bıde bu durumu düsun sen cok zor ama beklemekten baska care olmadığını anladım senin sorunun ne güzelim dr gidiyormusun paylasırmısın güzelim

selamm yeterr sude nasıslısı arkadsalarr nasıl gidiyor sudecim yazını okudum 1.5 yıldır evli olduğunu soyledin güzelim ben 4 yıl oldu ama hala bişe yok gecenlerde adetim 12 gün gecti tamda sabak kan testi yapmaya gidecektim ki adet oldum bıde bu durumu düsun sen cok zor ama beklemekten baska care olmadığını anladım senin sorunun ne güzelim dr gidiyormusun paylasırmısın güzelim

hoş geldin kuzum
evet beklemekten başka çaremiz yok bende 7 yıldır bekliyorum böcüğümü ama gelmiyor
yolumuzu kısaltmak için 5 kez tüp bebk yaptırdım ama yine gelmedi
bilmiyorum ki ne yapmak gerekiyor :26::26::26:böcüğüm gelsin diyeeeee

mirandacım,rabbimnazarlardan esirgesin,sağlıcakla kavuştursun rabbim inşallah.

canım çok sevindim kaç haftalık oldu şimdi

hayırlı olsun canım rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin maşallah kuzucuguna...:emir_bebek:

hayırlısı olsun canım üzme kendini umadığın bir anda gelir bebişin inşşşş

hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun

bebişim hiç karşılaşamıyoruz yyaaaa bende kocişime yemek hazırlıyordum sen gelip gitmişsin

çok şüür bebğim inşş pıtpıtlarıda duyacaksın inşşş

hoş geldin beb

mirandacım hayırlısı olsun inşllah gelirsin tatlım şu önemli günleri atlatta hayırlısıyla

canım allahım yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olur

kanka bugün konuştuk zaten sesin çok kötü geliyodu ya sen niye beni rahatsız ediyon bakem gebertürüm seni :1::1:şaka biyana özlemiştim seni
kuzuma iyi bak kıyamam ben ona :38:

canım öncelikle gözünaydın emarın temiz çıkmış
jinekologu sevmen çok iyi gerçekten doktor çok önemli inşallah herşey çok güzel olur senin için operasyonlardan sonra hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım

peloşum hayırlısı olsun canım adet olmadığın sürece ümit var belli olmaz inşallah hamilesindir

değilmi canım allahım evimizde sağlıklı mutlu etsin bizi

canım hoşgeldin dilerim aşılamayla hamiş kalırsın hayırlı olsun tedavin

sevtun kız nasılsın evin nasıl olmuş canım

:nazar::nazar::nazar:
canım maşallah allahım pıt pıtları duymayıda nasip etsin gözünaydın canım

aman önemli bişey olmasında gerisi çözülür cano ama niye herşeyi bukadar takıyosun anlamıyorum sanada anlatamıyorum galiba :23:
buarada evet derinim ifşa etti kuzu :1::1:

selam adaşım dilerim enkısa zamanda anne olursun hayırlısıyla

hoşgeldin canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur buarada topice her geldiğinde link atıyosun neden merak ettim ???

Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh

Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh

sağlıcakla kucakladığın günleride gör
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete,eşimin işyerine gidiyorum yardım için:17:,bu gün dr gittim bana düşüklerin sebebsiz bütün tahlillerin temiz korunmayı bırakın yeniden deneyin dedi,bende iğne falan vurmasını istedim nette duymuştum bi kadında normalde pıhtılaşma olmasa bile hamile kalınca hormonlar değişir bebeğe kan gitmeyebilirmiş oda bebeğin ölmesine neden oluyo tabi,,,,ben herseyi denedim bide bu kan sulandırıcı iğnelerden kullanmak istiyorum ama dr yanaşmıyor ayrıca kanımda brucella diye bi mikrop çıkmıştı onuda önemsemiyo ya bu bebek kanla beslenmiyomu nasıl etkilemez bebeği offfffffff kızlar bana istanbulda böle riskli gebelik uzmanı önerebilirmisiniz,5 gün sona falan adet olcam işallah adet bitimi korunmayı bırakıcam o zamana kadar yeniden iyi bi dr gitmek istiyorum lütfen arkadaşlarım bana iyi bi dr önerin bu konularda uzman:26:

kızlar elixsirden başka kimseden cevap gelmedi sizden başka kime sorucağımı bilemedim hadi bi kaç bişey yazında içim rahatlasın:14:

değilmi canım allahım evimizde sağlıklı mutlu etsin bizi

amin ebrarcım aminnnnnnnnnnn seninde misafirin gitmiş gözün aydın azcık dinlenmişindir inşallah :60:

selamm yeterr sude nasıslısınızz arkadsalarr nasıl gidiyor sudecim yazını okudum 1.5 yıldır evli olduğunu soyledin güzelim ben 4 yıl oldu ama hala bişe yok gecenlerde adetim 12 gün gecti tamda sabak kan testi yapmaya gidecektim ki adet oldum bıde bu durumu düsun sen cok zor ama beklemekten baska care olmadığını anladım senin sorunun ne güzelim dr gidiyormusun paylasırmısın güzelim

canım bütün tahlillerimi yaptırdım rahim filmi de çektirdim eşimde de bi sorun çıkmadı sebepsiz infertilite bizimki senin sorun ne?

Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.

ablacım dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeee

emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun

kadın gerçekten cok iyi sağolsun :16:

öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi

birsürü kromozon testi vs. istedii:14: ssk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:

sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee:50:

yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii :34:

iyibir doktordu memnun kaldım yani

şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun

üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük

geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum:43::43::43::43:

canımcım mr sonucunun temiz çıkmasına sevindim iii bi dr bulmana ve tedavi sürecine başlamana en azından sorun ne artık onu biliosun cnm oda iiii inşşşş güzel günler seni beklioooo cnm

Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...

cnm hakkında hayırlısı olsunnnn :12::12::12::12:

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse :nazar::nazar:

ayyy ne kadar mutlusun şimdiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:inşşşşş bizede rabbim nasip eder:16::16::16::16::16:

selam kizlar,ben geldim:3::3::3::3:ama fazla kalamayacagim:5:bugun arkadasima davetliydim:8:yeni geldim eve,az sonra kocis gelecek dee:27:
gecmise fazla göz atamadim ama aklimda kaldigi kadari ile yazayim..:68:

ebrarim,demek sende bugun arkadasina davetli idin,ne guzel.iyi oluyor valla arada,hasret gidermek ve iki muhabbet edip kaynatmak:12::12::12:

pelincim,demek testin negatif cikti:59:uzulme canim,insallah birdaha ki aya bebisin gelir..

mirandacim,demek bebisinin kesesini gördun:64::64:rabbim kucaginada almak nasip eylesin canim:38:

elixsircim,emarinin guzel cikmasina ve iyi bir doktora gitmene sevindim..insallah yeni doktorun bebisinin gelmesine vesile olsun tatlim:38::38:

kardelenbhrcim,neden canin sIkkIn canim,eger ben atliyor isem kusuruma bakma,olurmu bazen niclerinizi unutabiliyorum,kalabalik oldugumuz icinde karsitirma korkusu oluyor:59:ama hep aklimdasiniz canim...adetin gecmis canim,insallah hamilesindir:38::38:guzel hberlerini bekliyoruz:38:

banucum,rabbim sifa versin canim.insallah guzel gecer ameliyatin:38::38::38:

diger arkadaslarim umarim sizlerde iyisinizdir,hepinize selam olsun:38::38::38::38::70::70::70::70::70:

kizlar,ben bugun doktora gittim,benden kan aldilar..ve asi oldum..ikincisini:59::59::59:
kolum acimaya basladi,gecende sismis ve cok acimisti:43::43::43::43:insallah öyle olmam:43::43:ben cikiyim kizlar,hepiniz allaha emanet olun:80::80::80::80::80:

Back
X