Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol semram:16:senınkı daha tatlı ama ınsallah bızde yavrularımızın resmını koyarız :70:

inşallah canım rabbim büyük o kullarını zorda darda bırakmaz sadece zamanı değil inşallah çok beklemeyiz senin meleğininde resmini göreceğiz :49:rabim anne olmayı tatırsın inşallah :emir_bebek:
ahhh canım yaaa geçmişolsun dikkat et kendineee üşüttünmü naptınn :(((
sağ olasın canım durumlar kötü galiba üşüttüm çok mu gezdim ne
geçmiş olsun kuşum ne oldu kıssss

sağ olasın canım vallahi benede anlamadım sadece karın ağrısıydı şimdi miğde bulantısı ishal hepsi var işin kötüsü oğlumda benimle aynı durumda çok üzücü:59::59::59::59:

Son düzenleme:
Elixsirciğim ekledım cnm hayırlısı olsun son olur ınsallah:16:

inşallah canım ama sorunlarım epeyce var ALLAHIM bu sınavı gecmemizi nasip etsin
hepimizin inşallah doktor hem pko hem rahimde incelme hemde kistimi söledi
kistimin alınması lazımmıs lakaskopi ile :14:
ALLAHIM hepimize nasip etsin karnımızı yuvamızı bebeksiz bırakmasın :34:

inşallah canım rabbim büyük o kullarını zorda darda bırakmaz sadece zamanı değil inşallah çok beklemeyiz senin meleğininde resmini göreceğiz :49:rabim anne olmayı tatırsın inşallah :emir_bebek:

sağ olasın canım durumlar kötü galiba üşüttüm çok mu gezdim ne

sağ olasın canım vallahi benede anlamadım sadece karın ağrısıydı şimdi miğde bulantısı ishal hepsi var işin kötüsü oğlumda benimle aynı durumda çok üzücü:59::59::59::59:

oyy kıyamam yaaa :43::43: dikkat edin canım

sağol semram ınsallah en kısa zamanda hepımız verırız müjdelerı:71:
kızlar ben kactım hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun:54::54:

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART**************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

sağol boncukummm:38:

inşallah canım ama sorunlarım epeyce var ALLAHIM bu sınavı gecmemizi nasip etsin
hepimizin inşallah doktor hem pko hem rahimde incelme hemde kistimi söledi
kistimin alınması lazımmıs lakaskopi ile :14:
ALLAHIM hepimize nasip etsin karnımızı yuvamızı bebeksiz bırakmasın :34:
amın cnm amın:16:
canını sıkma bak bı doktorlada kesınlıkle kalma en az ıkı doktora görün derım bırının dedıgı dıgerını tutmuyor allah daha büyük sıkıntı vermesın :70:

peki o zaman. :61:

klomen falan kullandın mı. yani hamile kalmak için. yada iğne

ben sadece bir ilaçla kalıyorum ama düşük oluyor sonra :14:
meher o ilçta rahmimi kalınlastırıyormus öle kalabiliyormusum yani bugun dok. söledi
klomen kullandım iki ay ama iğne olmadım maleseff kalamadım:59:

neyse kısslar ben yatıyorum kocişimde yok yalnız yalnız yatıcam:59::59::59::59::84::84::84::84:

hepinize iyi gecelerr :38::58::58::58:

ben sadece bir ilaçla kalıyorum ama düşük oluyor sonra :14:
meher o ilçta rahmimi kalınlastırıyormus öle kalabiliyormusum yani bugun dok. söledi
klomen kullandım iki ay ama iğne olmadım maleseff kalamadım:59:

neyse kısslar ben yatıyorum kocişimde yok yalnız yalnız yatıcam:59::59::59::59::84::84::84::84:

hepinize iyi gecelerr :38::58::58::58:

ayyyy kıyamam sana allah rahatlık ve:49:rsin

yani pkoluysan gebe kalmak zor kalsanda benim gibi erken düşüğe sebep oluyormu ş

adetler düzensiz birde kilo vermek lazım pko bir illet yani:14:

Son düzenleme:
Back
X