Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlarım...şöyle bi geçmişe göz attım sadece..hepsini okuyamadım.kRDEŞÇİGİMDEYİM..EŞİMİN İŞLERİ VAR BENDE BURAYA GELDİM ARKADASIMIZ BİDE DAYIMIN KIZI VAR OTURUYORUZ İKİ DK BAKAYIM DEDİM...baştan okudum biraz.
kardeloşum bi önceki girdigimde hep sordum seni canım benim.beni kastetmedgini düşünüyom gerçi ama seninde dedigin gibi alınmaması gerekenler alınıyo galiba...son girdigimde yazmadım galiba ama özür cano gel öpim seni
ebuşum canım benim...sagol biliyorum Allah razı olsun duaların için..sende benim dualarımdasın emin ol..hepinizi çok özlüyorum ve dua ediyorum hep geceleri yatmadan bilhassa...
boncuum bende seni özledim fıstıkım benim iyisin inş...
peloşum test yapmışsın hayırlısı be cnm..bende bugün yaptım çok gecikti genetabiki çıkmadı ama...eşimin yüzünden yaptım birazda..civanperçemli çayı içiyom diye kızdı geçen gün..bilim bilmeden içme diye
eliksircim adet olmuşsun üzülme canım ne diyim bilemedim.
geçmişten hatırladıklarım bu kadar kızlar...herkesi çok çok öpüyorum kokulu kokulu hemide![]()
![]()
şimdilik kaçtım.
kardelenbhr,daisy4489,Miranda,
selam kızlar nasılsınız??
iyiyim canım çok şükür,kocişi bekliyom işte acıktım gelsede yesekiyidir canım benim sen nasılsın
bu hafta dua yoktu canım,tekrar başa dönücez herkese okundu önümüzdeki hafta takip edersin canım.iyi akşamlar kızlar ben tatildeyım istanbulda annemlerdeyım hiç bakamadım topige bana dua verildi mi acaba onu merak ettim hakkınızı helal edin verildiyse annemlerin neti kesikti bu gün acıldı
iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
iyi akşamlar herkese
ayy canım ya çok geçmiş olsun sen çok sık grip oluyosun keşke grip aşısı filan olsanben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2: :2: :2:
sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun
naapsın ya heriflerde bize akıl sır erdiremiyoebrarcım doğru söylüyosun doktor bana adetin 2. günü gel iğnelere başlıycaz demişti eşim de yazık biz hala niye gitmiyoruz diyo![]()
şifa olsun cano inşallah bebiş gelir buay allahım emeklerini boşa çıkarmasınkayra cım,hoş geldin,geldi mi elektrk?
bende bugün son inciri kaynattım,haberin olsun,gerçi ilk kaynattığım nerdeyse bi saat ateşte kalmış,neyseki en kısıktaydı,bide baktım su mu kalmamış,önce dedim,amaaaan boşver iç gitsin,nolcakki,sonrada kayra beni döver falan,git tekrar yap dedim kendime ve yaptım mecburen.
kayram saol kuzum allah razı olsun seninde aynı kuzum ben helecanlanmadım amaay delı oldum az once gırdım tam cevap yazacakken elektrık gıttı
ıkı gundur gıremıyorum ama sızlerı takıp edıyorum parca parca da olsa hepınızden haberım var yanı dun beyın cerraına gdecektım boyun agrılarım ıcın ama vazgectım gezdım butun gun aksam geldım eve ohh cok ıyı geldı valla sureklı sureklı hastane artık gına geldı allahım eksık etmesın ama muhtac da etmesın hastanelere neyse gelelım sızlere
eboşuma cok yuklenmeyın kızlar gezcek tabı napcak tamam kk hayatımıza cok katıyor ama bı arac olmalı yanı amac degıl gez ablacım sen gez bıdaha mı gelcez dunyaaya kız bu arada sesın cok guzelmıs gercekten soluyorum bunu bu arada derın senı nasıl desıfre ettı kız merak ettım bırbırını desıfre eden edene
kardelosum sana sonuna kadar katılıyorumama kendını bosuna yorma acıkcası ben ılgılenılmedıgımı hıssettıklerımı okumuyorum bıle sende ole yapgıtsın kesınlıkle ve kesınlıkle de bırbırımızın uzerınde hakkıız var dertlerımızı sureklı cevremızdekılere anlatsak dusunsene onlar bıle bı sure dınlemez olurlar ama burada sabırla dınlıyor ve cozum bulmaya calısıyorz ama hep bana hep bana olmaz baskasının derdıyle ılgılenmeyıp sureklı kendı derdını anlatan ve cozum ısteyelere cevap yazma geregı bıle duymuyorum cevabını bıldıgım halde eee hep derman aramamak lazım derman da olmak lazım bu arada ıncırının son gunu nu kutluyorum tatlım son 5 gun gelsın bakalım bu arada konusurken bende de heyecanlandın kız kıyamam sana
derınım sende arada grıyon cıkıyon ama ben olmuyom o zamanlarda bence sen esını yenı bır pc almaya ıkna etmelısın tatlım baska yolu yok sankıbıde herseyı kafay takma ne olur taka taka ne hale geldık zaten
bu arada kacırdımmı yoksa hala kırmızılar gelmedımı
boncugum msn de de soledım kuzu ama yıne soluyorum lıste cok guzel olmus bu arada ınsallah bebeısının resmını avatarın yapacagın zamanlar da gelecek bıtanem sadece bırz sabır bıraz dua tatlım :26::26::26:
kardele49um sınavlarını gecmıssın tebrık ederım tatlım buradan da yıne nasılsın
elıksırcım mr sonucun temız cıkmıs cok sukur sevındım pekı sebeb neymıs dr herhangı bırsey solemedımı bu arada agrıların hafıfledımı bıraz kıstı laparoskopıyle alabılıyorlar demek sende laparoskopı olcen heee neyse canım hayrlısı olsun bu son olur ınsallah bıde rahım ıncelmesı ıcın gunde bır ıkı bardak nar suyu ıcmen gerekıyo bır ay boyunca canım ınsallah sıfa olur
kardeln bhr cım senın de gunun gecmısen ıyısını yapıyorsun tatlım gıt kan ver zaten su ıdrar olayını cozebılen yok bosuna moral bpzuklugu bende cıkmamıstı mesela 10 gun gecınce cıktı dusun artık ınsallah gelmıstr ve bıdaha gıtmez bebısın
pelıncım senınde gunun gecmıs ne demek ole bu ay olmadı negatıf gordum falan bende grdum o negatıfı ama sonucu pozıtıfe donuverdı ne bılıyosun kı gec dollenme olmadıgını sana da kızıcam sımdı nıye kan verıp dırekt sonuz almassın kı tatlım bence en ıyısı bu ınsallah olmustur ben cok umıtlıyım hadı ınsallah
anatolıam kımse hatrlamamıs dıye sıtem etmıssın ama ben hatrlamıstım senı neyse kuzum ben alınmadım gercı olur gozden kacmıstır nerelerdesın neler yapıyosun kızzzzz
garıpcım sonucların guzel cıkar ınsallah tatlım rabbbım en kısa zamanda bebısını kucagına versın:26::26:
sevtun kusun kacmıs galıba uzulme yaaa neler neler kacıyo elımızden gıden bı kus olsun bıdaha alırsın yerıne gelmıcek bısey degıl yanı buarada panık atakların ıcın gecmıs olsun allah sıfa versın
mırandacım keseyı gormussunuz cok sevındım kalp atıslarını da gorursun ınsallah canım dua et bızım ıcın de
derdam mınıgı gorcekmıssınız cuma gunu hayrlı haberlerle don ınsallah tatlım
bırsencım annemler ankarada degıl tatlım be gecen sene oradaydım ama kıbrıstan gelırken de ankaraya ınmem gerekıyo ucakla sonra otobusle devam edıyorum yoluma ben ankarada okudugum ıcın heryerını bılırım tatlım sen neresındeydın
selınacım ben ıyıyım tatlım sen nasılsın gucumuz yettıgınce sabır gostercez ve sabırlarımızın sonu mukafat olcak canım ınsallah ınsallahhhh:26::26:
aleynam sen nasılsın tatlım aslında kardelos bıraz haklı bılıyonmu sen de gremıyosun sıksık herkes aynı sıklıkla gremez tabı ama gırdıgınde bak herbırımızle ılgılenmeye calısıyosun tatlım
bu arada son durum nedır guzelım bebıs ısınde allahım gonlune gore versın:26::26:
semracım oglusun tatıldeymıs cok ıyı yaaaa bayılıyorum ben senın oglana osletme kendını evıne döndün degilmi
ben kacacam kızlar bırazdam mutfaktan cıkamıyom bugun kardesım de burda ve benı hıc bos bırakmıyo saolsun sureklı degısık bıseyler ıstıyo![]()
canım çok geçmiş olsun ya allah şifa versin çocukken derlerdiya büyüyünce unutursun sende unutursun kuzum acılarını inşallahhosbulduk kardelenbhr'cim,hamdolsun canim.kolum sisti yinegece yatamadim acisindan..bu asi herkesimi böyle yapiyor anlamadim kiii:26::26::26:sen neler yapiyorsun tatlim yaptin mi test:26::26:
canım seve seve canı gönülden okuduk ve amin dedik inşallah vesile olur bebişin gelir tatlımkıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım
kuzum benimde duamdasın ve hep aklımdasın kendine iyi bak bitanem allaha emanetselam canlarım...şöyle bi geçmişe göz attım sadece..hepsini okuyamadım.kRDEŞÇİGİMDEYİM..EŞİMİN İŞLERİ VAR BENDE BURAYA GELDİM ARKADASIMIZ BİDE DAYIMIN KIZI VAR OTURUYORUZ İKİ DK BAKAYIM DEDİM...baştan okudum biraz.
kardeloşum bi önceki girdigimde hep sordum seni canım benim.beni kastetmedgini düşünüyom gerçi ama seninde dedigin gibi alınmaması gerekenler alınıyo galiba...son girdigimde yazmadım galiba ama özür cano gel öpim seni
ebuşum canım benim...sagol biliyorum Allah razı olsun duaların için..sende benim dualarımdasın emin ol..hepinizi çok özlüyorum ve dua ediyorum hep geceleri yatmadan bilhassa...
boncuum bende seni özledim fıstıkım benim iyisin inş...
peloşum test yapmışsın hayırlısı be cnm..bende bugün yaptım çok gecikti genetabiki çıkmadı ama...eşimin yüzünden yaptım birazda..civanperçemli çayı içiyom diye kızdı geçen gün..bilim bilmeden içme diye
eliksircim adet olmuşsun üzülme canım ne diyim bilemedim.
geçmişten hatırladıklarım bu kadar kızlar...herkesi çok çok öpüyorum kokulu kokulu hemide![]()
![]()
şimdilik kaçtım.
canım,inşallah en pozitif sonuçları alırsın,ben dinlendiğin için gelemediğini düşünmüştüm,sağolsun ebrar,son iki gün kala hazırladı listeyi ve okundu,amin de denildi,rabbim kabul etsin niyetlerizmizi inşallah.
Hayat bir sınav değilmi kardelencim Rabbim bütün sınavları başarıyla verebilmeyi nasip etsin![]()
bu hafta dua yok tatlım demek sende ailenin yanındasın bol bol hasret gider çok öpüyorum seniiyi akşamlar kızlar ben tatildeyım istanbulda annemlerdeyım hiç bakamadım topige bana dua verildi mi acaba onu merak ettim hakkınızı helal edin verildiyse annemlerin neti kesikti bu gün acıldı
çok saol canım allah razı olsuncanım benim çok geçmiş olsun
saol selinam allah razı olsuniyi akşamlar abla geçmiş olsun ya.Allahımm korusun cümlemizi.
ebrarcım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş.![]()
merhaba arkadaşlar ben geldim uzun süredir yoktum evi değiştirdik interneti de geç bağlattık mağlum nasılsınız bakalım umarım çooooooooooooook iisinizdir yeni yeni hamişlerimiz vardır umarım ...![]()
HAYIRLI OLSUN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
HAMİŞ LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldin bizde merak etmiştik seni.Hamilelerimiz var şükür inşallah dahada artacak sayımız.Miranda var daisy var.Senin nasıl gidiyor bebiş ne kadarlık oldu esnartçım![]()
iyi akşamlar herkese