Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bol bulantılı geçiyo nasıl olsun ... ama canım çook sıkılıyo sinirlerim çok bozuldu ...:43: şimdide ortaya kız erkek muhabbeti çıktı daha cinsiyeti belli olmadan eşimin tarafı erkek diye tutturdu herşeyini sahiplendiler ismini bile koydular onlar öyle yaptıkca bende kız diye delirmeye başladım daha cinsiyeti belli değil hediye alıyolar eve üstüne koydukları ismi yazdırıyorlar ya deli oldum sinirimden ağlıyorum benim ilk bebeğim izin vberinde babasıyla ben koyayım dimi offf yaaaaaaaaaaa deli olcam ya canım ben şimdi 2010 aralık 14 de regli oldum 2011 ocak ayının 6 sındada hasta olmam lazım dı olmadım gebeyim işte bu çin takvimine göre cinsiyet ne çıkıyo artık bunlara sardım ya ... ben diyorum sağlıklı olsun ne olursa olsun ama onlar direttikce kız diye diretiyom bende offfffffffffff....

bencede bebeğinin sağılığından başka bişey düşünme canım.Annem hep isim dediğin bi boncuk der.Cinsiyetini öğrenmek için bu kadar uğraşma şimdiden hem çok erken hem de Rabbim tayin etmiştir onun cinsiyetini rızkını herşeyini.Ama maalesef insanoğlu sürekli hesap yapıyo.İlk gebeliğin galiba senin doğal olarak heyecanlısın ve başkalarının müdahalesi hoş değil.Ama dediğim gibi lütfen sen sadece bebeğinin sağlığını düşün diğerleri halledilebilir şeyler.

Way merhaba canım sen nasılsın

Son düzenleme:
:kizlar merhaba ben geldim uzun zamandir giremedim malesef cünkü bilgisayar bozuktu simdi yapildii ve benn b araada adet oldumm :43:::43::43::43::43: ve birdaki adettim 12 mart yazarsaniz sevinirim ... bu arada nasilsiniz bende bi gecmse gidiyim bakim ne olmus ne bitmiss .. bu arada hamile kalan varmi??

haklısın canım ama elimde değil yapamıyorum ya evet ilk bebeğim daha sinirden midem ağrıyo 2 gündür iştahım kapandı strese baglı ülser var bide bende buda tetikledi offf ya koskoca insanlar ben bide yüzlerine karşı demişim kız istiyom diye biliyolar ama neden inadıma böyle yapıyorlar eee tamam dedim erkek olursa 2 aile koysun 2 ismi olsun ... tamam dediler sonrada bizim dediğimiz kullanılacak bebek şaşırır iki isim kullanırsak demeye başladılar ay çıldıracam ya sabır diyom olmuyo:50:

pelincim önemli değil,biliyorum ben seni,öyle herşeye takılmıyorum zaten,takıldığım konuları dile getirdiğimdede alınması gerekenler değilde,nedense alınmaması gerekenler şöyle bi kendine bakıyo,dahada özen gösteriyo,ama söz yerine ulaşmıyo nedense.
neyse boşver.
öpüyoruım seni,ben hamile olduğunu düşünüyorum nedense.:49:
hamiş pelin,hamiş pelin.:49:
tamam canım...ah kardelencim keşke öyle olsam ama hic umutlu degilim sanmıyorum yani inş bidaki aya hepimiz hamiş kalırız...bende seni öpüyorum kendie iyi bak...
Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh
amin canım senden de allah razı olsun...
ablacım dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeee

canımcım mr sonucunun temiz çıkmasına sevindim iii bi dr bulmana ve tedavi sürecine başlamana en azından sorun ne artık onu biliosun cnm oda iiii inşşşş güzel günler seni beklioooo cnm

cnm hakkında hayırlısı olsunnnn :12:

ayyy ne kadar mutlusun şimdiiii:naza:inşşşşş bizede rabbim nasip eder::
amin canım cok sagol...
selam kizlar,ben geldim:3::3::3::3:ama fazla kalamayacagim:5:bugun arkadasima davetliydim:8:yeni geldim eve,az sonra kocis gelecek dee:27:
gecmise fazla göz atamadim ama aklimda kaldigi kadari ile yazayim..:68:

ebrarim,demek sende bugun arkadasina davetli idin,ne guzel.iyi oluyor valla arada,hasret gidermek ve iki muhabbet edip kaynatmak:

pelincim,demek testin negatif cikti:59:uzulme canim,insallah birdaha ki aya bebisin gelir..

mirandacim,demek bebisinin kesesini gördun:64::64:rabbim kucaginada almak nasip eylesin canim:38:

elixsircim,emarinin guzel cikmasina ve iyi bir doktora gitmene sevindim..insallah yeni doktorun bebisinin gelmesine vesile olsun tatlim:38::38:

kardelenbhrcim,neden canin sIkkIn canim,eger ben atliyor isem kusuruma bakma,olurmu bazen niclerinizi unutabiliyorum,kalabalik oldugumuz icinde karsitirma korkusu oluyor:59:ama hep aklimdasiniz canim...adetin gecmis canim,insallah hamilesindir:38::38:guzel hberlerini bekliyoruz:38:

banucum,rabbim sifa versin canim.insallah guzel gecer ameliyatin:38::38::38:

diger arkadaslarim umarim sizlerde iyisinizdir,hepinize selam olsun:38:

kizlar,ben bugun doktora gittim,benden kan aldilar..ve asi oldum..ikincisini:59:
kolum acimaya basladi,gecende sismis ve cok acimisti::43:insallah öyle olmam:43::43:ben cikiyim kizlar,hepiniz allaha emanet olun:::80:
yok canım üzülmüyorum inş bidaki aya hepimiz hamiş kalırız hayırlısıyla:54:
pelıncıgım hayırlısı olsun cnm belkı gec döllenmedır verırsın yakında müjdeyı:16:
lıste hakkında yorum yapan arkadaslar cok sagolun begendıysenız ne mutlu:16:
kardeloşum bosver cnm ya takma hıcbırseyı:16:hayatını yasa kım ne yaparsa yapsın:52:
amin boncugum valla bilmiyorumki gec döllenme oldugunu sanmıyorum cünkü hic belirti yok bende ne adet belirtisi ne hamilelik rabbim hayırlısını versin canım...
adet günüidrarda çıkması lazım ama değişebilir güzel haberler bekliyoruz

yafu sende habire geziyon haa azcık evde otur

geçmiş olsun umarım rahat geçer

yok canım bizimki alerjik ondan oldu astım ama genede dikkat et canım

inşallah geç döllenme olur hayırlısı olsun

ya ben ilgileniyom ama benle ilgilenen yok valla o kadar işin ardında bide burda gelip uğraşıyom severek yapıyorum sizi seviyorum çünkü

ayyy ayyy geçde kalmış yazık neyse yetiştimi bari

bende ankaradayım özel çok var ama ben ankara hastanesine gidiyorum ilgileniyolar ifertilite poliklinikte

boncuğum nasılsın çalışmaya ne zaman başlıyon bakımm
amin canım inş ama sanmıyorum ben...
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
evet canım dedigin gibi hayırlısı olsun cuma gününe kadar olmassam kan testi yaptırcam inş...
günaydın güzellerr
selinacım sagol canım bende iyiyim kızımla ugraşıp duruyorum sen nasılsın?
eliksircim sagol canım kızım biraz daha iyi şimdi senden naber?
süngercim teşekkür ederim rabbim şifa versin kızıma inş
canım kızının daha iyi olmasına sevindim yerim onu ben ya bebkler hasta olunca cok üzülüyorum ben... melek onlar daha rabbim korusun bebişini canım...:16:
pelin belki gec döllenmedir bence kan testi yaptır cünkü hamile olabilirsin ve farkında olmadan düşük yaparsın ALLAH korusun ilac falan verir dr git bence
canım bilmiyorumki hicte belirti yok belirti olsa şüpelencem ama hic sanmıyorum yinede cuma gününe kadar olmassam kan testi yaptırcam inş ...
meraba kızlar nasılsınız?
ebrarcım yeni dua listesini bulamadım ben geçmişte :26:
canım biz iyiyiz sagol sen hastaymışsın cok gecmiş olsun allah acıl şifalar versin dikkat et kendine...
ay delı oldum az once gırdım tam cevap yazacakken elektrık gıttı
ıkı gundur gıremıyorum ama sızlerı takıp edıyorum parca parca da olsa hepınızden haberım var yanı dun beyın cerraına gdecektım boyun agrılarım ıcın ama vazgectım gezdım butun gun aksam geldım eve ohh cok ıyı geldı valla sureklı sureklı hastane artık gına geldı allahım eksık etmesın ama muhtac da etmesın hastanelere neyse gelelım sızlere
eboşuma cok yuklenmeyın kızlar gezcek tabı napcak tamam kk hayatımıza cok katıyor ama bı arac olmalı yanı amac degıl gez ablacım sen gez bıdaha mı gelcez dunyaaya kız bu arada sesın cok guzelmıs gercekten soluyorum bunu bu arada derın senı nasıl desıfre ettı kız merak ettım bırbırını desıfre eden edene:27::27::27:
kardelosum sana sonuna kadar katılıyorumama kendını bosuna yorma acıkcası ben ılgılenılmedıgımı hıssettıklerımı okumuyorum bıle sende ole yapgıtsın kesınlıkle ve kesınlıkle de bırbırımızın uzerınde hakkıız var dertlerımızı sureklı cevremızdekılere anlatsak dusunsene onlar bıle bı sure dınlemez olurlar ama burada sabırla dınlıyor ve cozum bulmaya calısıyorz ama hep bana hep bana olmaz baskasının derdıyle ılgılenmeyıp sureklı kendı derdını anlatan ve cozum ısteyelere cevap yazma geregı bıle duymuyorum cevabını bıldıgım halde eee hep derman aramamak lazım derman da olmak lazım bu arada ıncırının son gunu nu kutluyorum tatlım son 5 gun gelsın bakalım bu arada konusurken bende de heyecanlandın kız kıyamam sana:69
derınım sende arada grıyon cıkıyon ama ben olmuyom o zamanlarda bence sen esını yenı bır pc almaya ıkna etmelısın tatlım baska yolu yok sankı:54::54: bıde herseyı kafay takma ne olur taka taka ne hale geldık zaten:59::59: bu arada kacırdımmı yoksa hala kırmızılar gelmedımı:49:
boncugum msn de de soledım kuzu ama yıne soluyorum lıste cok guzel olmus bu arada ınsallah bebeısının resmını avatarın yapacagın zamanlar da gelecek bıtanem sadece bırz sabır bıraz dua tatlım :26
kardele49um sınavlarını gecmıssın tebrık ederım tatlım buradan da yıne nasılsın :69:
elıksırcım mr sonucun temız cıkmıs cok sukur sevındım pekı sebeb neymıs dr herhangı bırsey solemedımı bu arada agrıların hafıfledımı bıraz kıstı laparoskopıyle alabılıyorlar demek sende laparoskopı olcen heee neyse canım hayrlısı olsun bu son olur ınsallah bıde rahım ıncelmesı ıcın gunde bır ıkı bardak nar suyu ıcmen gerekıyo bır ay boyunca canım ınsallah sıfa olur
kardeln bhr cım senın de gunun gecmısen ıyısını yapıyorsun tatlım gıt kan ver zaten su ıdrar olayını cozebılen yok bosuna moral bpzuklugu bende cıkmamıstı mesela 10 gun gecınce cıktı dusun artık ınsallah gelmıstr ve bıdaha gıtmez bebısın:49::emir_bebek::nazar:
pelıncım senınde gunun gecmıs ne demek ole bu ay olmadı negatıf gordum falan bende grdum o negatıfı ama sonucu pozıtıfe donuverdı ne bılıyosun kı gec dollenme olmadıgını sana da kızıcam sımdı nıye kan verıp dırekt sonuz almassın kı tatlım bence en ıyısı bu ınsallah olmustur ben cok umıtlıyım hadı ınsallah:nazar::emir_bebek::49:
anatolıam kımse hatrlamamıs dıye sıtem etmıssın ama ben hatrlamıstım senı neyse kuzum ben alınmadım gercı olur gozden kacmıstır nerelerdesın neler yapıyosun kızzzz
garıpcım sonucların guzel cıkar ınsallah tatlım rabbbım en kısa zamanda bebısını kucagına versın:26::26:
sevtun kusun kacmıs galıba uzulme yaaa neler neler kacıyo elımızden gıden bı kus olsun bıdaha alırsın yerıne gelmıcek bısey degıl yanı buarada panık atakların ıcın gecmıs olsun allah sıfa versın
mırandacım keseyı gormussunuz cok sevındım kalp atıslarını da gorursun ınsallah canım dua et bızım ıcın de:49::
derdam mınıgı gorcekmıssınız cuma gunu hayrlı haberlerle don ınsallah tatlım:49:
bırsencım annemler ankarada degıl tatlım be gecen sene oradaydım ama kıbrıstan gelırken de ankaraya ınmem gerekıyo ucakla sonra otobusle devam edıyorum yoluma ben ankarada okudugum ıcın heryerını bılırım tatlım sen neresındeydın
selınacım ben ıyıyım tatlım sen nasılsın gucumuz yettıgınce sabır gostercez ve sabırlarımızın sonu mukafat olcak canım ınsallah ınsallahhhh:26::26:
aleynam sen nasılsın tatlım aslında kardelos bıraz haklı bılıyonmu sen de gremıyosun sıksık herkes aynı sıklıkla gremez tabı ama gırdıgınde bak herbırımızle ılgılenmeye calısıyosun tatlım
bu arada son durum nedır guzelım bebıs ısınde allahım gonlune gore versın:26::26:
semracım oglusun tatıldeymıs cok ıyı yaaaa bayılıyorum ben senın oglana osletme kendını evıne döndün degilmi:21:
ben kacacam kızlar bırazdam mutfaktan cıkamıyom bugun kardesım de burda ve benı hıc bos bırakmıyo saolsun sureklı degısık bıseyler ıstıyo/QUOTE]
bitanem haklısın ama bende hic belirti yok ondan bu kadar rahatım ama yinede eger adet olmassam cuma günü kanda baktırcam inş bir mucize olur hayırlısıyal...sen nasılsın bu arada iyisindir inş canım...:38:
kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım
canım rabbim inş bebişinin sıkı sıkı tutunmasını saglar dualarım seninle...
selam canlarım...şöyle bi geçmişe göz attım sadece..hepsini okuyamadım.kRDEŞÇİGİMDEYİM..EŞİMİN İŞLERİ VAR BENDE BURAYA GELDİM ARKADASIMIZ BİDE DAYIMIN KIZI VAR OTURUYORUZ İKİ DK BAKAYIM DEDİM...baştan okudum biraz.
kardeloşum bi önceki girdigimde hep sordum seni canım benim.beni kastetmedgini düşünüyom gerçi ama seninde dedigin gibi alınmaması gerekenler alınıyo galiba...son girdigimde yazmadım galiba ama özür cano gel öpim seni:38:

ebuşum canım benim...sagol biliyorum Allah razı olsun duaların için..sende benim dualarımdasın emin ol..hepinizi çok özlüyorum ve dua ediyorum hep geceleri yatmadan bilhassa...:58:

boncuum bende seni özledim fıstıkım benim iyisin inş...:21:
peloşum test yapmışsın hayırlısı be cnm..bende bugün yaptım çok gecikti gene:31:tabiki çıkmadı ama...eşimin yüzünden yaptım birazda..civanperçemli çayı içiyom diye kızdı geçen gün..bilim bilmeden içme diye:50:

eliksircim adet olmuşsun üzülme canım ne diyim bilemedim.

geçmişten hatırladıklarım bu kadar kızlar...herkesi çok çok öpüyorum kokulu kokulu hemide:38: :38: :38:şimdilik kaçtım.
derinim saglık olsun canım üzülme lütfen inş bilerde birgün o cift cizgiyi görcez hayırlısıyla ...bide benim adetim düşükten dolayımı böyle şaştı onada baglıyorum ben bakalım hayırlısı...
iyi akşamlar kızlar ben tatildeyım istanbulda annemlerdeyım hiç bakamadım topige bana dua verildi mi acaba onu merak ettim hakkınızı helal edin verildiyse annemlerin neti kesikti bu gün acıldı

iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .:43::43:ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
canım benim eşine cok gecmiş olsun amin rabbim hepimizi kötü kazalardan korusun öpüyorum seni bitanem kendine iyi bak...
merhaba arkadaşlar ben geldim uzun süredir yoktum evi değiştirdik interneti de geç bağlattık mağlum nasılsınız bakalım umarım çooooooooooooook iisinizdir yeni yeni hamişlerimiz vardır umarım ...:61:
yeni evinizde güle güle oturun canım biz iyiyiz sagol sen nasılsın bebiş nasıl :emir_bebek:

selam kızlar nasılsınız ben adet olmadım henuz ama hamile oldugumuda sanmıyorum hic belirti olmazmı insanda ya yinede cuma gününe kadar olmassam kanda baktırcam hic umudum yok ama hayırlısı olsun...

SLM KIZLAR
ben yeni aranıza katıldım .. Bebek sahibi olmak isteyenlere Allahım bir an önce nasip eder inşallah. Ben 4 yıldır evliyim . Eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor ben istememe rağmen . Konuştuk defalarca ama bi faydası olmadı malesef. Ve artık aylardır bu konu hakkında konuşmuyorum gurur yaptım sanırım . İçin için nasıl istiyorum ama anlatamam . Ne yapıcam bilemiyorummmm

Son düzenleme:
bencede bebeğinin sağılığından başka bişey düşünme canım.Annem hep isim dediğin bi boncuk der.Cinsiyetini öğrenmek için bu kadar uğraşma şimdiden hem çok erken hem de Rabbim tayin etmiştir onun cinsiyetini rızkını herşeyini.Ama maalesef insanoğlu sürekli hesap yapıyo.İlk gebeliğin galiba senin doğal olarak heyecanlısın ve başkalarının müdahalesi hoş değil.Ama dediğim gibi lütfen sen sadece bebeğinin sağlığını düşün diğerleri halledilebilir şeyler.

Way merhaba canım sen nasılsın

ii canım ya aynı şeyler işte devam sen nasılsın

kız hamiş demem döverim seni azcukda ben gezeyim ya okadar misafir ağırlıyorum azcıkda ben gideyim demi :47::90:
gez valla bi ben gezemiyom evde kaldım
Birsencim geçmiş olsun canım gitmişsin ben gelene kadar :34:
sgl canım inşallah ağır olmaz yoksa bu halde kötü olurum ilaçta yasak
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
aferin kız sana kimseyi unutmadan yazmışsın ödül verelim nasılsın bu arada
akşam ben sana yazcaktım dün,sanki sana patlamışım gibi oldu çünkü,ama eşim oturmuş ben mutfağa gidince,sonrada kapattı pc yi,izin vermedi bana,tv izledik beraber,gel öpemde barışak:73:

geldi mi yoksa?:36:

selina cım,inşallah dediğin sebeptendir canım,hep öyle yormak istiyoz da 38 aydır olmayınca,pekte umutlanamıyorum artık,olursa sürpriz olsun inşallah.
senlede aynı sayılır günlerimiz,bakalım,inşallah pozitif sonuç görürüz hep beraber.
sen zaten patlamalarıı hep bana yapıyoon yazık ama bana üzülüyoz acıyın bana
nasılsınız canlar ben artık arada girebiliyorum evde işelerim oluyo kusura bakmayın iyisiniz inş
geçmişe baktım alıntı yaptım olmadı
hepinizi tek tek öpüyorum
canım demek cuma kontrolun var ayrıntılı ultrasona girdinmi bebiş daha göstermiyomu hadi ama söylede görünsün mercimekk
pelin belki gec döllenmedir bence kan testi yaptır cünkü hamile olabilirsin ve farkında olmadan düşük yaparsın ALLAH korusun ilac falan verir dr git bence
aleyna napıyn ya nerelerdesin daha sık gel özletme
kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım
ya şu kan testini hastanenin acilinde yaptırsana 1 saate çıkyo merak ediyoz ama yaa inşallah vardır
iç güveyden halliceyim bebem sen heyecan varmı heyecan :18::18::18:
kızlar benim yavru bir yakalarsa beni amanın:57::57::57::57::57:
kız sevtun annen nasıl ameliyat ne zaman kız dikkat edin kendinize
meraba kızlar nasılsınız?
ebrarcım yeni dua listesini bulamadım ben geçmişte :26:
naneli kız şeker az kalmıştı iyiki geldin tatlandık
öncelikle sağol dim,ama artık boşverdim zaten bazı şeyleri.
ikinci olarak,isim versem bile,verdiğim şahıslar geçmişi okumadıklarından,göremiyolar yazdıklarımı.

ben biliyodum onun başka topicte olduğunu,gördüm çünkü,o yüzdende sana cevap verme gereği bile duymadım,çünkü dediğin gibi,sanalda olsa burda birbirimize hakkımız geçiyo,bir göz bakmanın bile hakkı olduğu söylenir,bizse burda birbirimize manevi anlamda destek olarak,gerçekten haklanıyoruz,o yüzdende bunu düşünmeyenleri dillendirmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum.
aman bizi düşünmeyenleri ne düşünüyonuz ne var yani biz varız gerisini düşünmeyin
kayra cım,hoş geldin,geldi mi elektrk?
bende bugün son inciri kaynattım,haberin olsun,gerçi ilk kaynattığım nerdeyse bi saat ateşte kalmış,neyseki en kısıktaydı,bide baktım su mu kalmamış,önce dedim,amaaaan boşver iç gitsin,nolcakki,sonrada kayra beni döver falan,git tekrar yap dedim kendime ve yaptım mecburen.
yani şimdi bittimi incir kürü inşallah sonunda bebişte gelir tam olur
ah kuzum benım saol canım sen benım ıcın yapsan da ben senın dusunuyorum ınsallah sıfan olur ve bebeısın gelıvermıstır kuzum:26::26:
canım ben mamakta oturuyorum cebeciyle siteler ortasındayım
canim insallah guzel haberler ile gelirsin persembe gunu:38::38:rabbim ümit ettiklerine nail eylesin:69::69:
canim biz tedaviye basladik biliyorsun,doktor tedavi asamasinda iken asi vurulmam gerektigini söyledi..tetonoz,kizamik,su cicegim vs 4 asi birden karsitiriliyor:59::59:1 cisini 1,5 ay önce vuruldum..bu ikincisi idi,sonucusu yaza vurulacakmisim:59::59:3 defa tekrarlanmasi gerekmis:59::59:benim öncekindede kolum sismis ve kizarmisti:43::43::43:simdide öyle oldu:43::43::43::43:
garip aşıya gitmeden önce 1 ağrı kesici ateş düşürücü al daha iyi hissedersin kendini
ya napim,ben helecanlanıyom ilk konuştuklarımla,ama sevindim,hebrin olaaaaaaaaaaaaaa:21::21::21:
sağol,biliyorum beni düşündüğünü,zaten beni tetikleyen,biri beni,benden fazla düşünüyosa,bende kendime dikkat etmeliyim düşüncesi.:23:

sağol canım,söylerim tabiki selamını.
annem bikaç gün kalcak yanımda inşallah.:46::46:
demek annen var sizde iyi bari yanına az yoldaş olur
kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım
hadi hayırlısıysa olsun canım inşallah sevgililer günü hediyen olur
kardeloşum,kardelenbhrcım ve garipim napıyosunuz kıslar...kapamıyom sayfayı.arada bakarım kızlara ayıp olmasın mutfaktalar kayfe yapıyolar:1::1::1:
derin naber keyif yapıyonuz he azcıkta siz yapın
iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .:43::43:ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah biran önce iyileşir
merhaba arkadaşlar ben geldim uzun süredir yoktum evi değiştirdik interneti de geç bağlattık mağlum nasılsınız bakalım umarım çooooooooooooook iisinizdir yeni yeni hamişlerimiz vardır umarım ...:61:
esnartcım ne kadarlık oldu bebişin güzel gider hayılısıyla doğar inşallah
SLM KIZLAR
ben yeni aranıza katıldım .. Bebek sahibi olmak isteyenlere Allahım bir an önce nasip eder inşallah. Ben 4 yıldır evliyim . Eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor ben istememe rağmen . Konuştuk defalarca ama bi faydası olmadı malesef. Ve artık aylardır bu konu hakkında konuşmuyorum gurur yaptım sanırım . İçin için nasıl istiyorum ama anlatamam . Ne yapıcam bilemiyorummmm
canım yaşınız kaç bide neyle korunuyosunuz eşinden habersiz kaza olsa nolur

ah canım ya çok geçmişolsun allah korumuş canım
çok saol canım evet gerçektende öyle verilmiş sadakamız varmış hamdolsun daha kötüde olabilirdi
vay be amma alıntı yapmışım kaçaklar nerdesiniz

birsenim saol canım diğeri uzundu bunu aldım
buarada hep diyorum sen başkasın diye buna arkadaşlarımda katılıyo onuda biliyorum okadar işin arasında yine hep bizimlesin :38:

PELİNİM alıntı alamadım çok karışmıştı çok teşekkür ederim canım allah razı olsun buarada inşallah gelmiycek senin kırmızılar canım :38:

çok saol canım evet gerçektende öyle verilmiş sadakamız varmış hamdolsun daha kötüde olabilirdi

birsenim saol canım diğeri uzundu bunu aldım
buarada hep diyorum sen başkasın diye buna arkadaşlarımda katılıyo onuda biliyorum okadar işin arasında yine hep bizimlesin :38:

PELİNİM alıntı alamadım çok karışmıştı çok teşekkür ederim canım allah razı olsun buarada inşallah gelmiycek senin kırmızılar canım :38:

canım alıntılar niye okadar karısık cıktı anlamadım duzeltemedımde kusura bakma...ebrarım ins bebısten dolayı kırmızılar gelmez ama oyle bısey yoksa gelsede bır rahat etsem beklemek cok stres yapıyo canım...

selınam ve bırsenım calısmalar baslamadı canlarım daha nısana kadar yok:53:hayırlısı bakalım
ebusum cok gecmıs olsun cnm allah korumuş:70:
kayram ınsallah cnm ya ınsallah :16:
pelınım adet olmadıgın sürece ümıt vardır cnm hayırlısı olsun:16:
waycım eklım cnm ınsallah son olur:16:
derınım gelmıs cnm nerelerdesın özledık vallah dıkkatet kendıne güzel haberlerle dön ınsallah:16:
anatolıa senın ısmın cok zor ayol anoşmu desek acaba:9:nerelerdesın ıyısındır umarım özletme kendını:16:
ay kızlar kafam dolu yarım yarım baktım kacırdıgım olduysa affola:16:
yrn gündüz mısafırım var erken kalkcam bgndende hazırlık yaptım cok yorgunum:5:
bıde benım süreklı mıdem bulanıyor ovülasyon günlerım bgnlerde ayaga kalkınca baslıyor bulantı hıcbırsey yapamıyorum :2:neden olabılırkı üşüttümmü desem neden sadece bulantı olsun gecer umarım:97:
hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun:16:

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART*************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
canım alıntılar niye okadar karısık cıktı anlamadım duzeltemedımde kusura bakma...ebrarım ins bebısten dolayı kırmızılar gelmez ama oyle bısey yoksa gelsede bır rahat etsem beklemek cok stres yapıyo canım...
yok canım ne kusuru ben almadım çünkü busefer iyce karışıcaktı
canım insan stres oluyo gerçektende hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bebiştendir gecikme
selınam ve bırsenım calısmalar baslamadı canlarım daha nısana kadar yok:53:hayırlısı bakalım
ebusum cok gecmıs olsun cnm allah korumuş:70:
kayram ınsallah cnm ya ınsallah :16:
pelınım adet olmadıgın sürece ümıt vardır cnm hayırlısı olsun:16:
waycım eklım cnm ınsallah son olur:16:
derınım gelmıs cnm nerelerdesın özledık vallah dıkkatet kendıne güzel haberlerle dön ınsallah:16:
anatolıa senın ısmın cok zor ayol anoşmu desek acaba:9:nerelerdesın ıyısındır umarım özletme kendını:16:
ay kızlar kafam dolu yarım yarım baktım kacırdıgım olduysa affola:16:
yrn gündüz mısafırım var erken kalkcam bgndende hazırlık yaptım cok yorgunum:5:
bıde benım süreklı mıdem bulanıyor ovülasyon günlerım bgnlerde ayaga kalkınca baslıyor bulantı hıcbırsey yapamıyorum :2:neden olabılırkı üşüttümmü desem neden sadece bulantı olsun gecer umarım:97:
hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun:16:

kuzum saol ya allah razı olsun
boncuğum hayırdır kuzum niye bulantın oluyoki ya yoksam diycem ama heralde korunuyosunuz belkide sinüzit filan oldun geniz akıntısı yapıyodur kuzum dikkat et kendine .sana kolay gelsin senin misafirde hiç bitmiyo benim gibi

hanımlar hepinizi öpüyorum iyi uykular ben kaçar

ebosum kacırmısım seni canım ya telefondan gırdıgım icin sorun oldu kusura bakma hemen yazamadım hayırlısı olsun tatlım beklıyıp gorcez sanada ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olana kadar umut vardır rabbım ol derse olur zaten senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın tatlım kendıne iyı bak opuyorum senıde...

iyi akşamlar herkese
ah canım geçmiş olsun kocişine allahım beterinden saklasın sen bana uzaksın canım hemde çok uzak al bebem hediyemi kabul et aynı senin gibi güzeller:71::71::71::71::71::71:
sabah konuşuyodum arkamı dönmeye kalmadı baktım benin yavru:30::30::30::30:dedi sen burayımı topluyosun yoksa gene benimi uyuttun dedi sonuş bu aynen:57::57::57::57::57:
naneli cim,çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
eşin yeni işe başladı mı?
canım dedigin dogru birdaha kimseye deger vermicem bunu anladım ben allahım herşein hayırlısını versin bebem hepicigimize:49::49::49::49:
ay delı oldum az once gırdım tam cevap yazacakken elektrık gıttı
ıkı gundur gıremıyorum ama sızlerı takıp edıyorum parca parca da olsa hepınızden haberım var yanı dun beyın cerraına gdecektım boyun agrılarım ıcın ama vazgectım gezdım butun gun aksam geldım eve ohh cok ıyı geldı valla sureklı sureklı hastane artık gına geldı allahım eksık etmesın ama muhtac da etmesın hastanelere neyse gelelım sızlere
eboşuma cok yuklenmeyın kızlar gezcek tabı napcak tamam kk hayatımıza cok katıyor ama bı arac olmalı yanı amac degıl gez ablacım sen gez bıdaha mı gelcez dunyaaya kız bu arada sesın cok guzelmıs gercekten soluyorum bunu bu arada derın senı nasıl desıfre ettı kız merak ettım bırbırını desıfre eden edene:27::27::27:
kardelosum sana sonuna kadar katılıyorumama kendını bosuna yorma acıkcası ben ılgılenılmedıgımı hıssettıklerımı okumuyorum bıle sende ole yapgıtsın kesınlıkle ve kesınlıkle de bırbırımızın uzerınde hakkıız var dertlerımızı sureklı cevremızdekılere anlatsak dusunsene onlar bıle bı sure dınlemez olurlar ama burada sabırla dınlıyor ve cozum bulmaya calısıyorz ama hep bana hep bana olmaz baskasının derdıyle ılgılenmeyıp sureklı kendı derdını anlatan ve cozum ısteyelere cevap yazma geregı bıle duymuyorum cevabını bıldıgım halde eee hep derman aramamak lazım derman da olmak lazım bu arada ıncırının son gunu nu kutluyorum tatlım son 5 gun gelsın bakalım bu arada konusurken bende de heyecanlandın kız kıyamam sana:69::69::69:
derınım sende arada grıyon cıkıyon ama ben olmuyom o zamanlarda bence sen esını yenı bır pc almaya ıkna etmelısın tatlım baska yolu yok sankı:54::54: bıde herseyı kafay takma ne olur taka taka ne hale geldık zaten:59::59: bu arada kacırdımmı yoksa hala kırmızılar gelmedımı:49:
boncugum msn de de soledım kuzu ama yıne soluyorum lıste cok guzel olmus bu arada ınsallah bebeısının resmını avatarın yapacagın zamanlar da gelecek bıtanem sadece bırz sabır bıraz dua tatlım :26::26::26:
kardele49um sınavlarını gecmıssın tebrık ederım tatlım buradan da yıne nasılsın :69:
elıksırcım mr sonucun temız cıkmıs cok sukur sevındım pekı sebeb neymıs dr herhangı bırsey solemedımı bu arada agrıların hafıfledımı bıraz kıstı laparoskopıyle alabılıyorlar demek sende laparoskopı olcen heee neyse canım hayrlısı olsun bu son olur ınsallah bıde rahım ıncelmesı ıcın gunde bır ıkı bardak nar suyu ıcmen gerekıyo bır ay boyunca canım ınsallah sıfa olur
kardeln bhr cım senın de gunun gecmısen ıyısını yapıyorsun tatlım gıt kan ver zaten su ıdrar olayını cozebılen yok bosuna moral bpzuklugu bende cıkmamıstı mesela 10 gun gecınce cıktı dusun artık ınsallah gelmıstr ve bıdaha gıtmez bebısın:49::emir_bebek::nazar:
pelıncım senınde gunun gecmıs ne demek ole bu ay olmadı negatıf gordum falan bende grdum o negatıfı ama sonucu pozıtıfe donuverdı ne bılıyosun kı gec dollenme olmadıgını sana da kızıcam sımdı nıye kan verıp dırekt sonuz almassın kı tatlım bence en ıyısı bu ınsallah olmustur ben cok umıtlıyım hadı ınsallah:nazar::emir_bebek::49:
anatolıam kımse hatrlamamıs dıye sıtem etmıssın ama ben hatrlamıstım senı neyse kuzum ben alınmadım gercı olur gozden kacmıstır nerelerdesın neler yapıyosun kızzzzz:21::21::21:
garıpcım sonucların guzel cıkar ınsallah tatlım rabbbım en kısa zamanda bebısını kucagına versın:26::26:
sevtun kusun kacmıs galıba uzulme yaaa neler neler kacıyo elımızden gıden bı kus olsun bıdaha alırsın yerıne gelmıcek bısey degıl yanı buarada panık atakların ıcın gecmıs olsun allah sıfa versın
mırandacım keseyı gormussunuz cok sevındım kalp atıslarını da gorursun ınsallah canım dua et bızım ıcın de:49::49::49:
derdam mınıgı gorcekmıssınız cuma gunu hayrlı haberlerle don ınsallah tatlım:49:
bırsencım annemler ankarada degıl tatlım be gecen sene oradaydım ama kıbrıstan gelırken de ankaraya ınmem gerekıyo ucakla sonra otobusle devam edıyorum yoluma ben ankarada okudugum ıcın heryerını bılırım tatlım sen neresındeydın
selınacım ben ıyıyım tatlım sen nasılsın gucumuz yettıgınce sabır gostercez ve sabırlarımızın sonu mukafat olcak canım ınsallah ınsallahhhh:26::26:
aleynam sen nasılsın tatlım aslında kardelos bıraz haklı bılıyonmu sen de gremıyosun sıksık herkes aynı sıklıkla gremez tabı ama gırdıgınde bak herbırımızle ılgılenmeye calısıyosun tatlım
bu arada son durum nedır guzelım bebıs ısınde allahım gonlune gore versın:26::26:
semracım oglusun tatıldeymıs cok ıyı yaaaa bayılıyorum ben senın oglana osletme kendını evıne döndün degilmi:21:
ben kacacam kızlar bırazdam mutfaktan cıkamıyom bugun kardesım de burda ve benı hıc bos bırakmıyo saolsun sureklı degısık bıseyler ıstıyo:9::9::9::9:
sorma kız kuşum kaçtı işşallah yenisini alıcem bir eminöününe gitsem bu kerez adını mercimek koymucak yaramıyo o isim adını haydar koyucem ben:60::60::60::60::60:
bu arada doktor işini ne yaptın yavru görüşemiyoruz kaç zamandır:59::59::59::59:
ben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2: :2: :2:
sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun
canım geçmiş olsun allahım şifa versin tez zamanda işşallah bende diyorum bu hatun nerelerde içimden:71::71::71::71::71:

garipcim işşallah ev az kaldı evime geçiyim bol bol görüşürüz artık
birsencin maşşallah mercimek büyüyo kız allahım zamanında saglıklı dogum yapmayı nasip etsin:55::55::55::55:

hanımlar hepinizi öpüyorum iyi uykular ben kaçar

ebosum kacırdım senı canım ya cepten yazdıgım ıcın sorun cıktı kusura bakma...hayırlısı olsun kuzum beklıyıp gorcez cokta takmak ıstemıyorum kafama ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olmadıktan sonra umut vardır rabbım ol dıycek olcak...senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın nane lımon ıyı gelıyo gecmıs olsun opuyorum senıde tatlım...

# kardelen5233+
# elaezel
# pelin67
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar yavru yakalamadan kaçam bari :30::30::30

birsencim daha doktora gitdemedik ablam geldigi için nasip olursa onları yolluyalım götürücem allahım bütün annelere şifa versin acılarını işşallah göstermesin allahıma emanet olun beni özleyin anacım:58::58::58::58:

Back
X