Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet son zamanlarda çok sesiz burası :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
buraya hareket lazım ne yapsak acaba :34::34::34::34::34::34:

valla hicc bilmiom napsak acep??ben bir iki güne kadar toparlanirim ben sonra bülbül gibi sakimaya baslarimm ..
biraz üstümde kirginlik varr.. ve üzüntü gene hamile kalamadim uff yaaa.. cocuktan ümidimi kestim artik:85::85:hayit tohumu kullanmaya basladim adet agrisini kesiyomus adetti düzensiz olanlarinkini düzene sokuyomuss ama benimki düzenli sadece cok agri oluyo die iciyorum acaba bi problem olupta adetimi düzesiz yaparmi acaba???

valla hicc bilmiom napsak acep??ben bir iki güne kadar toparlanirim ben sonra bülbül gibi sakimaya baslarimm ..
biraz üstümde kirginlik varr.. ve üzüntü gene hamile kalamadim uff yaaa.. cocuktan ümidimi kestim artik:85::85:hayit tohumu kullanmaya basladim adet agrisini kesiyomus adetti düzensiz olanlarinkini düzene sokuyomuss ama benimki düzenli sadece cok agri oluyo die iciyorum acaba bi problem olupta adetimi düzesiz yaparmi acaba???

canım üzme kendini bak ben 7 yıldır kaç ay olduğunu hesaplayamıyorumbile
olmda artık adet olduğumuda üzülmüyorum nasılsa gelmeyecek diye düşünüyorum
allahım daha fazla bekletmesin inşşş

yaa düsünüyorumda preseed aliyimi diye??? kizlar ya bana bi fikir verin aliyimi almayimi yada ne kullana bilirimm acepp:44::44::44:

selam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk:14::14::14:...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem...:43::43::43: hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...:14::14::14:

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin:38::38::38::38::38:

canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediii:50::50::50:sende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi:59::59::59::59::59::59:sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:[/QUOTE]

canım ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşine
ameliyatı çok başarılı geçer umarım

garibim inşallah kuzum yüzümüz gülsün artık

selinam hayırlısı olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
buarada bugün süpermişsin prof olmaya adaysın valla :65::65:ayrıca çokda güldürdün beni :1::1:

allah şifa versin kuzum

canım endişelenme inşallah önemli bi sorun yoktur bide tiroit rahatsızlığı olanlarda düzensiz kanamalar olabiliyo devam ederse gidersin doktora canım

kardelenim hayırlısı olsun canım sıkma canını rabbim birgün ol diycek inşallah

:66::66::66::64::64::64:
ay negüzel ya tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısıda bize olsun inşallah :21::21:

:71::71::71:

peloşum anladım zaten kuzum önemli değil :38:
ay heyecan oluyorum inanki inşallah pozitif çıkıcak testin kuzum dualarım seninle :65:

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım

ablasının güzeli kıyamam sana sağlık olsun düzenli olabilmek kadar güzel bişey yok bunu bil
inşallah takip sonucu hamiş kalıcan kuzum .önümüzdeki hafta buluşuruz nasipse tamammı

bilmiyorum ki etkisi varmi yok mu ne gibi yarari faydasi varr sadece okudugum kadar biliyorum gercekte nsilki...

yaa düsünüyorumda preseed aliyimi diye??? kizlar ya bana bi fikir verin aliyimi almayimi yada ne kullana bilirimm acepp:44::44::44:

presedd kulanıp sonuç alanlar var bir kaç ay kulan zaten yan etkiside yok

selam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk:14::14::14:...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem...:43::43::43: hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...:14::14::14:

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin:38::38::38::38::38:

canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediii:50::50::50:sende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi:59::59::59::59::59::59:sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:
[/QUOTE]

canım geçmil olsun
rahim ağzındaki yara adet gecikmesi yaparmıymışki:53::53:
canının yanacağını sanmıyorukardeşimd yakmışlardı o canım yanmadı demişti
canım bir süre gelemeyeceğim diyorsun ya inşş aramıza döndüğünde böcüğün göbüşünde olur:49::49::49::49:

yaaa arkadaslar ben bi kadin doktoruna gitmem gerek sormam lazim ne oldu ne bitti diye hersey normalmi die ama inanin herseyden okadar cabuk SIKILDIM ki hic birsey yapmak istemiyorum.. en son 4 ay önce gittim hersey normal demisti,,kizlar yaa size birsey sorcam cahilligime verin yaa ben esimin sperm sayisini ölctürmek istiyorum ama nerde ölcülecek hastenedemi yoksa özel biryere mi gitmesi gerekiyo yoksa kadin doktoruyla konusulup o mu yönlendiriyo hic bisi bilmiyom yaa vallaa... kadin doktoruda hersey normal demekten baska bisi bilmiooo yaa bekle bekle 1 yil oldu .. internette okuyorum 1 yil icinde olmassa bi sorun vardir diyee doktora soruyomm hic bir sorun yko dioo off off kafayi yiyecemm bakalim eger esim muayene olursa icim daha iyi rahatlar die düsünüyürum oyüzden yardiminiza ihtiyacaim varr nolur bana yardimm ediiinnnn:26::26::26::26::26::14::14::14::14:

Son düzenleme:
özel bir yere giderse daha rahat olur. çünkü sperm sayısı ölçtürmek için stres altında olmaması kendini rahat hissetmesi gerekmekte. benim eşimde yaptırmıştı.

yaaa arkadaslar ben bi kadin doktoruna gitmem gerek sormam lazim ne oldu ne bitti diye hersey normalmi die ama inanin herseyden okadar cabuk SIKILDIM ki hic birsey yapmak istemiyorum.. en son 4 ay önce gittim hersey normal demisti,,kizlar yaa size birsey sorcam cahilligime verin yaa ben esimin sperm sayisini ölctürmek istiyorum ama nerde ölcülecek hastenedemi yoksa özel biryere mi gitmesi gerekiyo yoksa kadin doktoruyla konusulup o mu yönlendiriyo hic bisi bilmiyom yaa vallaa... kadin doktoruda hersey normal demekten baska bisi bilmiooo yaa bekle bekle 1 yil oldu .. internette okuyorum 1 yil icinde olmassa bi sorun vardir diyee doktora soruyomm hic bir sorun yko dioo off off kafayi yiyecemm bakalim eger esim muayene olursa icim daha iyi rahatlar die düsünüyürum oyüzden yardiminiza ihtiyacaim varr nolur bana yardimm ediiinnnn:26::26::26::26::26::14::14::14::14:

canım bir çok devlet has üroloji dr isteye biliir spermiyoğram ama istersen özel bir tüp bebk merkezindede yatıra biliriisn hatta özel bir labaratuarda biz spermiyoğram vermek isitiyoruz dediğinizde yardımcı olurlar
kendin içinde bir yerden başlama gerekiyor
iyi bir merkez bulamalısın infertilite bölümü olan (özel kadındoğum hs ve ünverstlerde olabilir tüp bebk merkezide olabilir)onlar seni yönlendirler hormontahlileri hsg falan başlaralar yumurta takibin yapılır gerkirde aşılama yaparlar

Son düzenleme:
öylemi valla okuyorum yazilari kimi dio faydasi var kimi dio yokk kimi dio mantar yapio karasiz kaldimm

valla ben araştırdım netten çok fazla hamiş kalan olmuş yan etkiside yok bildiğim kadarıya hatta sperm dostu diye biliniyor
hattaaa vajinal kurukuta dr önerdiğini bile söyleyen arkadaşlar var

Back
X