Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım artık bir çok devlet has yapıyor ücrette almıyor sgk karşılıyor ünvrst dede yapılıyor ücretsiz ama özelden ücret ödüyorsun

evet doğru söylüyorsun. artık heryer yapıyor. biz eşim için ilk defa yaptırdığımız için özele gitmiştik. bakalım ben pko luyum. bende bu ay klomen kullandım 5 gün sonra yumurta boyutu ölçüldü. 18mm kadar büyüdü. sonra ovitrelle iğne vuruldum. bakalım bekliyom. dua ediyom.

evet doğru söylüyorsun. artık heryer yapıyor. biz eşim için ilk defa yaptırdığımız için özele gitmiştik. bakalım ben pko luyum. bende bu ay klomen kullandım 5 gün sonra yumurta boyutu ölçüldü. 18mm kadar büyüdü. sonra ovitrelle iğne vuruldum. bakalım bekliyom. dua ediyom.

rabbim yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir. [Mevlana].

canım geçmil olsun
rahim ağzındaki yara adet gecikmesi yaparmıymışki:53::53:
canının yanacağını sanmıyorukardeşimd yakmışlardı o canım yanmadı demişti
canım bir süre gelemeyeceğim diyorsun ya inşş aramıza döndüğünde böcüğün göbüşünde olur:49::49::49::49:
[/QUOTE]

cok sagol canım benim allah razı olsun...bilmiyorumki yara gecikme yaparmı ben tahmını söyledim doktorda öyle bişey demedi...amin canım inş ben döndügümde sizlerdende güzel haberler alırım hayırlısıyla kendine cok iyi bak öptüm...:54:

canım geçmil olsun
rahim ağzındaki yara adet gecikmesi yaparmıymışki:53::53:
canının yanacağını sanmıyorukardeşimd yakmışlardı o canım yanmadı demişti
canım bir süre gelemeyeceğim diyorsun ya inşş aramıza döndüğünde böcüğün göbüşünde olur:49::49::49::49:

cok sagol canım benim allah razı olsun...bilmiyorumki yara gecikme yaparmı ben tahmını söyledim doktorda öyle bişey demedi...amin canım inş ben döndügümde sizlerdende güzel haberler alırım hayırlısıyla kendine cok iyi bak öptüm...:54:[/QUOTE]

ya bu ste neden yavaşşşşşşşşşş:50::50::50::50::50:

canlarım hayırlı cumalar hepinize inanın geçmişe gidicek halin nede yazacak halim var çok üzgünüm hemde çok:14::14::14::14:rahim agzı sitesinde bir arkadaşımız vardı 22 haftalık bebegini kaybetti çok üzüldüm ya dikişe ragmen kese erimiş bitmiş gece suyu gelmiş dogum etmiş yavrum küçük oldugundan yaşatamamışlar adınıda masal koymuştu okadar kayıpları varki garibimin allahım eşinede kendisinede sabır versin inanın üzüntümden ne diyecegimi bilmiyorum çok kötüyüm çok okadar umud ederek bekliyoduki allahım onun yerinde olmak istemezdim yavrum ah yavrum aklıma geldi yürecigi nasıl yanar şimdi offfffff ya:14::14::14::14::14:
dikişte çare degil ben bunu anladım ya bende öyşle olursam ne yaparım çok kötü psikolojim bozoldu ben ne yapıcam ya evlat acısı gibi birşey varmı hayatta allahım evladımız yok diye hiç hamile kalamıyoruz diye hiç üzülmeyin ben 2 evladımıda kaybettim tekmelerini hissede hissede böylesi daha zor inanan acısı çok zor en azından dersinki olmuyo diye agların ben oldu 2 tane melek yolladım cennete hangisini düşünüyüm allahım çok kötüyüm inananın şuan allahım sabır versin herkeze bebegi olmayanlar allahım neden yok bebegi olanlar kaybedenler allahım neden kaybediyorum diyolar aynı ben gibi ben bu aralar giremezsem kusura bakmayım belki beni merak edersiniz diye girdim inanaın işim okadar varki yavru çagırıyo içerden ben kaçtım allahım ne varirse hayırlısını saglıklısını versin işşallah kusura bakmayın geçmişe gidemedim hem işlerim var hemde moralim sıfır allahaıma emanet olun:14::14::14::14::14::14::14:
naber kız sevtun canım ya kafana yakma taktıkça irdeledikçe biz sakındıkça çöp gözümüze direk geliyo biraz güzel şeyler düşün kafanı kurcalama yoksa gerisi gelmiyo kendine iyi bak canım
hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
bende bugün kızımın 4 . ay aşısını yaptırdım geldim ishal olmuştu antibiotikten dolayı onun içinde ilaç aldık verdim uyudu inş geçer kuzum 6.300 kg dan 6.180 e düşmüş:(
sevtuncum arkadaşın için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş yeniden melegini gönderir onada tüm bekleyenlerede inşşşş
geçmiş olsun tekrar gökçeye ama olsun sağlığı yerinde olsunda verdiğini çabuk alıp geri toparlar kendini sen elinden geldiğince emzir ve sakın normal süt verme 1 yaşına kadar bolcada su ver içtiği kadar ılık aradada ağzının içini ılık karbonatlı suyla temiz bi tülbentle sil hem pamukçuk olmaz hemde ağzındaki mikroplar temizlenir hadi kızını öp kendinize iyi bakın
arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​
canım benide yaz benim süre vermeme gerek varmı varsa 3 yıl yazabilirsin elimden geldiğince herkese okurum
selam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk:14::14::14:...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem...:43::43::43: hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...:14::14::14:

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin:38::38::38::38::38:

canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediii:50::50::50:sende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi:59::59::59::59::59::59:sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:
[/QUOTE]
pelincim geçmiş olsun ama haberin olsun SAKIN yaktırma rahime zarar verme olasılığı olurmuş doğum yapmadığın için dondur zaten doğum yaparken onunla birlikte vücut temizliyo dikkat et düzgün bi dr yapsın
yaaa arkadaslar ben bi kadin doktoruna gitmem gerek sormam lazim ne oldu ne bitti diye hersey normalmi die ama inanin herseyden okadar cabuk SIKILDIM ki hic birsey yapmak istemiyorum.. en son 4 ay önce gittim hersey normal demisti,,kizlar yaa size birsey sorcam cahilligime verin yaa ben esimin sperm sayisini ölctürmek istiyorum ama nerde ölcülecek hastenedemi yoksa özel biryere mi gitmesi gerekiyo yoksa kadin doktoruyla konusulup o mu yönlendiriyo hic bisi bilmiyom yaa vallaa... kadin doktoruda hersey normal demekten baska bisi bilmiooo yaa bekle bekle 1 yil oldu .. internette okuyorum 1 yil icinde olmassa bi sorun vardir diyee doktora soruyomm hic bir sorun yko dioo off off kafayi yiyecemm bakalim eger esim muayene olursa icim daha iyi rahatlar die düsünüyürum oyüzden yardiminiza ihtiyacaim varr nolur bana yardimm ediiinnnn:26::26::26::26::26::14::14::14::14:
canım sen yurt dışında değilmiydin orada sistem farklı olabilir dr konuş tüm tetkikleri ve eşiminde sperm sayısına baktırmak istiyoruz de ona göre dr ürolojiye yollar seni umarım güzel sonuçlar alırsın

# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada

naber kız sevtun canım ya kafana yakma taktıkça irdeledikçe biz sakındıkça çöp gözümüze direk geliyo biraz güzel şeyler düşün kafanı kurcalama yoksa gerisi gelmiyo kendine iyi bak canım

geçmiş olsun tekrar gökçeye ama olsun sağlığı yerinde olsunda verdiğini çabuk alıp geri toparlar kendini sen elinden geldiğince emzir ve sakın normal süt verme 1 yaşına kadar bolcada su ver içtiği kadar ılık aradada ağzının içini ılık karbonatlı suyla temiz bi tülbentle sil hem pamukçuk olmaz hemde ağzındaki mikroplar temizlenir hadi kızını öp kendinize iyi bakın

canım benide yaz benim süre vermeme gerek varmı varsa 3 yıl yazabilirsin elimden geldiğince herkese okurum
pelincim geçmiş olsun ama haberin olsun SAKIN yaktırma rahime zarar verme olasılığı olurmuş doğum yapmadığın için dondur zaten doğum yaparken onunla birlikte vücut temizliyo dikkat et düzgün bi dr yapsın

canım sen yurt dışında değilmiydin orada sistem farklı olabilir dr konuş tüm tetkikleri ve eşiminde sperm sayısına baktırmak istiyoruz de ona göre dr ürolojiye yollar seni umarım güzel sonuçlar alırsın[/QUOTE]

canım benim cok sagol...bende internette araştırdım senin dedigin gibi yazıyo bende dondurtacam...bilgi verdigin icin ayrıca sagol...kendine ve bebişine iyi bak ben şimdi cıkıyorum sonra görüşürüz inş girebilirsem tabiki bı muddet görüşemeyebiliriz öpüyorum seni...

# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada

iyiyim canım sen nasılsın??? yok canım yarın tasınıyorum inşallah... baya yoruldum artık yarın anneme gidicem eşimle babam yapacaklar...
ben ay sonunda ayrtıntılı ultrasona da giriem senden istedimi dr...??? seker testi yapıldı bana annem diyabetli old için erken yaptı dr 24 haftada yapılcakmış bir daha...
ufaklık napıyo sen baya hissediyorsundur artık ben yeni başladım hissetmeye elimi kolumu anlamıyom ama arada bir baya dövüyo oğlan...:1::1::1:

iyiyim canım sen nasılsın??? yok canım yarın tasınıyorum inşallah... baya yoruldum artık yarın anneme gidicem eşimle babam yapacaklar...
ben ay sonunda ayrtıntılı ultrasona da giriem senden istedimi dr...??? seker testi yapıldı bana annem diyabetli old için erken yaptı dr 24 haftada yapılcakmış bir daha...
ufaklık napıyo sen baya hissediyorsundur artık ben yeni başladım hissetmeye elimi kolumu anlamıyom ama arada bir baya dövüyo oğlan...:1::1::1:
bende kanam alanı olduğu için ayrıntılı ultrasone geçen hafta girdim ben ama 2 hastaneye bir gittiğim için salı günü tekrar girecem şeker testini daha yapmadılar evet ben önceden alışık olduğumdan bayadır hissediyorum hatta bi tane steteskop bile aldık arada fazla hareketli olunca kalp atışını dinliyoz kendine dikkat et yukarıya veya bişeye uzanma bu aydan sonra çok önemli kendine iyi bak

bende kanam alanı olduğu için ayrıntılı ultrasone geçen hafta girdim ben ama 2 hastaneye bir gittiğim için salı günü tekrar girecem şeker testini daha yapmadılar evet ben önceden alışık olduğumdan bayadır hissediyorum hatta bi tane steteskop bile aldık arada fazla hareketli olunca kalp atışını dinliyoz kendine dikkat et yukarıya veya bişeye uzanma bu aydan sonra çok önemli kendine iyi bak

steteskop bende aldım ama duyamıyorum maalesef...:((( uyurken falan duymaya alışıyorum heralde...:))) tamam canım sen de kendine dikkat et öptüm senin de oğlunu da....:)))

Back
X