Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin değerlerin kaçki ?
Ben kaçtım kızlar hepiniz öpüldünüz.......
güldürdüysem ne mutlu bana:) zaten sözleşmeli olmaz he kadrolu isterim ben işiünlü prof. yanında asistan olcam kadrolu olsun dimi.sabah kocişi gönderince soluğu burda alıyom.ev işlerimi de ara ara yapıyom idare ediyoz işte.
kuru soğanın suyunu çıkar bir yemek kaşığı kadar,sonra iç,botaş gibi olursun
abla hakket senin adın geçmemiş nasıl unuttum ben,ama dediğin gibi kalbimdesin her zaman.zaten seni unutsam bu topiğe girmeyide unuturdum herhalde.ben burdaki herkesi çok seviyorum.
yaa heycandan unuttum hanginizindi ya rahim duvarı ince,böğürtlen kökü rahim duvarını kalınlaştırıyomuş kızlar ya bide hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta gelişimine çatlamasına yardımcıymış.aldım geldim aktardan kullancam bu ay onu da.kafayı bozdum artık ne duyuyosam atlıyom.bu ay preseed jel ve bu böğürtlen kökünü kaynatıp suyunu içicem.
güldürdüysem ne mutlu bana:) zaten sözleşmeli olmaz he kadrolu isterim ben işiünlü prof. yanında asistan olcam kadrolu olsun dimi.sabah kocişi gönderince soluğu burda alıyom.ev işlerimi de ara ara yapıyom idare ediyoz işte.
kuru soğanın suyunu çıkar bir yemek kaşığı kadar,sonra iç,botaş gibi olursun
abla hakket senin adın geçmemiş nasıl unuttum ben,ama dediğin gibi kalbimdesin her zaman.zaten seni unutsam bu topiğe girmeyide unuturdum herhalde.ben burdaki herkesi çok seviyorum.
yaa heycandan unuttum hanginizindi ya rahim duvarı ince,böğürtlen kökü rahim duvarını kalınlaştırıyomuş kızlar ya bide hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta gelişimine çatlamasına yardımcıymış.aldım geldim aktardan kullancam bu ay onu da.kafayı bozdum artık ne duyuyosam atlıyom.bu ay preseed jel ve bu böğürtlen kökünü kaynatıp suyunu içicem.
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
canım bebiş bekleme sürelerini istemişsin 2 yıl 8 ay oldu ona göre listede yerimi alayım hepimizde o listeden bi an önce çıksak ne iii olur
iiii valla sen ne yapıyon kaçma başka topiğe
Aleyküm selam canım![]()
hep iyi olun kızlar inşşşşşşşş
yok kız bu gün topikler çok sesiz yok kız çok az gidiyorum başka topiğe![]()
Hadi bakalım hayırlısı inşallahbu ay havuç yedim bol bol ovulasyon testi aldım çift çizgiyi de yakaladım,aşk da yaptık.incir yedim bakalım ne olacak bilmiyorum .faydalı başka şeyler var mı benim bilmediğim ya![]()
yetercim hormon testlarim hakkında yorum yaparmısın bilgin varsa canım...iki üc sayfa geride kaldı...
yetercim hormon testlarim hakkında yorum yaparmısın bilgin varsa canım...iki üc sayfa geride kaldı...
Hadi bakalım hayırlısı inşallahVitamin alıyor musun peki? Ben her gün bir vitamin alıyorum sabahtan 1 tane elevit.gebeliğe hazırlıkta ve gebelikte kullanılabilen bir vitaminmiş yine burada bir arkaş önermişti sağolsun bana da
![]()