Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu sayfalari defelarca okuyan biriydim bende. 3 aydir korunmadigimiz halde olmamisti bi türlü 4. ay pre seed almaya karar verdim ve aldim ama hic ovulasyon testi falan kullanmadim ben cünkü yumurtlama zamanimda agrilarim oldugu icin hissedebiliyodum pre seed i 4 kez kullandim malum günler oldugunu düsündügüm zamanlarda her neyse adetim 2 gün gecti ve bugün test yaptim veeee sonuc hamileyimmm allahima sükürler olsun pre seed mi vesile oldu bilmiyorum ama suan büyük bi saskinlik icindeyim cuma günü doktora gidicem kontrol olmak icin allahim insallah hersey yolundadir ve böyle de devam eder.

ya cahilliğimi hoş gör ne bu pressed dediğin şey ya nasıl kullanılıyo anlatsana bu arada hayırlı olsun çok da sevindim allah hayırlı sağlıklı kucağına almak nasip etsin bebişini:nazar::nazar::nazar:

folik asit alıyorum sadece eleviti hamileyken vermişti doktorum ama bitirmek nasip olmadı:50::50:
Hayırlısı tatlım üzülme Allah bizler için herşeyin en doğrusunu bilendir yüreğini ferah tut tekrar gelecektir bebişin o'nun da izniyle :29:
bu sayfalari defelarca okuyan biriydim bende. 3 aydir korunmadigimiz halde olmamisti bi türlü 4. ay pre seed almaya karar verdim ve aldim ama hic ovulasyon testi falan kullanmadim ben cünkü yumurtlama zamanimda agrilarim oldugu icin hissedebiliyodum pre seed i 4 kez kullandim malum günler oldugunu düsündügüm zamanlarda her neyse adetim 2 gün gecti ve bugün test yaptim veeee sonuc hamileyimmm allahima sükürler olsun pre seed mi vesile oldu bilmiyorum ama suan büyük bi saskinlik icindeyim cuma günü doktora gidicem kontrol olmak icin allahim insallah hersey yolundadir ve böyle de devam eder.
Canım bu alıntı mı yoksa sen de mi var karıştım birden :44:

ya cahilliğimi hoş gör ne bu pressed dediğin şey ya nasıl kullanılıyo anlatsana bu arada hayırlı olsun çok da sevindim allah hayırlı sağlıklı kucağına almak nasip etsin bebişini:nazar::nazar::nazar:

yaaaaaaaa ben hamiş değilim jeli kunanların yorumları bunlarrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
6 adet tek kullanımlık uygulama tüpü içerir. Bu tek kullanımlık uygulama tüpleri, en hafif ve en uygun paketleme teknikleri kullanılarak yapıldığından çok düşük düzeyde koruyucu içerir.

Pre~seed Multi-Use Vajinal Nemlendirici :

40 gr.'lık tüp ile 6 adet uygulama enjektöründen oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr ) Uygulama enjektörleri evde steril edilerek, ürün miktarı açısından 10 uygulamaya kadar imkan vermektedir.

Pre~seed'in Kullanımı

Pre~seed ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan uygulama aplikatörlerine-enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.

1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.
2-) Pre~seed cinsel birleşmeden 15 dk. öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pre~seed' in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.
3-) Plastik aplikatörü-enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Pre~seed tüpüne yerleştirin.
4-) Nazikçe Pre~seed' i aplikatöre-enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Aplikatörü-enjektörü tüpten ayırıken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.
5-) Pre~seed' i aplikatörde-enjektörde kullanmadan önce 30 dk. fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Pre~seed' i aplikatöre-enjektöre koyar ancak 30 dk. içinde vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Pre~seed' in çöpe atılması gerekir.
6-) Pre~seed' i uygulamak için aplikatörü-enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi oturuken yapılabilir.
7-) Aplikatörü-enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşca pistonu tamemen itiniz.
Aplikatörü-enjektörü vajinadan çıkarın.
9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Pre~seed' i çıkaracaktır. Gerekirse, daha sonra, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kağıt havlu ile hafifçe silin.

Aplikatörler-enjektörler her kullanım sonrası atılabilir veya tekrar kullanım için yıkanabilir. Kullanılan aplikatörü-enjektörü vajinadan çıkardıktan hemen sonra, pistonu çkarın. Sabun ve su ile her iki parçayı yıkayın. Temiz akan su ile her iki parçayı iyice durulayın. Tozsuz bir ortamda, her iki parçayı temiz kuru bir bez üzerine koyun ve tamamen kurumlarına izin verin. Kuruduktan sonra, piston tekrar takılarak, orjinal kutu içerisinde saklanmalıdır.

Bebek sahibi olma çalışmalarında evde yapılacak olan ovülasyon(yumurtlama) takiplerinde, %99 doğruluk oranına sahip Babystart Ovülasyon Testi kullanılması tavsiye edilmektedir.

Ayrıca, hamile olup olmadığınızı, 10 günden kısa bir sürede sonuç veren, yine %99 doğruluk oranına sahip Babystart Hamilelik Testi ile anlayabilirsiniz.

Pre~seed doğal vücut salgılarını (sekresyon) en iyi şekilde taklit edebilmek için vajinal kanalın içine uygulanacak şekilde tasarlanmıştır. Pre~seed' in ilişki öncesinde vajina içine doğru uygulanmasıyla birlikte, patentli antioksidan desteği olan arabinogalaktan bitkisi içeren özel formülü vajina kanalını ve servikal girişi kaplar. Bu da spermin boşalmayla birlikte kendisi için en uygun ortama ulaşmasını sağlar.

Çocuk sahibi olmaya çalışan çiftler tarafından kullanılan özel ürünümüz Pre~seed, en çok ihtiyaç duyulan yerde ekstra nemlendirme sağlar. Doğal yolla hamile kalmak isteyen çiftlere yardımcı olur.

Kızma fıstıkım yaa ufak bir karmaşa oldu..Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :16::16:

kız son günlerde ço sık olyor bu karışıklık tebrikler diyor birisi sağlıcakla kucakla
bende hamişimde haberimmi yok diyorum :60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:

Estf şeker :61: Bir çeşit kayganlaştırıcı bu,bir tüpte yanında uygun enjektörler de gönderiyorlar..belirtilen seviyede çekiyorsun o jeli ve vajinada en derin noktaya boşaltıyorsun..Ardından da 15 dk içinde ilişkiye giriyorsun hepsi bu.He bu jeli ovulasyon testiyle kullanmak daha akıllıca hem daha az kullnmış oluyorsun hemde şansın daha yüksek oluyor....Malum fiyatı biraz el yakıyor tasarruflu olmak lazım :61:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız...hormon testlerim hakkında yorum yaparmısınız doktor bişey söylemedi merak ettim...

fsh

follikuller faz 3.5-12.5
ovulatuar faz 4.7-21.5
luteal faz 1.7-9
postmeopause25,8-134.8

LH

FOLLİKULLER FAZ 2.4-12.6
ovulatuar faz -14-95
luteal faz 1.0 -14.7
menapoz 20 -138

kızlar bu testler hakkında bilgisi olan veya anlayan bana bilgi verirse cok sevinirim...:26::26:

şöyle bişeyde yazıyo fsh 6,63 LH 6,47 yorum yapmadan gecmeyin lütfen cok merak ediyorum...
canım fsh normal bildiğim kadarıyla diğerlerinden pek anlamadım kuzum
doktor niye bişey demediki ya bu doktorlar varya deli ederler adamı
canım bebiş bekleme sürelerini istemişsin 2 yıl 8 ay oldu ona göre listede yerimi alayım hepimizde o listeden bi an önce çıksak ne iii olur

iiii valla sen ne yapıyon kaçma başka topiğe
tamam sungercim ekliycem canım hayırlısı olsun inşallah
ebrarım benide ekleyebilirsin listeye canım annemde sık giremeyebilirim ama takip etmeye calışcam bugun adet oldum temizlenir temizlenmez okumalara katılabilirim... 1.5 yıl diye yazarsın beni canım...:54:
peloşum tamam kuzum ekliyorum hemen
demek adet oldun hayırlısı olsun enazından çok gecikmeden geldi
hangisinden kaç tane okunacak bana da haber verirseniz sevinirimm
henüz liste hazırlamadım canım katılmak istersen liste hazırlıyacağım zaman yazarım sanada
Ben geçmişi okudum beni sıcak kanlılıkla karşılayan hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ...Ortamınız çok güzel yürekleriniz çok güzel Allah gönüllerinizde istediğiniz dilediğiniz her güzelliği en kısa zamanda nasip etsin inşallah....

Bir dua listeniz varmış ne kadar güzel çok duygulandım.Allah dualarınızı kabul eylesin..Ben listede bulunmasam da olur.Yalnız edilmesi gereken dualarınıza bende eşlik edip üzerime düşen ne kadar dua varsa katkıda bulunmaya gönüllüyüm...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum güzel insanlar :16:

canım biz teşekkür ederiz inşallah güzel paylaşımlarımız olur bundan sonra
listeye ekleyim ozaman senide 15 yıldı sanırsam .:71:

saol cano allah razı olsun inşallah hayırlı olur listemiz
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler kuzumu ve seni çok öpüyorum

banucum bu son senemiz olur inşallah bebek hasretiyle geçen
listeye ekliycem canım

mirandam çok teşekkürler canım allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yetercim ekliyorum canım allahım daha çok bekletmesin bizleri

tamam canım ekliyorum allahım daha fazla bekletmesin inşallah
ben iyiyim canım aynı işte sen nasılsın niye keyifsizdin bugün hayırdır?

egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canım

kuzum allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte gelicek bebişin ekliyorum kuzum

sevtunum allahım daha çok bekletmesin kuzum napalım kader
yanlız bişy demek istiyorum şimdi başa dönüyoruzya sana daha yeni okundu sende başlarda olduğun için seni ortalara doğru okusak enazından evine filan geçmiş olursun nedersin canım

kuzum allahım inşallah bekletmiycek daha fazla dualarım seninle ekliyorum listeye

semoşum tamam kuzum ekliyorum senide allahım bekletmesin bebişin gelsin inşallah

peloşum çok geçmiş olsun kuzum sıkma tatlı canını kolaylıkla halledilir bu sorun
hamişde değilmişsin çok üzüldüm canım ümitliydim ama nasip hayırlısı olsun
buarada niye girmiyceksin anlamadım kuzum bişeymi olduki?

birsenim öbürü hem karışık hemde uzundu bunu aldım
senide ekliycem tabi kuzum sanada doğuma giderken okuycaz nasipse dualarla gideceksin doğuma

canım hayırlı olsun taşınıyomuşsun artık güle güle oturun yeni evinizde
demek ufaklık hissettiriyo artık maşallahbarekallah çok öpttüm canım

canım allahım gönlüne göre versin topiğimize hoşgeldin dilerim burası çok uğurlu gelir sana rabbim daha fazla bekletmez .inşallah karşılaşıp muhabbet ederiz :
eboşum bende int araştırdım öyle zor bi işlem degilmiş sagol canım napalım hayırlısı olsun niye gelemeyecigime gelince annemdeyim ya fzla giremem diye dedim ama sizlerden ayrı kalamıyorum bi türlü annemde kızıyo ama yine ara ara girmeye calışcam öpüyorum seni kuzum...
Herkese iyi geceler arkadaşlar

Pelincim yara o kadar önemli bişey değil yaa doğum yapınca ondan da kurtulcaz inşallah.Bende de var ama hiç bi dr yakalım donduralım falan demedi zaten yeter demişti galiba doğumdan önce yaktırmak hiç sağlıklı değil.Biçok kadında da var zaten üzülme tatlım.

Birsen ve tuğçe demek steteskop aldınız Allah emi:9: İyi fikir ama eşim bana hayatta almaz onu

Duru hoşgeldin ümidine inancına duruşuna hayran kaldım.İnşallah bundan sonrada topiğimizde görürüz seni

Arkadaşlar ben şehir dışına çıkıyorum 2 hafta kadar uğrayamam dönüşte görüşmek üzere inşallah.Döndüğümde hamişlerimiz çoğalmış olur umarım.
canım bilmiyorumki doktor dondurman gerek dedi kötü olmuş cünkü hamililegi engel olabilirmiş...yorum yazdıgın icin sagol...bu arada hayırlı yolculuklar gorüşmek üzre inş...
bıraz gecmıse bakmaya calıstım yaprak dökümümü yasanıyor ne topıgımızde:
pelınım benım bıldıgım kadarıyla cok basıt bı operasyon benım arkadas dondurmustu ertesı ayda hamıs kaldı::hıc korkma allah daha büyük dert vermesın::sen nıye bırsüre olamıcan sende unutma bızlerı özletme kendını:16:
kardelen49 cum sende gıdıyormussun hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel cnm dıkkatet kendıne:16:
kayram nezaman dönüyosun cnm evıne özledık vallah hersey yolundadır umarım:16:
anatolia cnm sen nıye kırıldın bızlere vallah ben fazla gıremıyorum artık ders calısmaya basladım mısafırler falan derken senınlede hıc karsılasamadık ıyısındır umarım::buarada kız bız demısbasız hıc sılermıyım senı lısteden duymamıs olum o lısteden ancak hamıslıge transfer olunca sılıcem zevkle:
ebusum ben duaya katılırım ama bana okunması sart degıl cnm :34:
kacırdıgım bısıy varsa kusurabakmayın ::öptüm sızlerı::
boncugum sagol canım...ya ne güzel inş bende hemen hamile kalabilirim hayılrısı olsun hepimiz icin dün moralim bozuktu o yüzden bi süre gelemiycem yazdım ama yazdıklarınızı okuyunca icim rahatladı ara sıra gelmeye calışcan annemdeyim fazla giremeyebilirim bende seni cok öpüyorum:16::16:
ebrarim ben katilirim insallah duaya,benim bebek bekleme ve evlenme suremde 2 yil canim..2 yildir evliyim.2 yildir bebek bekliyorum:31:

canim hayirli yolculuklar simdiden sana,gule gule git,gule gule gel:

canim öncelikle hosgeldin aramiza:71::71:allah emeklerini bosa cikarmasin:71:

evet yeterim herseyin dogrusunu allah daha iyi bilir..cok sagol bu guzel söz icin:71

canim sperm testi icin,herhengi bir uroloji doktoruna gitmeniz yeterli,sizi loboratuvara yönlendiriyorlar..eger sigortaniz aok ise hicbir ucret ödemiyorsun canim..esim gecen aylarda oldu.ve hic bir ucret ödemedik:29:

sevtunum yaa ne kadar uzuldum arkadasina bilemezsin:14:rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin. herseyde bir hayir hikmet var canim..sende kötu dusunup moralini bozme canim..herkesde ayni sey olacak diye birsey yokkk,uzme kendini tatlim:38::38:

bu mevzuyu doktoruma saracagim insallah selinacim,ilgilendigin icin cok tesekkur ederim..sanirim sen 1 defa vuruldum..benim ki 3 defa belli araliklarla tekrarlanacak,ve 4 asi karistiriliyor...:

insallah kayracim:38::38::38:sen neden sIKIldin canim???bosver hicbirsey dert etmeye degmiyor kayram..amaaaan kizlar annemiz birdahami doguracak biziiiiii::en guzel caglarimiz uzulmekle geciyor:birdaha dunyaya gelmeyecegimize ve yasimiz hep ilerledigine gore,anin ve yasimizin tadi cikaralim heee:

Canım çok şey istemiyorsun hiç birimiz çok bişey istemiyoruz ama napalım elden gelen yok ama ben şuna karar verdim bençocuksuz olmıycam kendimin olmazsa bir sürü kimsesiz bebek var ona başvurucam doğurmak değilki önemli olan emek vermek öyle değilmi

Yetercim inşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun ameliyatını eşin dualarımız sizinle...

cok sagolasin banucum,iste herkes sorunca arkandan konusunca insanin morali bozuluyor:47::47:dilerim rabbim en yakin zamanda hepimizin yuzunu guldursun tatlim..iyiki varsiniz:38::38::38::38::38:

mevlanayi seven biri olarak,cok tesekkurler yeterim bu guzel yazin ilgin ve alakan icin,sanirim sende seviyorsun mevlanayiii:38::38::38::38::38:

pelinim herseyde bir hayir vardir tatlim uzulme,rabbim sifa versin..:71::71:
:en yakin zamanda yuzunu guldursun tatlim..:38::

ugurboncugum adetim 8 gun erken geldi,dolayisiyla yeni tarihim 10 mart canim..ekleyebilirsen sevinirim:38::38::38::38::38::38:[/QUOTE]
amin canım cok sagol allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş en yakın zamanda hayırlısıyla...
:60::60::60::60::60::60:

:60::

ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.

aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.

hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
inşallah bidahaki aya olur.

hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah

inşallah.

muhtemelen 6 haftalıkmış.

:128::114:

canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim:20:,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.:69:

ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al

ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon

canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl
:35::35::35::54:

hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.

ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.

:62::62::62::62::28:
bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:

canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.

öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin:9::9::9:
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.:52::52::52:

kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.

ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.

kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar.[/QUOTE]
cok sagol canım allah razı olsun valla yüregime su serptiniz şimdi icim daha rahat inş hepimiz en kısa zamanda hamiş haberlerimizi veririz hayırlısıyla:16:

arkadaşlar dua listesine katılmak istiyorsunuz fakat sizileri daha önce bu topicde görmedim
yani bu listede olmak için devamlılık gerekiyo kimse yanlış anlamasın sonra çok sorun yaşıyoruz ,listeye adını yazdırıp çok kaybolan var .sonra ayetel kürsiler eksik kalıyo .
ama dersenizki ben artık burdayım seve seve eklerim listeye umarım beni anlayışla karşılarsınız
:71::71:

henüz liste hazırlamadım canım katılmak istersen liste hazırlıyacağım zaman yazarım sanada

ebrarım cok sagol bitanem ya cok merak ediyodum bende anlamadımki neden bişey söylemedi ama daha rontgenle bi tahlilim daha var onlarıda alınca hepsine birlikte yorum yapcak heralde...cok sagol canım fazla gecikmeden gelmeside iyi inş en yakın zamanda hepimiz veririz müjdeyi hayırlısıyla...

İnşallah tatlım..:61:Evet 15 yıl 14 yıldırda bebek bekliyoruz uzun yolda ancak gelir herhalde :61:
Şimdilik ekleme istersen ya da en sona al beni çünkü kötü hissederim benden önce varolanlırın önüne geçersem üzerime düşeni de yapmak isterim ayrıca..Ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirsen vakti gelince sevinirim canım benim :16:

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL:(HAMİŞ)
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA..........(HAMİŞ)

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhhhh neredeeeeeeeeeeeee :19::19::19::19::19::19::20::20::20::20::20::20::20::20::50::50::50::50::50::50::50::50:

Öyle düşünme laf aramızda ben de bir mucizeyim 16 yaşındayken kanser hastalığna yakalandım 21 yıl önce kanseri yenmek büyük mesele idi bu ülkede herkes öleceğimi bekliyordu bak ben yaşıyorum ...Mucizelere inanmak lazım tatlım.Ne büyüktür o Allah yoktan var eder şükür :61:

Back
X