Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım cok sagol bitanem ya cok merak ediyodum bende anlamadımki neden bişey söylemedi ama daha rontgenle bi tahlilim daha var onlarıda alınca hepsine birlikte yorum yapcak heralde...cok sagol canım fazla gecikmeden gelmeside iyi inş en yakın zamanda hepimiz veririz müjdeyi hayırlısıyla...
pelinim olabilir kuzum hepsi tamamlanınca yorum yapıcaktır belkide
hayırlısı olsun inşallah kuzum inanıyorumki herşey yolunda ve yeniden gelicek minişin
inşallah tatlım..:61:evet 15 yıl 14 yıldırda bebek bekliyoruz uzun yolda ancak gelir herhalde :61:
şimdilik ekleme istersen ya da en sona al beni çünkü kötü hissederim benden önce varolanlırın önüne geçersem üzerime düşeni de yapmak isterim ayrıca..ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirsen vakti gelince sevinirim canım benim :16:

canım sorma ya bizimkiler azcık nazlılar ah ah bilseler nekadar çok istiyoruz :68:
Canım çok ince düşüncelisin saol ya herkes keşke bukadar anlayışlı olsa
ozaman nasıl yapsakki buhafta bi arkadaşa ve bana okuncaktı ondan sonraki haftaya alalım seni ozaman .
Canım kısaca anlatıyım ben sana biz her hafta iki kişiye ayetel kürsi okuyoruz 313 tane onu aramızda bölüşüyoruz .yani tek kişi için 313 tane .sonra cuma vaktide duasını yapıyoruz .ayetel kürsiler bittiğinde arkadaşlar bana bildiriyorlar engeç perşembe akşamına kadar .bukadar yani zaten aramızda olduğun sürece çok daha iyi anlarsın :71:

öyle düşünme laf aramızda ben de bir mucizeyim 16 yaşındayken kanser hastalığna yakalandım 21 yıl önce kanseri yenmek büyük mesele idi bu ülkede herkes öleceğimi bekliyordu bak ben yaşıyorum ...mucizelere inanmak lazım tatlım.ne büyüktür o allah yoktan var eder şükür :61:

maşallah canım allahım daha iyi etsin seni çok sevindim inanki
allahım hayırlı ömür versin hepimize tabi bebişde
evet kesinlikle rabbimin mucizeleri bitmez hepimiz birer mucizeyiz aslında

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi

Sen de sağol canım.hoşbuldum laf olsun diye yazmıyorum bunu gerçekten hoş buldum hepiniz çok güzel karşıladınız beni sağolun :16:
ne demek canım burda herkez cok iyidir yeni gelen ayrımı diye bişeyde yok herkezin başımızın üstünde yeri var...bu arada senin hikayenide okudum bayadır bekliyomuşun bebişini rabbim inş en kısa zamanda yüzünü güldürür dualarımızla ve allahımın izniyle hayırlı haberi alırsın inş...
hayırlısı olsun inşallah kuzum inanıyorumki herşey yolunda ve yeniden gelicek minişin

canım sorma ya bizimkiler azcık nazlılar ah ah bilseler nekadar çok istiyoruz :68:
ozaman nasıl yapsakki buhafta bi arkadaşa ve bana okuncaktı ondan sonraki haftaya alalım seni ozaman .
Canım kısaca anlatıyım ben sana biz her hafta iki kişiye ayetel kürsi okuyoruz 313 tane onu aramızda bölüşüyoruz .yani tek kişi için 313 tane .sonra cuma vaktide duasını yapıyoruz .ayetel kürsiler bittiğinde arkadaşlar bana bildiriyorlar engeç perşembe akşamına kadar .bukadar yani zaten aramızda olduğun sürece çok daha iyi anlarsın :71:
eboşum sagol canım ya inş dedigin gibi olur...daha fazla beklemeden gelir minişlerimiz inş...

Canım benim Allah ne verirse hayırlı olanı versin bizler içinde istediğimiz bebiş için de..:61:
Sen beni listenin en sonuna al hem ben kendimi böylece daha iyi hissederim bu iyi olur tamam mı tatlım..Durumu da kavradım sen yazınca ben burdayım artık hayırlısıyla bütün arkadaşlarımızın duasını okuruz allah izin verdiği sürece :16:

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi

canım benim adıma cok selam söyle bende cok özledim onu kayfinin yerinde olmasınada cok sevindim inş en kısa zamanda döner aramıza...

duru , sincap hosgeldiniz..:21::21:

durucum cnmm ben seni bi yerden hatirliycam ama nerden acep??? diger topiclerdenmi acaba..yanilis anlama ... sen daha önce hamile kalmismiydin??

Üzülme, der Mevlana ve devam eder 'Kaybettiğin herşey birgün başka surette geri döner' !
.

ne demek canım burda herkez cok iyidir yeni gelen ayrımı diye bişeyde yok herkezin başımızın üstünde yeri var...bu arada senin hikayenide okudum bayadır bekliyomuşun bebişini rabbim inş en kısa zamanda yüzünü güldürür dualarımızla ve allahımın izniyle hayırlı haberi alırsın inş...

Eboşum sagol canım ya inş dedigin gibi olur...daha fazla beklemeden gelir minişlerimiz inş...
inşallah kuzum yaa allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
canım benim allah ne verirse hayırlı olanı versin bizler içinde istediğimiz bebiş için de..:61:
Sen beni listenin en sonuna al hem ben kendimi böylece daha iyi hissederim bu iyi olur tamam mı tatlım..durumu da kavradım sen yazınca ben burdayım artık hayırlısıyla bütün arkadaşlarımızın duasını okuruz allah izin verdiği sürece :16:
canım ya tamam listenin başında ol ama sonra okuyalım eğer kendini öyle iyi hissediceksen .allahın izniyle herzaman birarada olalım inşallah :38::38:
canım benim adıma cok selam söyle bende cok özledim onu kayfinin yerinde olmasınada cok sevindim inş en kısa zamanda döner aramıza...
tamam peloşum iletirim birdahaki konuşmamda
valla bende özledim dönseydi biran önce iyi olcaktı

eboşum sagol canım ya inş dedigin gibi olur...daha fazla beklemeden gelir minişlerimiz inş...

Canım topicten topiğe değişiyor valla niye değişir onu da bilemiyorum ama :61: 2-3 topic var girdiğim böyle sıcakkanlı insanların bulunduğu:61: geçtiğimiz günlerde bir konuda yardım almak için yine bir topiğe girdim bir soru sordum cvp gelmedi..bir kaç gün sonra tekrar bir soru sordum valla dayak yemişten beter oldum insan korka korka yazıyor bazı yerlerde :9: Neyse belki onlarında iyi hissetmediği bir döneme denk gelmiştim sağlık olsun dedim çıktım :61:

kızlar ben cıkıyorum annem ve ablam yanlarına cagırıyorlar artık... bu arada 15 gün daha annemdeyim ara sıra girmeye calışcam görüşmek üzre hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın:16::16::16::16:

kızlar ben cıkıyorum annem ve ablam yanlarına cagırıyorlar artık... bu arada 15 gün daha annemdeyim ara sıra girmeye calışcam görüşmek üzre hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın:16::16::16::16:

dikkat et kendine :58::58::58::58:

Son düzenleme:
inşallah kuzum yaa allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

canım ya tamam listenin başında ol ama sonra okuyalım eğer kendini öyle iyi hissediceksen .allahın izniyle herzaman birarada olalım inşallah :38::38:

tamam peloşum iletirim birdahaki konuşmamda
valla bende özledim dönseydi biran önce iyi olcaktı

Tamam canım anlaştık..hayırlı uğurlu olsun inşallah :16:

Canım topicten topiğe değişiyor valla niye değişir onu da bilemiyorum ama :61: 2-3 topic var girdiğim böyle sıcakkanlı insanların bulunduğu:61: geçtiğimiz günlerde bir konuda yardım almak için yine bir topiğe girdim bir soru sordum cvp gelmedi..bir kaç gün sonra tekrar bir soru sordum valla dayak yemişten beter oldum insan korka korka yazıyor bazı yerlerde :9: Neyse belki onlarında iyi hissetmediği bir döneme denk gelmiştim sağlık olsun dedim çıktım :61:
SORMA YA gerçektende benimde başıma geldi heryere adapte olamıyosun bide ters cevaplar gelince insanın keyfi kaçıyo

peloşum hayırdır kocişini özlemedinmi ya ?neyse hayırlısı olsun
sonra görüşürüz bitanem çok öptüm

Back
X