Hoşbuldum canım benim ben de aranızda olmaktan çok mutluyum inan bu topicte sanki seçilmiş insanların hepsi bir araya gelmiş gibi Allah cümlenizden razı olsunallah hayırlısını nasip etsin keyfinin yerinde olmasına sevindim
selam hoş geldin durucum ben sunger yani serap anlattıklarını okudumda gerçekten bi mucizeyi allahın izniyle başarmışsın umarım ikinci mucizen bebişinde en kısa zaman da aranıza katılır canım dualarda da aramıza katılmana sevindim ha bi hafta önce ha sonra ne fark ederki listenin başı sonu bu kadar düşünme önemli olan yüreğindekiler önce sana okunsun sen öyle diyosan asıl lista sonuna beni almaları lazım çünkü benim bi kızım var ikinci bebişi istiyoruz ama 2.5 yıldır olmuyo işte öyle![]()

Ben dün akşam 9 a doğru bir yatmışım uyandığımda gece 1 olmuştu tatlımönemli değil duru cum,önemli olan cevap vermiş olman.:81:
bugünde nedense kimse yok buralarda.
elacım,seni gördüm altta,selam:79:

Canım arkadaşımız çok güzel bilgilendirmiş hayırlısı olsun inşallahkonu açtım ama pek cevap gelmedi size sorsam arkadaşlar fikriniz vardır elbet..
merak ediyorum hamile kalabilmek için haftada kaç kez cinsel birliktelik olmalı? bizim eşimle çok düzenli bir birlikteliğimiz yok haftada anca 1 kere bazen 2 haftada bir de oluyor. halbuki 2 sene bile olmadı evleneli. ama ya eşim işinden dolayı hafta içi çok yorgun ya ben (genelde) istemiyorum ya evde misafir oluyor vs bir sürü neden var.. bu sebeple hamile kalamıyor olabilir miyim?düzensiz bir cinsel hayat yüzünden? nasıl düzene sokabilirim bunu içinde hiçbir fikrim yok açıkcası. teşekkür ederimm cevaplayan herkese..

Merhaba canımherkese hayirli aksamlar nasilsiniz kizlar.....2gundur annemlerdeydim gecmise bi bakim neler var

Merhaba ben de geceleri burda olmayı seviyorum hem daha müsait oluyorum hem daha hoşuma gidiyor.Dün gece uyumuş kalmışım inşallah müsait oldukça eşlik ederim sana canımelaezel hoş geldin bebekim burası bu akşam ne kadar sesiz ya nirdesiniz hatunlar ebrar gelmemiş kesin misafirleri gene vardır hatunun yanıyorum yanıyorum bir misafir olup gidemedim yatılı
derinsuda yok şu pc yapılsa aramıza katılsa artık
kızlar artık sizinle beraberim geceleri artıgın pc odasında ben yatıcemde
kardeşimi kandırdım hade bakalım hakkımızda haırlısı artıgın:86::86::86::86:
kayrada yok nerelerde hatun acaba doktor hastane işini ne yaptı acep gülde kaç zamandır girmiyo tek tek terkediliyomuyum neyimçok yanlızım çok bu aralar şefkade ihtiyacım var ama benim
şefkat gösteren birileri yokmi
![]()

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15
DERDA........................10
BİRSEN........................8
ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU.........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
Bu gün ben de okumaya başlıyorum.Rabbim kabul eder inşallah canım ...