Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah hayırlısını nasip etsin keyfinin yerinde olmasına sevindim

selam hoş geldin durucum ben sunger yani serap anlattıklarını okudumda gerçekten bi mucizeyi allahın izniyle başarmışsın umarım ikinci mucizen bebişinde en kısa zaman da aranıza katılır canım dualarda da aramıza katılmana sevindim ha bi hafta önce ha sonra ne fark ederki listenin başı sonu bu kadar düşünme önemli olan yüreğindekiler önce sana okunsun sen öyle diyosan asıl lista sonuna beni almaları lazım çünkü benim bi kızım var ikinci bebişi istiyoruz ama 2.5 yıldır olmuyo işte öyle :71::71:
Hoşbuldum canım benim ben de aranızda olmaktan çok mutluyum inan bu topicte sanki seçilmiş insanların hepsi bir araya gelmiş gibi Allah cümlenizden razı olsun :16: Rabbim kızını sizlere bağışlasın bahtını güzel eylesin inşallah..Gelmesi gereken bebişinde hayırlısıyla gelsin inşallah :16:

önemli değil duru cum,önemli olan cevap vermiş olman.:81:
bugünde nedense kimse yok buralarda.
elacım,seni gördüm altta,selam:79:
Ben dün akşam 9 a doğru bir yatmışım uyandığımda gece 1 olmuştu tatlım :9::16:

konu açtım ama pek cevap gelmedi size sorsam arkadaşlar fikriniz vardır elbet..

merak ediyorum hamile kalabilmek için haftada kaç kez cinsel birliktelik olmalı? bizim eşimle çok düzenli bir birlikteliğimiz yok haftada anca 1 kere bazen 2 haftada bir de oluyor. halbuki 2 sene bile olmadı evleneli. ama ya eşim işinden dolayı hafta içi çok yorgun ya ben (genelde) istemiyorum ya evde misafir oluyor vs bir sürü neden var.. bu sebeple hamile kalamıyor olabilir miyim?düzensiz bir cinsel hayat yüzünden? nasıl düzene sokabilirim bunu içinde hiçbir fikrim yok açıkcası. teşekkür ederimm cevaplayan herkese..
Canım arkadaşımız çok güzel bilgilendirmiş hayırlısı olsun inşallah :16:

herkese hayirli aksamlar nasilsiniz kizlar.....2gundur annemlerdeydim gecmise bi bakim neler var
Merhaba canım :61:
elaezel hoş geldin bebekim burası bu akşam ne kadar sesiz ya nirdesiniz hatunlar ebrar gelmemiş kesin misafirleri gene vardır hatunun yanıyorum yanıyorum bir misafir olup gidemedim yatılı :1::1::1:
derinsuda yok şu pc yapılsa aramıza katılsa artık :59::59::59:
kızlar artık sizinle beraberim geceleri artıgın pc odasında ben yatıcemde :27::27::27::27:
kardeşimi kandırdım hade bakalım hakkımızda haırlısı artıgın:86::86::86::86:
kayrada yok nerelerde hatun acaba doktor hastane işini ne yaptı acep gülde kaç zamandır girmiyo tek tek terkediliyomuyum neyim:43::43::43::43::43:çok yanlızım çok bu aralar şefkade ihtiyacım var ama benim :43::43::43:şefkat gösteren birileri yokmi:59::59:
Merhaba ben de geceleri burda olmayı seviyorum hem daha müsait oluyorum hem daha hoşuma gidiyor.Dün gece uyumuş kalmışım inşallah müsait oldukça eşlik ederim sana canım:16:

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15
DERDA........................10
BİRSEN........................8

ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU.........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

Bu gün ben de okumaya başlıyorum.Rabbim kabul eder inşallah canım ...

mevlam sizi yalnız bırakmasın, içinizdeki imanla sizi işitsin,
O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
O birdir O tektir ol der ve herşey olur
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....

kandiliniz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidi ile....

besmeledw8.gif

KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM:16:

Sevtunum neden öyle düşünüyorsun cnm askolsun ben gecmıse pek bakamıyorum bana yazanları görünce cvp yazıyorum bıde önemlı konulara bgnlerde hoş görün benı cok fazla vakıt ayıramıyorum:16:
Kayram olsun cnm sen kardesınle ılgılen tadını cıkar bız nasılsa konusuruz herzaman:34:senınde kandılın ve sevgılıler günün kutlu olsun cnm:16:
Ebusum mart kedılerı gıbı oluruz umarım:9::9:hepımız martta hamıs kalırmısız ay negüzel olur:21:eklım cnm senıde son olur umarım :16:
Kardelos bıde bana dersın bak dün sana yazdım sende cvp yazmamıssın bana:37:

aşk olsun ben öyle şey yaparmıyım kan verdiğimi eşime bile söylememiştim sadece sizlerle paylaşmıştım öyle düşünmene üzüldüm neyse boşver
ya haklısın aslında,öpsem geçmez mi:73:
Hoşbuldum canım benim ben de aranızda olmaktan çok mutluyum inan bu topicte sanki seçilmiş insanların hepsi bir araya gelmiş gibi Allah cümlenizden razı olsun :16: Rabbim kızını sizlere bağışlasın bahtını güzel eylesin inşallah..Gelmesi gereken bebişinde hayırlısıyla gelsin inşallah :16:

Ben dün akşam 9 a doğru bir yatmışım uyandığımda gece 1 olmuştu tatlım :9::16:

Canım arkadaşımız çok güzel bilgilendirmiş hayırlısı olsun inşallah :16:

Merhaba canım :61:

Merhaba ben de geceleri burda olmayı seviyorum hem daha müsait oluyorum hem daha hoşuma gidiyor.Dün gece uyumuş kalmışım inşallah müsait oldukça eşlik ederim sana canım:16:

Bu gün ben de okumaya başlıyorum.Rabbim kabul eder inşallah canım ...
bazen oluyo öyle durucum,günün yorgunluğuyla,özelliklede tv izlerkenki uyku çok tatlı oluyo.:31:
besmeledw8.gif

seninde kandilin mübarek olsun boncukcum,hemen yeni tarih veriyorum,14 mart canım,eklemeyi unutma.

Sevtunum neden öyle düşünüyorsun cnm askolsun ben gecmıse pek bakamıyorum bana yazanları görünce cvp yazıyorum bıde önemlı konulara bgnlerde hoş görün benı cok fazla vakıt ayıramıyorum:16:
Kayram olsun cnm sen kardesınle ılgılen tadını cıkar bız nasılsa konusuruz herzaman:34:senınde kandılın ve sevgılıler günün kutlu olsun cnm:16:
Ebusum mart kedılerı gıbı oluruz umarım:9::9:hepımız martta hamıs kalırmısız ay negüzel olur:21:eklım cnm senıde son olur umarım :16:
Kardelos bıde bana dersın bak dün sana yazdım sende cvp yazmamıssın bana:37:
nerde yazdın yaaa,ben görmedim,hem ben dün çok kötü hastaydım,hiçbi yazıyıda doğru dürüst görmemişim anlaşılan.:2:

slm kızlar ben biraz gec geldim bi slm diyeyim dedim nasılsınız bakalım bu arada ( KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ) canlarım ALLAH şimdiden dualarımızı kabul etsin ALLAH hepimize bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp etsin ALLAH gönlümüze göre versin inşallah

kızlar ben pek gelemiyorum kociş evde ok ebrarcim duaları yeni gördüm okuyunca yazarım kociş hasta olduğu için hemen okuyamam 1 2 güne okurum ok herkes kendine ii baksın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64:
Amin canım yüreğine sağlık..

biliyomusun hani dış gebelikler yaşamasaydım ameliyatları olmasaydım bebeğim karnımda ölmesydi daha az yıpranırdım sanki gerçi kader ben bugün çok keyiysizim en iyisi çıkyım yoksa moralinizi bozuyorum dimi
Canım bu dünya da yaşadığımız her sıkıntı ahirette kefaretimiz olur inşallah..Allah beterinden saklasın diyelim..Moral bozmak da nesi bizler burada birbirimize kader ortaklığı yarenlik yapmak için bulunmuyormuyuz elbette mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de hep birlikte paylaşacağız :16:

canım,malesef düşükle sonuçlandı zeloşun hamileliği,ama o kadar pozitif ki,moral bozmak kendime zarar verir diye üzülmüyo bile,hemen çalışmalara başlıyormuş yeniden,bugün incir kürü uygulucakmış o da.
kardelencim,ben senin hakkına girdim yaa,hakknı helal et bana lütfen,sen adetin geçtiğinde gayet sakin olunca(diğer zamanlardaki heyecanını da gördüğümden)heralde pozitif çıktı ama keseyi görmeden bize söylemiyo diye düşündüm ben:43:

ben sanki daisy yi başka topicte gördüm gibi ya,yanlışım olmasın genede.

amin amin inşallah canım.sanada hayırlı kandiller
Düşük yapan arkadaşımıza üzüldüm,ama her şey de bir hayır vardır..Moralini yüksek tutması hoşuma gitti ayrıca..Rabbim en kısa zamanda hayırlısı nasip etsin...

selam kızlar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun ...ben gecmişe bakıp geliyorum biraz uzun sürebilir...

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun inşallah...

O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....

Aminn yüreğine sağlık canım...

besmeledw8.gif

Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun ...

ya haklısın aslında,öpsem geçmez mi:73:

bazen oluyo öyle durucum,günün yorgunluğuyla,özelliklede tv izlerkenki uyku çok tatlı oluyo.:31:

seninde kandilin mübarek olsun boncukcum,hemen yeni tarih veriyorum,14 mart canım,eklemeyi unutma.

Valla gerçekten de öyle oldu canım ama uyandıktan sonra da sabahı zor ettim vallahi...:61:

Canım bu dünya da yaşadığımız her sıkıntı ahirette kefaretimiz olur inşallah..Allah beterinden saklasın diyelim..Moral bozmak da nesi bizler burada birbirimize kader ortaklığı yarenlik yapmak için bulunmuyormuyuz elbette mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de hep birlikte paylaşacağız
sağol canım umarım öyle olur inşallah hepimizin melekleri en kısa zamanda gelir

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz,herkeze tekrardan hayırlı kandiller.
kayracım,dualarında olduğumu biliyorum ve sende benim dualarımdasın emin ol,çarşambayada tekrardan incir kürüne başlıyorum,haberin olsun canım.:34:

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz,herkeze tekrardan hayırlı kandiller.
kayracım,dualarında olduğumu biliyorum ve sende benim dualarımdasın emin ol,çarşambayada tekrardan incir kürüne başlıyorum,haberin olsun canım.:34:
Sağol canım sana da hayırlı kandiller..Bu arada Kür'ün hayırlı olsun hadi bakalım bismillah :61:

Canlar bana da müsaade,müsait olunca tekrar girerim..Sevgiyle kalın....:16:

nerde yazdın yaaa,ben görmedim,hem ben dün çok kötü hastaydım,hiçbi yazıyıda doğru dürüst görmemişim anlaşılan.:2:

ben anlamam sen demıyormuydun dün küstüm ıste :19:saka bıyana gecmıs olsun cnm küründe sıfa olsun getırsın bebişlerı:49:
bende bu gece hepımız adına ayetel kürsi okucam rabbım kabul eder ınsallah:16:
hadı bende kactım görüşürüz:16:

sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
canım cok güzel bi yazı paylaşmışsın okurken cok duygulandım... rabbim inş hepimize hayırlısıyla saglıklı evlatlar verir...
kalmasın kuzu,aman hiç bişey kalmasın denemediğimiz,ama her gün yeni bir yöntem duyuyorum,benimde denemediğim ne çok şey varmış öyle.

peloşum,tahlillerinin değerlerinden pek anlamıyorum canım,o yüzden bi yorumda bulunamıcam,çakma prof um işte ben:43:

maşallah,rabbim en güzel mucizesinide göndersin sana ve bize inşallah.
aramıza hoş geldin:13:

hımmm,keyfinin yerinde olmasına sevindim,en kısa zamanda gelir inşallah.

kız,kocişin özler ya seni,ne kadar çok kalıyosun annenlerde yazcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ebroşta aynı şeyi yazmış zaten:30:

bende bikaç topicte karşılaştım aynı durumla,hele bide kalpler fazla olunca,sorduğumuz sorulara hiç cevap alamıyoruz galiba.
way cım,selam,nasılsın?
ben gelene kadar herkez gitmiş:24:
canım annemlerde fazla kalmamın sebebi doktorda işlerim oldugu icin tahlillerimi bekliorum bi tane ultroson cektirmem lazım onun günüde 23 şubat o ayüzden mecburen kalıyorum...
slm canım ben yoğundum bu sıra sağlık ocağına gittim tetenoz iğnesi için testte yaptırdım kanımda mikrop var dedi sağlık ocağındaki doktor canım sıkkındı kendi doktoruma dün gittim bi sorun yok dedi şimdilik iyi dedi bakalım 1 ay sonra test tekrarlanacak ondan canım yoktum kusura bakmayın bi kaçkez girdim dua varmı diye hemen çıktım
canım gecmiş olsun moralini bozma allahımın izniyle bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın inş... bu arada kızın oluyomuş hayırlı olsun minik prenses geliyo demek cok sevindim...
Canım değerlerin normal kendi tahlil kağıdımdaki normal değerelrle karşılaştırdım korkma.

ne jeli canım
Presed zaten yazmışsın canım.

Canım bu jelle ikinci ayım bu ay..Geçen yıl ebaydan aldım ama kargoda sorun yaşadım 1 ay bekledim gelmedi iptal ettim..Bu yıl geçen ay gitti gidiyordan aldım bizim gibi bebiş beklerken jeli kullanıp hamile kalan bir arkadaş satıcısı firmanın sattığının bayağı bir altında fiyata satıyor tavsiye edebilirim kullanmayı düşünecek olursan ...[/QUOTE]

Düşünüyorum canım benim geçen ay olumsuz bir tüp denemem oldu 4 aya tekrar deniycem ama bu arada denesemmi diye düşünüyorum.

İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.

Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))

Amin canım aminnnnnn

Canım Allah analı babalı büyütsün minik kızını.

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artik:34:canim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim:38::38::38: dikkat et kendine:29:

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcim:71::71::71::71::71::71:o kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun:38::38::38:

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun:59::59::59::59:[/QUOTE]

Canım şu an kendim yapıyorum ama daha önceden gittiğim dietisyenin listeleri senin kilon kaç canım[/QUOTE]
canım benim cok sagol yorum yaptıgın icin allah razı olsun icimi rahatlattın...inş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür...
tabiya insan eşini çok özlüyor allahım kavuştursun canım
neyse 1 günde olsa özlem giderirsiniz :23:

aminnn çok güzelmiş

tabiki kuzum hamişlerde giriyor seve seve yazıcam senide

ohoooo daha neler duyarız biz sen merak etme bugidişlede ömrümüz bukürleri yapmakla geçicek
ya derinimde diyo çok özledim bi olsa pc diyo
buarada kalbe bakan yoktur gruplaşma olayı varya genelde o oluyo sonradan gelenler kabul edilmiyo ama bizim topicimiz başka kapımız herkese açık tabi iyi niyetli olanlara

oyy yerim ben onu maşallah derdam inanki benimde içimde hep kız vardı sağlıklı sıhhatli olur inşallah kuzum
buarada geçmiş olsun inşallah geçer iltihapda sen endişelenme doktorlar azcık abartıyolar

garibim nedemek ya seve seve yapıoruz biz inşallah bi faydamız oluyordur allahım yaptığımız okuduğumuz duaları kabul ve vesile kılsın

birsenim ekliyorum kuzum saol ilettiğin için :38:
buarada sen nasılsın ?
amin canım cok sagol okudugum kadarıyla misafirin varmış galiba kolay gelsin eboşum kendine iyi bak öptüm..
benim kız kalktı ii günler sizlere güzeller:16:
canım kızını ve seni cok öpüyorum...allaha emanet olun şimdi daha iyidir inş mınık prensesin...
keyıfler ıyıdır umarım özledım sızlerı:21::16:

mevlik kandiliniz kutlu mubarek ve hayırlı olsun işşallah canlarım burası çok sesiz kırk yılın başı dedim bir giriyim ama demirbaşlar yok yazık bana ya zaten ablamlar gitti şefkate ihtiyacım var ama kimseler yok:14::14::14::14: neyse ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo yatıcez iyi ve güzel bir gün diliyorum bu arada sevgililer gününüz kutlu ve mutlu eşlerinizle bir ömür boyu saglıklı saatli olsun işallah :16::16::16:işşallah bir dahaki sevgililer gününde mercimeklierinizde olursunuz işşallah:69::69::69:
sagol sevtunum senin kandilin mubarek olsun ablanlar gitmiş allah kavuştursun üzülme canım saglık olsun yeterki yine gelirler inş bu arada kuşunda hayırlı olsun onla yanlızlıgını giderirsin isminide cok güzelmiş...
bende cıkıyorum mevlid kandiliniz mübarek olsun.. ben hepimiz için dua edicem.Allah a emanet olun inşallah..
sagol canım seninde kandilin mubarek olsun duaların icin allah razı olsun sende allaha emanet ol...
canım seninde kandilin mubarek duaların kabul olsun...
slm kızlar ben biraz gec geldim bi slm diyeyim dedim nasılsınız bakalım bu arada ( KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ) canlarım ALLAH şimdiden dualarımızı kabul etsin ALLAH hepimize bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp etsin ALLAH gönlümüze göre versin inşallah

kızlar ben pek gelemiyorum kociş evde ok ebrarcim duaları yeni gördüm okuyunca yazarım kociş hasta olduğu için hemen okuyamam 1 2 güne okurum ok herkes kendine ii baksın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64:
amin canım cok sagol seninde kandilin mubarek olsun...
kızlar hepimizin kandili mubarek-duaları kabul olsun inşallah...rabbim tez zamanda isteyen herkese bebiş sahibi olmayı, hamile olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnn

seninde kandilin mubarek olsun canım duaların icinde yürekten amiiiiiiiiiiiin diyorum....
hayırlı kandiller
kandil hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım seninde kandilin mubarek olsun...
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun:38::38::38::38:birbirimize dua edelim olurmu bu aksam:71::71::71::71::71:

kızlar kandil mesajı göndermek istedim ama olmadı

herkesin mevlit kandilini mubarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH
amin canım seninde kandılın mubarek olsun inş bu gece hepimizin duaları kabul olur....
sonunda geçmişi bitirdim gerçi benim suçum ama inanın elimde olmadan oldu 50 sayfa okumak kolay olmadı aklımda kaldıgı kadarını yazayım
öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualrınızda beni de unutmayın

eboşum bitanecik ablacım nasılsın görüşmeyeli yaaa seniçok özledim bu hafta sana okunuyomuş rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah gönderir meleğini sana ya kaç gündür giremedim hafta sonu zaten köydeydik tel bile götürmedim çekmiyo diye cok sukur ıslerımız bıtmek uzere fayansları yapıyorlar sımdı gecen hafta kapılar vernıklendı tner kokusundan evde durmadık pek ondan gremedım sıteye sana karsı mahcubum ama eve gıdınce soz telafı edıcem balım esının elı nasıl oldu ınsallah ıyılesmıstır bu arada sevgılıler gununuz de kutlu olsun balım senı sevıyorum dualarımda olacagına adın kadar emın ol lutfen :69::69:
kardelosum senı altta gordum ama gecmısteydım bıde sabah konustuk zaten bu arada gecmıs olsun dıyeyım buradan da tatlım hastalıgın en kısa zamanda gecer ınsallah bıtanem bugun dualarımdasın unutma bıtanem sen anladın onu:69:
boncugum sen nasılsın tatlım sende benım gıbı gremıyosun bu aralarda herhalde canım hayırlı kandıller ve sevgılıler gunun kutlu olsun tatlımbenı sormussun tesekkur ederım evıme daha gecemedım tabısı ama annemdeyım vakıt buldkca burdayım msn de de konusamadık dun cok ama kusura bakma tekrar tatlım su kardesımı yollayım sonra daha rahat vakıt bulcam senıde opuyorum canım kendıne ıyı bak
derınımın pc olacak gıbı gozukmuyo yazdıklarımı da gormuyo zaten ama olsun cok osledım kuzu gel artık
kardelenım sehır dısına gıdıyomusun tatlım guzel guzel gez guzel guzel eglen ve bomba gıbı dön inşallah rabbım kabul etsın dualarını
aleynam neden kalbın agrıyo kuzu belkı soguk almıssındır benım agrılar gectı sukur sankı ıkı hafta once agrı ceken ben degıldım allahım sıfa versın bıtanem
pelıncım yara hakkında pek bı bılgım yok annemın de dondurdular ama zaten bebek dusunmuyodu :69: hormonların da gayet normal gozukuyo tatlım gel yıne vakıt buldukca kopmayalım dıyene bak dıcen sımdı ama elımden geldıgınce takıp etmeye calısıyorum fıstıgım:33:
sevtuncum arkadasın ıcın cok uzuldum allahım sabır versın bı daha olmayacakmıymıs sımdı sen de herseyı kotusunu dusunup de yıpratma kedını bence tombulunla ılgılen ve bır an once alısmalara basla artık ocak dedın daha mart oldu baslamadın mercımegın calısmalara:69:
kardelen bhrcım bazı kıstler adetle atılabılıyo ozellıkle de ymurta kıstlerı yanı adetle atılamayn kalmıs yumurtalar senınde adet gecıktıgıne gore onlardan bırı olmalı benım sıklıkla basıma gelır cunku tatlım ısallah kıstın gıtmıstır
yetercım yaynladıgın duayı kopyaladım saolasın ınsallah bugun ole dua edıcem saol canım allah razı olsun
sunercım senınde kandılın hayırlı ve mubarek olsun canım
anatolıam sen nasılsın bıtanem osledım senı kandılın kutlu olsun duanda benıde uutma ne olur
garıpcım bı uzuluyrum bı neselenıyorum ne yaptıgımı bende bılmıyorum acıkcası zaman gectıkce korkuyor calısmalara baslıcagım ıcınde sevınıyorum aman kuzum benı bosver ıste ole yaaaaa senın kol nasıl oldu ıyımısın bıraz daha:54:
elacım sen nasılsın tatım tedavıne basladın sanırsam yanlıssam kusuruma bakma hersey gonlunce olsun
selınam yenı prof asıstanımız bogurtlen kokun sıfa olsun tatlım nasıl kullanacagın hakkında malumatın varmı bı arkadas yazmıstı ama ben pek anlayamadım ne zaman baslıcaz kac gun kullancaz gunde kac kez ıccez bıde ac mı tokmu ıccez ve her kaynatmada taze tazemı olcek ve ne kadar kaynatcaz cok sordum ama asıstan olmak koley deullllllllllllll tatlım hersey gonlunce olsun
derdam ıkı prensten sonra bıde prenses sarttı zaten kanındakı mıkrop ıcın uzuldum ama drun bısey olmaz dedıyse olmayacaktır ınsallah tatlım rabbım yavruna kavustursun senı de:69:
bırsencım canım sende ıyısın maslahhh yakısıklımızda ıyı hayırlı kandıller tatlım:49::emir_bebek::nazar:
tugcalcım tekmeleree baslamısız hayırlı olsun darısı bızlere ınsallah allah tamamına erdırsın kendını cok yorma ama:49::emir_bebek::nazar:
elıksır way tostı hıranur daısy sızler de ıyısız ınsallah kızlar hersey gonlunuzce olsun
banucum son olarak da herseyde bır hayr var tatlım senınle aynı gun amelıyata gıtcez galıba canım sımdıden allah saglıkla uyanmanı nasıp etsın canım bebısın de en kısa zamanda kucagında olsun
ayyyyyyyyyyy ınsallah kımsecıklerı unutmadım nolur kusuruma bakmayın an ca aklımda tutabıldım yenı arkadaslar hosgelmısler sefalar getırmısler
ben kactım herkese tekrardan guzel bır gece dııyorum dualarda bulusmak uzere
kayracım cok sagol canım allah razı olsun icimi rahatlattınız valla...:54: bende annemdeyim diye fazla giremıyorum...sen nasılsın epeydir görüşemiyoruz canım iyisindir inş...
Hayırlı kandiller bacılarım.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerinizi kabul etsin inşallah:16:
amin canım cok sagol...

canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun...amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
besmeledw8.gif

sagol canım seninde kandilin mubarek olsun...
pelincim,selam canım,hoş geldin.
hoşbulduk kardelencim nasılsın canım...

hepinize hayırlı kandiller kızlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah bize de hayırlı sağlıklı bebişler verir en kısa hayırlı zamanda ...........

merhaba kızlar
bugün adetimin 10. günü , doktora gittim 15 mm yumurtamın olduğunu söyledi. sabah yaptığım ovulasyon testi de ikinci çizgi koyuya yakın çıktı, yarın yaptığım tam koyulaşır tahminimce, sizce bu büyüklükte yumurta çatlar mı? siklusum 25 gün sürüyor yani ovulasyon 11 yada 12. güne denk geliyor ama bu yumurta 10. günde neden hala 15 mm? kafam çok karışık, bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

merhaba kızlar
bugün adetimin 10. günü , doktora gittim 15 mm yumurtamın olduğunu söyledi. sabah yaptığım ovulasyon testi de ikinci çizgi koyuya yakın çıktı, yarın yaptığım tam koyulaşır tahminimce, sizce bu büyüklükte yumurta çatlar mı? siklusum 25 gün sürüyor yani ovulasyon 11 yada 12. güne denk geliyor ama bu yumurta 10. günde neden hala 15 mm? kafam çok karışık, bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

günde 2 mm büyüdüğünü düşünürsek,bu akşama 16 17 mm olur,yani yarın gitsen o civarda olur ve yarın akşama kadarda 18 mm olur,böyleliklede büyük ihtimalle yarın çatlar.
sadece yumurta takibi mi yaptırıyosun?

canım saol yorumun için, soğan kürü ve preseed de kullanıyorum bu ay, ateş de ölçüyorum , yani allah ne verdiyse uyguluyorum.

Back
X