Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# baybbb
# elixsir
# elaezel
# Duru evet kızlar burdayım ama çıkmam lazım az işim var sonra gelirim
birsenim kuzum nasılsın?ağrıların nasıl oldu bitanem
bizim burdaki pazar çok uygun canım gerçi bugün alelacele bişeyler alıp çıktım anneannem rahatsızlanmış onu hastaneye götürdüm günüm hastanede geçti yani
Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin dayınada tüm hastalarada
selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
samyeli,zeynep ve tosti tebrik ederim kızlar,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin...
Dua eden herkesten Allah razı olsun çok tşk ederim,Allah ne dileğiniz varsa versin aminnnn
Ablammm yeter ve kardeloş için 10ar okuycam ben sanırım sen bitti yazarsın akşam okurum Allah'ın izniyle
Beni soracak olursanız bugun son kontrolüme gittim cumarteside progesteron testi yapılacakmış bi tane büyük 22mm lik yumoşum var bi tane de 7mm de kaldı :)
Hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese biran önce nasip etsin sağlıklı sıhhatli..
Allah'a emanet olsun hepinizi öpüyorum..
balımmmmm kıyamam kaçırdım seni görüşemedik yaa
demek yumoş büyüdü ohh maşallah çok sevindim hayırlısıyla çatlasın döllensin ve göbüşüne yerleşsin inşallah dualarım seninle
tamam dualara bitti yazıyorum balım bende çok çok öptüm
Canım merhaba sorun nedir bilmiyorum ama.En kısa zamanda hayatınızda ki herşey düzene girer inşallah.Ardından da hayırlısıyla sende anne olursun inşallah...

Güzel bacım tüm yüreğimle yeniden amin diyorum ... Ben evde olduğum sürece,ciddi bir rahatsızlık ya da ölüm olmadığı sürece amin günleri burada olacağım Allahın izniyle..Ben kırmızıları karşılarım bir kaç saate kadar.Şu an yoğun kahvelerdeyim.Adetim maximum 4 gün sürüyor bitiminde dularımı okurum..Cumaya yetişir yani Allah izin verirse....:16:

Hayırlısıyla sen de anne olursun inşallah bacım.dualarımız tüm anne olmak isteyen kardeşlerimize:29:

Çatlama bacım kıs :9: Beklentimin aksi bir durum olmadı bando mızıka eşiliğinde geliyor benim kırmızılar :9:

Aminnnnn
canım arkadaşım güzel kalplim benim allahım gönlüne göre versin çok saol düşüncelerin için
demek kırmızılar geliyo hayırlısı olsun canım napalım takdir allahımın inşallah önümüzdeki ay gelmez
be okudum allah kabul etsin
saol canım ağzına sağlık
buarada çok keyifsiz gibisin hayırdır?
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde

inşallah ebrarcığım sağ olasın allah rağzı olsun hepimizin melekleri gelsin inşallah canım cım:49:
semroşum yumoş takibine başlıyomuşsunuz hayırlısıyla inşallah
oğluşa kardeş gelsin bitanem
SAOL CANIM KÖY KÖY İŞTE VALLA BANA NE SEHIR NEDE KÖY FARKLI GELMIYOR ARTIK GALIBA IKISINE DE DOYDUM EREDE OLURSAM OLAYAIM AMA YANIMDA ESIM VE BEBISIM OLSUN ARTIK SANA DA KOLAY GELSIN CANIM TADILAT VE TASINMA KOLAY DEGIL HIC

ya pelınım ben sana ne dıyım kuzum ya bana bak dıyorum baska da bısey demıyorum halımı bılıyosun anlatmaya gerek yok zaten ınsallah olacak de umutsuzluga kapılma ama bu aralar bende o moddayım da benımdurum daha bı vahım tabıııı

canım dusuk rıskı mı oda ne dıcem sımdı ben dusurdum bıle pkonun dusuk rıskını kafaya hıc takma bence bak bana hem pkodan gelen dusuk rıskı hemde cıft rahımden dolayı erken dogum rıskım var bıtanem ılacla halledılıyo pkonun kı bunu hıc dusunme rahat ol ınsallah bıseycık olmaz kuzum

kuzum ınsallah gerck olacak bırgun ve ınsallah kotu bısey cıkmaz testınde hemen en kotusunu dusunme

canım derınıme selam sole benden de gokceme de acıl sıfalr versın rabbım canım benım ya kıyamam ona

ben sana demedımmı sukurler olsun bısey yok bak :64::64:

canım onundekı engeller bır bır asılır ve bebısın gelır ınsallah

uzulme be guzelım en azından kırmızıların duzenlı gelıyo

amin amin binlerce nihayetsiz amın dıyorum

duana canı gonulden amın dıyorum ablacım duayı en cok hak eden sensın bızımkılerle de az ugrasmıyosun yanı garıp gelmesın kendıne dua etmek optum
kızlar bıraz da sonra devam edıcem grusuruz
canımsın kuzum çok saol hepimiz hakediyoruz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün rabbim kabul etsin tez vakitte yollasın inşallah veletleri
buarada duayada adetlisin diye yazmadım kuzu :34:
allah kabul etsin dua ya yetişemedim ama bende ayrı olarak dua ettim canımmm inşallah en kısa zamanda nur topu gibi bebişleriniz olur

dua listesinde adımı göremeyince çok üzüldüm ama biraz düşününce kırmızılardan olduğunu düşündüm diğer dua listesinde yerimi alırım dimi ebrar cım ne yapayım duaya katılınca kendimi huzurlu hissediyorum
aynen canım adetli olduğunu bildiğim için yazmadım hatta kayrayada aynı şekilde
önümüzdeki hafta okursunuz sorun değil canım

iyiyim abla çok şükür.yoğunum ve yorgunum sadece,misafirlerim oluyo boş olduğum günlerde yavaş yavaş temizlik yapıyorum kapı dolap dip köşe işte.sende iyisindir inş.

geçmiş olsun canım dayına acil sifalar Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş.
selinam canım kardeşim allah kolaylık versin sen bişeyler yazmayınca eksik hissediyorum burayı inanki
işlerini hallet bol bol bilgi ver bize :16:
SÖZE NERDEN BAŞLAMALIYIM İÇİMDEKİLERİN HANGİSİ ÖNCE YAZIMA DÖKMELİYİM BİLEMİYORUM . laparoskopi olacağım gün en güzel günüm olabilirdi ben salı günü sezeryana gidiyor ve dönşümde ellerimde ufacık gözlerini daha açamamış gnlümün ailemin uvamın neşesi ile evime gelecek olabilirdim. olmadı nasip değilmiş
korkuyorum ama kafamda bir sürü soru yığını var
hamile kalabilecekmiyim acaba
kaldım diyelim ya yine aynı seyleri yasarsam bu sefer dayanabilirmiyim sizce
ruyalarım darman duman oldu artık benımle dalga gecer gıbı sankı bır gun kanamam oluyor ruyamda dıger gun ıkızlerım oluyor dr soruyor hangısı alayım dıye
ole degılmı ya bı tanesını bıle tasıyamayan rahmım ıkısını bırden nasıl tasısın sonra gozumu acıyorum tavana dıkıyorum sabaha kadar hamıle kalıcam da ne olacak kı gecelerı uyuyabılecekmıyım rahatca hayır cunku kanma da suyumun gelmesı de uykumda yakaladı benı 9 ayı olece gecırebılırmıyım dıyorum yoksa acaba vazmı gecsem dıye soruyorum bole gecıp gıtse mı hayat belkı bır hayvan alırım belkı bı kedı onlara annelık yaparım cennettekı memelegımle konusur rahatlatırım kendımı sonra dıyorum ya esım o ne olacak ben sırf ayını seylerı yasamaktan korktugum cesaretedemedıgım ıcın hıc baba olamasınmı sonra tekrar dusunuyorum ve dıyor kı ıcımden bır ses bosan olsun bıtsın onuda azad et kendını de ama onu da yapamassın dıyor obur ses sen o kadar cesaretlı degılsın kı tek sıgınagın o onun da kaybedersen cıldırırsın yasamassın merak etme sonra obr ses grıyor devreye yasama ıste daha ıyı sen kadınsın tam anlamıyla kadın olamadıktan sonra yasama zaten dıger ses dıyor kı ya sankı hersey bıttımı ya bıdaha olursa dıyosun hep pekı ya bı daha olmassa ya hamılelıgın ıyı gecerse yatınca dınlenınce alırsan bebegını kucagına ama korkuyorum cok korkuyorum helede burada tek bır sorun uzerıne korkup da anne olamayacagını dusunenlerı okudukca daha da cok korkuyorum hamıle kalsam da hem pkodan dolayı hemde cıft rahımden dolayı sureklı artan erken dogum ve dusuk rısklerıme bebegım dayanabılırmı dıye dusunup duruyorum
yardımınıza cok ıhtıyacım ar yoruldum artık ve korkuyorum
sözlerin bittiği yerdeyim ama bukadar umutsuz olman üzdü beni bunun geçici olduğunu düşünüyorum ve herzaman dua ediyorum kuzum lütfen olumlu düşün unutmaki yaradan bizim için hayırlı olanları bilir ona sığınmaktan başka yapıcak bişey yok güzel kardeşim :29:
Ben inanıyorum arkadaşlar..Duanın açamayacağı kapı yok. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin diye öğrendiğim duaları sizinle de paylaşmak istedim.Allah kısmet ederse ben de okumaya çalışacağım

1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var

2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.

canlarım..ramazan da geliyor asılalım dualara...yolumuzu aydınlatsın mevla.. tedavilerimizi kolaylaştırsın, mucizelerimize kavuştursun bizi.ona sığınalım bizi en iyi anlayacak olan,kalplerimizdeki iyi kötü her niyeti en iyi bilen bizi yaratan mevlamızdır şüphesiz

duaların kabulü dileğiyle..hepimiz anne oluruz ve buradan yeni gelen üyelere umut oluruz inşallah...
paylaşımın için çok saol canım allah razı oldun dualarımızla hasretlerimiz bitecek inşallah
kardelen bende ilac kullandimya bende de oldu sinirlilik aglama cok oldu halende var sikintim bubun dr tam buyumemis dedi yumurtan yarin yine cagirdi beni
kuzum kıyamam ya sıkılma inşallah büyür yumoşlar
ebroş hiç uğramamış mı,bana mı öyle geldi acaba?:53:
evet bugün okadar yoğundumki kuzum malesef uğruyamadım ve cezam ağır oldu
yok yokkk,gelince döver beni,en son pazara gitcem yazmıştı,meyve sebze alcakmış:27:
acele acele bişeyler alıp çıktım vaktim hastanede geçti kanka
:14:ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor:43::50:ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk:58::58::59:allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı :5:
kıyamam sana lütfen iyi ol ben senden çok ama çok ümitliyim bunu yürekden diyorum
alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi :38::38::38:
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun :70::70::70:
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur :71::71::71:

kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben ya :14::14::14::14::14::14: kusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo:58::58::58:

allahım şifa versin canım tez vakitte rahatlarsın umarım

Hiç sorma ya 2 tane hap antibiyotik ardından 7 tane iğne tıs hiç iyileşmedi gene iğneye başladık 3.oldum ama artık oturamıyorum mahvoldu valla toptop ağlıyarak iğne vuruyolar nasıl geçicek hiç anlamadım.Valla tavsiyen varmı kardelencim yaaa çıldırcam.

Naber kızlar kardelen ebrar valla geçmişten çıkılmıyoki okusan buraya gelemiyosun okumasan merak ediyosun hızla okudum geldim inşallah gözümden kaçan olmamıştır.

canım selam ben geçmişteydim oku oku bitmedi yaa bu akşam kızların maşallahı varmış
sen nasılsın canım

Hiç sorma ya 2 tane hap antibiyotik ardından 7 tane iğne tıs hiç iyileşmedi gene iğneye başladık 3.oldum ama artık oturamıyorum mahvoldu valla toptop ağlıyarak iğne vuruyolar nasıl geçicek hiç anlamadım.Valla tavsiyen varmı kardelencim yaaa çıldırcam.

canım ya allah şifa versin çok zor iyi bilirim benimde bademcikler şiştimi fena olurum

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8

çok geçmiş olsun canım,boğazımdan çok şükür sorunum olmadı,pek bilgim yok canım.
benimde totoş çok acıyo:14:

canım selam ben geçmişteydim oku oku bitmedi yaa bu akşam kızların maşallahı varmış
sen nasılsın canım
Sorma ya ne muhabbet etmiş cadılar gözlerim acıdı valla.

canım ya allah şifa versin çok zor iyi bilirim benimde bademcikler şiştimi fena olurum
Varmı bildiğin bir formül canım perişanım valla.Birde bu safra kesesi ameliyatından sonra 3 ayda beklemek lazımmış gebelik için bende raporla uğraşıyorum o çıkarsa napıcam off bir iyleşsemde olsam en azıından geri sayım yapıcam ama artık vardır bir hayır.

çok geçmiş olsun canım,boğazımdan çok şükür sorunum olmadı,pek bilgim yok canım.
benimde totoş çok acıyo:14:

Sorma ya senin totoşa ne oldu kız :43:

Sorma ya ne muhabbet etmiş cadılar gözlerim acıdı valla.

Varmı bildiğin bir formül canım perişanım valla.Birde bu safra kesesi ameliyatından sonra 3 ayda beklemek lazımmış gebelik için bende raporla uğraşıyorum o çıkarsa napıcam off bir iyleşsemde olsam en azıından geri sayım yapıcam ama artık vardır bir hayır.

Sorma ya senin totoşa ne oldu kız :43:

canım ya inanki yok bildiğim bir yöntem allahım şifa versin
canım herşeyde vardır bir hayır gün doğmadan neler doğar umarım hakkında hayırlısı neyse o olur :48:

Ebrar sende pıhtılaşma var ya bende tahlillerimi yaptırfım factör 5 homositein protein c protein s bunlar normal çıktı sadece fibronojen 600 çıktı doktor yok bişey dedi ama acaba daha ileri tetkiki varmı canım ben 6 yaşındayken kan hastalığı geçirdim 6 sene çok çektim tabi şimdi korkuyorum.

Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?

Ebrar sende pıhtılaşma var ya bende tahlillerimi yaptırfım factör 5 homositein protein c protein s bunlar normal çıktı sadece fibronojen 600 çıktı doktor yok bişey dedi ama acaba daha ileri tetkiki varmı canım ben 6 yaşındayken kan hastalığı geçirdim 6 sene çok çektim tabi şimdi korkuyorum.

evet canım pıhtılaşma var bende ama sadece bunlarımı yaptılar sana daha birsürü tahlil var bendede
allahım birdaha yaşatmasın canım çok geçmiş olsun

Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?

valla çok süper olurdu canım ya sen galiba istanbuldasın değilmi
avrupa yakasıydı sanırsam bende anadolu yakasındayım
çok isterdim herkesle tanışmayı :29:

hiç sorma ya 2 tane hap antibiyotik ardından 7 tane iğne tıs hiç iyileşmedi gene iğneye başladık 3.oldum ama artık oturamıyorum mahvoldu valla toptop ağlıyarak iğne vuruyolar nasıl geçicek hiç anlamadım.valla tavsiyen varmı kardelencim yaaa çıldırcam.

kızlar ben yatıyorum sabah mecburen 9 da iğneye gidicem:14::14::43::52::84:

benim totoşda deliniyo canbım,yumurta takibindeyim,iğne kullanıyorum ben.
Had,i hayırlı geceler sana hemşo.
Bende görüşmek isterim arkadaşlarımla

valla çok süper olurdu canım ya sen galiba istanbuldasın değilmi
avrupa yakasıydı sanırsam bende anadolu yakasındayım
çok isterdim herkesle tanışmayı :29:
Evet canım avrupa yakasının sonundayım nerdeyse biraz daha gitsem trakyada olcaktım valla ::)))Süper olurdu valla.

evet canım pıhtılaşma var bende ama sadece bunlarımı yaptılar sana daha birsürü tahlil var bendede
allahım birdaha yaşatmasın canım çok geçmiş olsun

Ne biliyim bunları istediler birde çok para verdim 500 lira devlette çok uzun sürüyo dediler valla içime oturdu.Sen nerde yaptırdın.

Kızlar ben yatıyorum sabah mecburen 9 da iğneye gidicem:14::14::43::52::84:
canım iyi uykular allahım şifa versin
Evet canım avrupa yakasının sonundayım nerdeyse biraz daha gitsem trakyada olcaktım valla ::)))Süper olurdu valla.

Ne biliyim bunları istediler birde çok para verdim 500 lira devlette çok uzun sürüyo dediler valla içime oturdu.Sen nerde yaptırdın.
sen baya uzaksın yaa :1:
canım çok pahalı ya ben tek bitestimi dışarda yaptırdım 170 tl vermitim
ben hepsini üniversite hastanesinde yaptırdım para vermedim 1,5 milyar civarı tutuyodu

çok vermişin yaaaaa,biz bir ayda aldık,ama sadece 20 lira paketi aştığım için verdim ben.
61 liralık bi paket varmış,benimkiler geçmişte üstünü ödettirdi,devletim sağolsun,üç çocuk için çok yardımcılar.

benim totoşda deliniyo canbım,yumurta takibindeyim,iğne kullanıyorum ben.
Had,i hayırlı geceler sana hemşo.
Bende görüşmek isterim arkadaşlarımla

Ay doğru ondada totoşu deliyolar unuttum kızzzz.Valla süper olurdu bazen markete gidiyorum birini görüyorum belki diyorum sohpet ettiğim insanlardan biridir ne ilginç hiç tanımıyoruz ama nerdeyse tüm sırlarımızı biliyoruz ayyyyy çok gizemli oldu bu :82:

canım iyi uykular allahım şifa versin

sen baya uzaksın yaa :1:
canım çok pahalı ya ben tek bitestimi dışarda yaptırdım 170 tl vermitim
ben hepsini üniversite hastanesinde yaptırdım para vermedim 1,5 milyar civarı tutuyodu
Sorma canım ama alıştım ben birde bütün ailem burda annem kardeşlerim teyzem
Hangisinde yaptırdın hangi bölüme gittin.

çok vermişin yaaaaa,biz bir ayda aldık,ama sadece 20 lira paketi aştığım için verdim ben.
61 liralık bi paket varmış,benimkiler geçmişte üstünü ödettirdi,devletim sağolsun,üç çocuk için çok yardımcılar.
Yaa 1 aymı bekledin sadece ne güzel ya
Hiç sorma 3 çocuk diyolar tüpbebek 2 indiriyo onlada kalmıyo embriya sayısını düşürüyolar süper destek valla......

Back
X