ayy inşcalısmlar son hız devammmmmmmmmmmm
![]()
klomen kullandınmısen dünür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşcalısmlar son hız devammmmmmmmmmmm
![]()
klomen kullandınmısen dünür
kimsenin ses veresi yok herhalde ne yapam gidip yemeğimi hazırlayayım bariiiiiii herkeze kolay gelsiiiinnnnnnnnnn dünürüm sorumu cevaplamadın gıcık oldum sananaaaaaaaaaaaaa![]()
kızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz
hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar................![]()
Hayırlısı canım benimde 3 haftadır erteleniyo inşallah bende çarşamba ameliyat olucam.kızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz
banu145145 KAYRAM29 elixsir+ kardelenbhr SENANUR_48 aleyna84 birden artmış sayılar hanımlar nasılsınız tek tek soramadım toplu sorayım hayat nası gidiyo çalışmalar ne alemde hadi ha gayret mart ayı patlaması bekliyom bende dahil herkezdennnnnnnn![]()
Hayırlısı canım benimde 3 haftadır erteleniyo inşallah bende çarşamba ameliyat olucam.kızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz
banu145145 KAYRAM29 elixsir+ kardelenbhr SENANUR_48 aleyna84 birden artmış sayılar hanımlar nasılsınız tek tek soramadım toplu sorayım hayat nası gidiyo çalışmalar ne alemde hadi ha gayret mart ayı patlaması bekliyom bende dahil herkezdennnnnnnn![]()
semraa h.g cnm aşadasın gördüm seni:82:
hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar................![]()
Iyiyiz sen nasılsın akşama neler yaptınız kızlar
hoş buldum canım ay şimdi delirecem pc kendi kendine kapanıyor delirmek üzereyim :84::84::84::84::84::84
İyiyiz canım bakalım martta kimler şişcekkkk::))))))
hoş buldum canım ay şimdi delirecem pc kendi kendine kapanıyor delirmek üzereyim :84::84::84::84::84::84
İyiyiz canım bakalım martta kimler şişcekkkk::))))))
aman delirme cnm yaaa pc delirmiş anlasılanben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah![]()
ben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah![]()