Ölçüyorum Genelde sabit. 36.8' 36.7 veya 36.6 da oluyor arada =) Ölçüyorum ama pek anladıgım söylenemez..Sadece en az yarım derece yükseicegine dair birşey ler okumustum.ama karman corman bilgiler. =) son 10günde beyne aşırı yükleme yapıldıgı için bazıları birbirine karışıyor =))
Canım doktor bana hemen bugun klomene basla (günde 1 adet 50mg) dedi ogünde adetimin .günüydü.adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi.. 5gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra bana gel yumurtarına bakıcam durumuna göre çatlatma ignesi vurucaz dedi..
Ovulasyon programıda ne oluyor?? hiç duymamıştım. canım benim 2-3gün erken gecler dısında adet problemım yok tabi cok uzun ve agrılıda oluyor bunu sorundan saymazsak yok. gecen ay ve bu ay tam gununde oldum aa dıer ay 4 gun önceydi oyuzden guvenmek istemiyorum
ben de ateş ölçmeye dair cok yazı okudum da hergunkınden yuksek cıkınca yumurta çatlamış oluyormuş.düştüğü zaman da ilişkı olmalıymıs.ewet her yerde karısık yazıyor cnm ya.. :S
hmm bak ne guzel takıbını yapacak dr un.bana da adetın 3.gunu başla demıstı 5 gun kullanıp 13 gununun haftası da günaşrı ılışkı wermıstı.yanı oyle catlatma ıgnesıne fılan gerek duymadı4ama adetın duzenlıymıs bu cok ıyı bırsey...
cnm ıste adet gununu yazıyorsun,yumurtlama gunlerını otomatık olarak cıkartıyor sana

internetten ındırdım ben de yenı.