anladım cnm ınşallah kafanızdakı butun soru ısaretleri gider...güzel haberler alırsınız...
inşallah canım hepimizden güzel haberler alırız .ama bu sonuçlara göre bebek sahibi olabilirsiniz şimdilik dedi acaba ben yeniden mi doktora gitsem canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm ınşallah kafanızdakı butun soru ısaretleri gider...güzel haberler alırsınız...
minik paşamız en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde evine geçer inşallhcanım ben kullandığımda 1 hafta içinde olurdum endişelenme yani
canım evet üstten daha geç gözüküyoda peloşumun alttan baktığı için
ama ben inanıyorumki kuzucuk orda ama saklambaç oynuyo
ay hayrolsun kubı yaa nerden çıktı kız inşallah rabbim söylşetiyodur
buarada sen nasılsın ufaklık nasıl ?
canom şifa olsun soğan inşallah düzene girsinde bebikde gelicek yaa
allahım çok büyük elbet bizimde yüzümüz gülcek hayırlısıyla
buarada ayağımı burkmadım kuzu ya merdivenlerden düştüm ama çok şükür daha iyi yine topukluların azizliğine uğradım tabiki koca lafı dinlemezsen
canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamanda
allahım yardımcımız olsun bende 10 yıldır bekliyorum pko yok ama adet düzensizliği var bendede![]()
garibim taşınınca misafir olur cano bitince bolca muhabbet ederiz yeterki sen iyi ol
bide senden güzel haberler bekliyorum haberin ola
banum inanki bende yaa nasip olurda görüşürüz inşallah kuzum
jensu kız yoksam hamişmisin bomba gibiyim demişsin inşallah öyledir canım
buarada geçmişi okumuyomusun bakıyım yazıyorum sana cevap vermiyosun ???
canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi eşim iğnelerimizde bitti
sende bomba gibisin biliyorum buay senden ümitliyim hadi inşallah canım
derdam zaten konuştuk ben hemen liste yapıcam kuzum anneciğinde şifa bulucak
kötü düşünceler yok allahın izniyle torununuda kucağına alıcak bakıcakta sen iyi düşün bebeğinde etkilenmesin .duayı hiç merak etme sen neler yaptın bizim için lafımı olur be tatlım
ben attım desem inanırmısınki
herkese selam canlarım benim şimdide misafirim var rizeden dün hiç gelemedim
buarada birsoşum aramıştı dün biraz keyfi yoktu emreciğe kan vermeleri gerekiyormuş kanı azmış .lütfen dualarımızda emreyi unutmuyalım olurmu![]()
ablacım dualarımızı eksik etmeyiz emremize de.inş bi sorun çıkmadan düzelir evlerine çıkarlar inş.
derdam canım benim üzülme lütfen.Rabbim anneciğine acil şifalar versin inş.yarın benim kuran okuma günüm.bu hafta annen için okurum canım merak etme.allahım ikinizin de yardımcısı olsun inş.
kardelenimm ben senin yerine kulaç attım.ama deniz suyu biraz soğuk olduğu için horon tepe tepe girdimçelik gibiydi su.ama güneşlenirken yandık.ben normalimde eşim istakozz.kızdırdımı vuruyom sırtına bağırıyo deli gibi çok acıyo diye.
![]()
yapma beeeeeeeeeDerdam çok geçmiş olsun anneciğine Rabbim şifa göndersin dua ederiz hepimizde canım
Kardeloş çok kulaç attım ben hepiniz içinde.Orda bomba gibiydimde bacım Ankara ya gelince yine söndüm maalesef![]()
kıssss,kardeloş benim,yanlış anlaşılma var sanırım ve tatile falanda çıkmadımjensu,
kardelen49
selam kızlar nasılsınız?? kardeloş hoşgeldınn :))) ohh ne güzel tatillere gittin sezonu başlattıniyi gelmiştir...
jensu cnm warmı gelısme test yarın mı yapacaktın? heyecanla beklıyorum yaa![]()
hee valla basildimkarsi komsumuz hos bir bayan,sagolsun arada gelir gider..haklisin uzun sure girmedigin zaman gecmis cok birikiyor..hele de benim gibi tasinma telasi ile uzun sure giremediysen,konulara fransiz kaliyorsun
hosgeldin kardelencim,cok sukur islerim bitti,yerlestim.sende tatile gitmissin,guzel gecmesine ve kendini iyi hissetmene cok sevindim canim.arada kacamak yapmak gerek,keske sIk sIk yapabilsek dimii![]()
allah kolayligini verir derincim merak etme,tabi ki özlem olur,ama rabbim baska dert vermesin..bende iyiyim canim cok sukur,evi yerlestirdim simidide misafirler falan oluyor,arada firsat bulunca solugu kk de aliyorumayy gercekten mi derinim yaa
ay insallah dilerim en yakin zamanda hepimize nasip etsin rabbim,hepimiz birbirimize bebis nasil diye soralim
icim bir tuhaf oldu yazini okuyunca,birgun bizde anne olurmuyuz ki derinim
derdacim rabbim annene safi ismi ile sifa-i acili versin,sana ve ailenede sabirlik versin..dunya hayati bir imtian canim,su an güclu olmalisin,bebegin icin..böyle durumlarda zor biliyorum ama,senden daha kötu durumda olanlari dusunerek kendini teselli edebilirsin canim.allah yardimcin olsun![]()
insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiin kardelencim,bende seni özledimm kizzzzzz:82::82::82::82:
haklisin ebrarim,tasinma sonrasi misafir cok oluyor,allah gelenden gidenden eksik etmesin,guzel sey sevmek ve sevilmekben iyiyim cok sukur,sizlerle karsilasip muhabbet edemedik bir turlu
neyse karsilasiriz bir ara:82:demek benden güzle haberler bekliyorsun,dilerim bekledigimiz o guzel haber senin,benim ve tum topik arkadaslarimizin ve isteyenler icin en yakin zamanda gercek olsun
insallah 9 ay boyunca gözukmez canim
ay cok guldum yaaaönceden bunu siveli konusan birinden dinlemistim,o zamandan beri cok hosuma gider,guzel bir benzetme..uzun zamandir duymamistim iyi geldi,cok sagolasin
gökceyide öp benim icin
![]()
aleykum selam selinacim,masallahin var yaa,hic aksatmiyorsun pazarinidemek ailen gelecek simdiden afiyet olsun
kizlar duru ve eliksir den haberi olan varmi?göremedim birkac gundur dee:26::26:
kayram ve kardelen ugramamis bugun,eeee hatunlar artik saglikli yasiyorlar dimiii,benim gibi yag depolamiyorlar![]()
inşallah cnmm.ya ıcıne sınmedıyse başkasına gıt ben 3 dr dolaştım 3.de içime sindi güwendiminşallah canım hepimizden güzel haberler alırız .ama bu sonuçlara göre bebek sahibi olabilirsiniz şimdilik dedi acaba ben yeniden mi doktora gitsem canım ya
kardeloşum neyin var canım klavye değişik geldi demiiiminik paşamız en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde evine geçer inşallh
yapma beeeeeeeee
kıssss,kardeloş benim,yanlış anlaşılma var sanırım ve tatile falanda çıkmadım
aslında bi beş dakikalığına uğramıştım ama,görmemişin sanırsam
duru dan haber yok,eliksirde bamlandıxdeğişk değişik isimlerle geldi,anladılar,gene bamladılar,şu an gayet iyi ama
selam kızlar,hala yazmakta çok zorlanıyorum
a.s canımslm nasılsınız berrin sevcan kızlar neden sperm testini özelde yaptırıyonuz hastane yapmıyomu nerde oturuyonuz ben devlette yaptırmıştım
selam bırsenciğim...slm nasılsınız berrin sevcan kızlar neden sperm testini özelde yaptırıyonuz hastane yapmıyomu nerde oturuyonuz ben devlette yaptırmıştım
inşallah cnmm.ya ıcıne sınmedıyse başkasına gıt ben 3 dr dolaştım 3.de içime sindi güwendim
evet yaaaa,koca mağduruyum,o na değişik gelmesin diye,bana değişik geliyo,hofffffffffkardeloşum neyin var canım klavye değişik geldi demiii
kardelen cnmm kardelen49 war ya bır de ona yazdım kardeloş dıye :)))
kardelenler karıştıı![]()
minik paşamız en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde evine geçer inşallh
yapma beeeeeeeee
kıssss,kardeloş benim,yanlış anlaşılma var sanırım ve tatile falanda çıkmadım
aslında bi beş dakikalığına uğramıştım ama,görmemişin sanırsam
duru dan haber yok,eliksirde bamlandıxdeğişk değişik isimlerle geldi,anladılar,gene bamladılar,şu an gayet iyi ama
selam kızlar,hala yazmakta çok zorlanıyorum
a.s canım
çok şükür sen nasılsın eşimin izin alması sorun oluyo hastanede uğrasmayalım dedi ama 3. de hastaneye gitcez insallah bakalım ben izmirdeyim
selam bırsenciğim...
nasılsın??emre bey nasıllar???
cnm ben güngörendeyım ıstanbul yani.eşim yakın olan özel hastanede yaptırmıştı cnmm testini,orda yaptırıp oncekı dr um corlu tekırdagdaydı ona gostermıstık sonuçları
kızlar ikinize birden yazıyom bence hastane daha iyi orda yaptırın kafanız karışmasın emrede şuan daha iyi bugün kanı eksik diye tahlil yaptılar değerleri düzelmiş yoksa kan vereceklerdi ama gerek kalmamış inşallahta olmaz bakalım kilo alırsa sütünüde ağzıyla içmeyi tam becerirse çıkaracaklar Allahım hayırlısını versin
kızlar ikinize birden yazıyom bence hastane daha iyi orda yaptırın kafanız karışmasın emrede şuan daha iyi bugün kanı eksik diye tahlil yaptılar değerleri düzelmiş yoksa kan vereceklerdi ama gerek kalmamış inşallahta olmaz bakalım kilo alırsa sütünüde ağzıyla içmeyi tam becerirse çıkaracaklar Allahım hayırlısını versin
gitcez canım da eşimi ikna etmek zor oluyo canımm ben doktora gitmiştim yara vardı 7 ay önce dondurtturmuştum bebiş olmayıca yine gittim kontrol etti hiçbirseyin yok acele etmeyin dedi acaba bende baska bi doktora mı gitsem akıl verin bana yaa ne yapacam bilmiyom valla ayyy senide yordum aksam aksam ya hakkını helal et valla
teşekkürler kızlar ben çıkıyorum emre beye süt lazım azcık sağım yapacam kendinize iyi bakın sonra gelenlere selam söyleyin hepinize iyigeceler byee
tamam kardeloşuuummm sen iste yeter kiievet yaaaa,koca mağduruyum,o na değişik gelmesin diye,bana değişik geliyo,hofffffffff
işin en ktüsü de,klavye f ve ben kırk saat f arıyorum,hep unutuyorum en başta olduğunu
bu topicin kardeloşu benim,ilk ben geldim,banane,banane:86::86:
cnm helal olsun ne demek ya paylaşmak ıcın burdayızz
baska dr a gıt bence cnm bnm dr cok ılgılenıyor we uzman alnında cok hastası war sen nerde oturuyorsun???[/QUO
sağolasın canım ya ben izmirdeyim canım sen ist. dasın galiba aslında kadın doktoruna gitmek istemiyorum ya korkuyorum :)şimdilik bi sorun yok gibi bende sadece bu ay 5 gün önce adet oldum. son gittiğimde alttan bakmştı bişey olsa anlardı herhalde dimi canım
aleyküm selam birsenciğimmm...teşekkürler kızlar ben çıkıyorum emre beye süt lazım azcık sağım yapacam kendinize iyi bakın sonra gelenlere selam söyleyin hepinize iyigeceler byee