kuzum bugün benimde içimde bi sıkıntı wardı demekki bunu duyacakmışım çok ama çok üzüldüm yaaa![]()
aynen cnm allah sabır wersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum bugün benimde içimde bi sıkıntı wardı demekki bunu duyacakmışım çok ama çok üzüldüm yaaa![]()
canım adetin 2. yada 3. günü gidersen çok daha iyi olur hem hormon tahlili isterse yaptırabilirsinde bide adetliyken yumurtalıklara bakılması daha iyi oluyoaslında başka hiçbir belirti yok akıntıdan başka ama ümit işte.... birşey daha sorucam sizlere.... ben 10 aylık evliyim...yaklaşık 5 aydır çocuk istiyoruz doktora gitmeyi düşünüyorum da ne zaman gitmeliyim yani adetten önce mi sonramı adet sırasında mı?????
peloşa canım yaa başka bişey yokhayırdır canım neden moralin bozuk neyse sonra anlarım iyigeceler sana
canım inşallah geç döllenme filandır gecikirmiydi adetin böyledün akşam yaptım ama negatif halada kırmızılar gelmedi ya bi ihtimal varmıdır
tamam tatlışım çok saol mesajını aldım allah razı olsunkizlar benim cikmam gerekiyoresim geldi,hepinize iyi geceler
ebrarim msjini az önce aldim.cevap yazdim sana,okurum canim insallah..sen bitti yazabilirsin.![]()
kızlar selamlar
zaten iyi hissetmiyorum bu aralar sıkıntım war hep allah hayır etsin dıyorum...
pelinimi duydum,inan hızlı hızlı kalbim atmaya başladı canım benim.yaşadığını ewet sadece sen yüreğinde hissedıyorsun.ama inan ki kendı başıma gelmiş gibi yıkıldım.ama herşey allahtan sitem etmek haddimize değil.rabbim kısa zamanda acısını unuttursun pelinim.kendine dikkat et salma kendini![]()
canım adetin 2. yada 3. günü gidersen çok daha iyi olur hem hormon tahlili isterse yaptırabilirsinde bide adetliyken yumurtalıklara bakılması daha iyi oluyo
peloşa canım yaa başka bişey yok
canım inşallah geç döllenme filandır gecikirmiydi adetin böyle
tamam tatlışım çok saol mesajını aldım allah razı olsun
sevcanım ya bende öyleyim inanki okadar kötü oldumki duyduğumdan beriallahım sabır versin arkadaşımıza
kızlar selam hepinize
kardeloşum yazınca farkettim DERİNİM VE KAYRAM soğanı ılıyınca süzün yoksa hiç etkisi olmaz saraçoğlu bilhassa söylemişti haberiniz olsun kuzular .şifa olsun size inşallah
Selammmm.. iyi akşamlar =) Nasılsınız?? tanıdıgım tanımadıgım syafadakiler? =)
allah allah ilginç tatlım yaa hayırlısı olsun dur bakalım biraz daha bekleyip tekrar test yaparsın olmadı doktora gidersin canımyok ablam ya böyle gecikmezdi 1 kaç gün gecikirdi
ablam ewet aynen senın gibiyim.takdir-i ilahi ama ınsan uzuluyo elde değilcanım adetin 2. yada 3. günü gidersen çok daha iyi olur hem hormon tahlili isterse yaptırabilirsinde bide adetliyken yumurtalıklara bakılması daha iyi oluyo
peloşa canım yaa başka bişey yok
canım inşallah geç döllenme filandır gecikirmiydi adetin böyle
tamam tatlışım çok saol mesajını aldım allah razı olsun
sevcanım ya bende öyleyim inanki okadar kötü oldumki duyduğumdan beriallahım sabır versin arkadaşımıza
kızlar selam hepinize
kardeloşum yazınca farkettim DERİNİM VE KAYRAM soğanı ılıyınca süzün yoksa hiç etkisi olmaz saraçoğlu bilhassa söylemişti haberiniz olsun kuzular .şifa olsun size inşallah
selm cnm hosgeldınSelammmm.. iyi akşamlar =) Nasılsınız?? tanıdıgım tanımadıgım syafadakiler? =)
allah allah ilginç tatlım yaa hayırlısı olsun dur bakalım biraz daha bekleyip tekrar test yaparsın olmadı doktora gidersin canım
selam canım hoşgeldin
geçmişte yazdığını okudum ama bugün kimseye cevap yazamadım keyifsizim bugün şimdi yazıyım
ben her türlü tetkikleri yaptırdım canım tüpler filan açık zaten ben hamile kalıyorum 3 tane kaybım var onun nedenide pıhtılaşma sorunum var .onun için coraspin kullanıyorum .ve bekliyoruz bakalım
öyle canım herşey rabbimden ama çok üzüldüm çokablam ewet aynen senın gibiyim.takdir-i ilahi ama ınsan uzuluyo elde değil((
selm cnm hosgeldın
ranam aynen tahmin ettiğin gibiyim canım inanki elim kolum kalkmıyoEBRAR ablacım nasılsın dicem ama şuan sende baya üzgünsün biliyorum ....
kızlarrr bu arada bişi sorcam bugün kasıklarım cok agrıdı we sag kasıgım yoğun olarak daha fazlaydı birde yatıyordum bi anda sanki damar seğirmesi gibi pıt pıt bişi attı içimde hareket ettim geçti sonra yine attı şimdide ara sıra sanki orda bi kurt warmış gibi kımıldanıyor gibi oluyor ama cok hafif sizce bu nedir çok korktummm hiç böyle olmazdı dr a mı gitsem ????:18:
cnm ranam ben sana dıyorum kafaya takıyorsun ...kafan rahat olur yarın gıtsene dr a cnm yaaEBRAR ablacım nasılsın dicem ama şuan sende baya üzgünsün biliyorum ....
kızlarrr bu arada bişi sorcam bugün kasıklarım cok agrıdı we sag kasıgım yoğun olarak daha fazlaydı birde yatıyordum bi anda sanki damar seğirmesi gibi pıt pıt bişi attı içimde hareket ettim geçti sonra yine attı şimdide ara sıra sanki orda bi kurt warmış gibi kımıldanıyor gibi oluyor ama cok hafif sizce bu nedir çok korktummm hiç böyle olmazdı dr a mı gitsem ????:18:
Sagol cnm...kardleoşumun dedigi gibi kendisi gibi olmayanlar çok fazla kalamıyo zaten...seninde kalıcı olacagına inanıyorumhe bu arada kaç gündür bende sana;ne kadar akıcı ve düzgün yazdıgını söylemek istiyorum bi türlü olmadı unuttum hep:)bende imla kurallarına çok önem veririm ama huyum kurusun net ortamında genelde konustugum gibi yazarım kelimeleri:):
anaa çocuga bak...ama inşallah dogru çıkar demekten de alamıyorum kendimi.yani bunu şu sıralarda desydi sinir olurdum ama şunun şurasında buçuk kalmış:):
cnm valla insülin için neden bişy dememiş bende anlamadım..benim iki doktorumda ilk başta onu yazdılar...ilacı yani metformin...hatta evde koca kutu duruyo yine içemiyorum...doktora her gittigimde içiyomusun diye soruyodu ama mide bulantısı yaptıgı için hiç içemiyorum ben...aslında dedigin gibi en önemlisi metformin kullanımı pkoda.hiç bırakmadan kullanmalıyız.:
canım bence çok kafana takma pko strese pek gelmiyor biliyorsun aslında sonucun çok kötü değil bence sen bu ara bişeye çok streslendin üzüldün vs. o yüzdende yumoşlar çatlamadı birikti aynen benim gibi oldun bncekafana takacak çok bişeyin yok cnm özelliklede senin bu degerlerine göre drlar zaten asla insülünden bahsetmezlerde bunu takma kafana:
hg canım ,
pek iyi değiliz topikçe üzgünüz ....![]()
slm hoşgeldin![]()
selm cnm hosgeldın
ewet ablacım gercekten hepimiz cok kötü olduk ...öyle canım herşey rabbimden ama çok üzüldüm çok
ranam aynen tahmin ettiğin gibiyim canım inanki elim kolum kalkmıyo
canım benimde adet olacağım zaman olur öyle endişelenme bence
cnm ranam ben sana dıyorum kafaya takıyorsun ...kafan rahat olur yarın gıtsene dr a cnm yaa
selam canım hoşgeldin
geçmişte yazdığını okudum ama bugün kimseye cevap yazamadım keyifsizim bugün şimdi yazıyım
ben her türlü tetkikleri yaptırdım canım tüpler filan açık zaten ben hamile kalıyorum 3 tane kaybım var onun nedenide pıhtılaşma sorunum var .onun için coraspin kullanıyorum .ve bekliyoruz bakalım
Teşkkürler demekki karşılıklıymış hislerimiz buna sevindim =)
İnşallah canım evet benımde ozaman cok canımı sıkmıştı..ama dedigi sürenin dolmasına az kaldıgı için şimdi dediklerinin dogru çıkmasını umuyrumm..Hatta sebebbinide söylemişti bana ama tutmadı o inşallah zzamanı konusunu tutturmuştur..
METFORMİN İÇEREN İLAÇLAR pkonun bir anlamda tedavisi olduguna inanan ciddi doktorların varlıgını okudum.ben çok önemsedim bu konuyu..Bence iç tatlım çünkü klomen+(etkin maddenin metformin olgunu ilaçlar) gebe kalmaoranını ciddi biçimde arttırıyomuş.
Normalde yoksada o ay veya o aylarda olabiliceginimi söylüyorsun.Bu mükemmel olurdu herhalde =)
Stresi yenmeye calısıyorum canım.bu sabah saracoglu hocayı dinledimde stres çokçok önemli dedi zaten bizimde bildigimiz birsey bu ama baskası söyleyince daha etkili oluyor sanırım.tanımam ama çok saygı dyarım saracoglu hocaya..Oyuzden bende maditasyonu araştırdım biraz :) sakinleşmek için.sonra sonra yogaya başlamak istiyorum..bakalım hayırlısı.. Tatlım insülin bu hastalıkta bu kadar önemliyse ve tedaviyide kısaltıyorsa kiii insülin direnci enderde olsa zayıf hastalardada ortaya çıkıyosa bu testi bana ilkgün yapmak zorundaydı.Şansa bırakmamak için işi ben buna kızıyorum..