Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ewett cnmmm hemdee 9 gün geçiktimmmm sadecee adet sancısı gibii sancımm varr 5 gündürr o kadarr başkada hiç birr belirtimm yokk yadaa ben anlamıyorummmm
anladım cnmm ...normalde adetın gunu sasmıyorsa ve bu ay sastıysa yuksek ıhtımal gebelık war gıbı gelıyor aban ınsallah da oyldırr...
adet olamadıgın ıcın bu agrılar yıne goruluyor hamılelıgın ılk zmanalrında.ay ınsallah wardır bebek canım.ptedı burda olmasam da yaz mutlaka ;)
ya yarın bakamıyorlar mı nasıl bekleyceksın??

evitax ben yatayım canım...oturdukça batıyor belim,sırtım...
sana da afiyet olsun gülüm
gnc_emr sen de gıttın sanırım ptesı haberını beklıyorum
iyi gecelerr

Sana da afiyet olsun gülüm
gnc_emr sen de gıttın sanırım ptesı haberını beklıyorum
iyi gecelerr

tmm cnmmm sanadaa ii gecelerr yarınn özelee gitmeyii düşünüyorumm p.tesi bendee bekleyemicemm çatlıcamm yoksaa meraktannn k.i.b

cnm iyi diyelim iyi olsun hormoncuklar... senin de cok dengesız degıl gııbı gelıyor bana...
sana da afıyet olsun cnm ben yedım bıttı.yok kılodan degıl ben de gece cok yerım almam hep aynıyım :))) zayıf degılım fakat hep aynı kılom boyuma gore tam iyi...yaniii hanı uğraşı bakımından bu saatte mi kızartıyorsun dmek istedim tatlım:34:

Evet dediğim gibi doktorda ''hafif bir düzensizlik var'' dedi.Da bana çok önemsemiş gibi gelmedi bu durumu.Sende bendensin ozaman genelde öyle olurya saat 8den sonra birşey yemem derler kilo yapar derler =) Benimde boy ve kilo sorunum hiç olmadı çok şükür.Bnim canım kıymetlidir canım istiyorsa üşenmem gecenin 5indede sarma yaparım :P falannnn ayhttttt :D ehehe

sana da afiyet olsun gülüm

Tamam tatlım teşekkürler.iyi gecelerrr

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.girer girmez ebrar ablamın avatarını görünce içim cız etti zaten kötü bişey olduğunu anladım.ama pelinimden kötü haber düşünmemiştim ya okuyunca şaşırdım yanlışmı okudum diye bikaç kez okudum.bu sefer ben çok inanmıştım sağlıklı bir hamileliği olacağına :85:ne dicemi bilmiyorum doğrusu.ameliyat olacakmış demişsiniz nasıl bi ameliyat bu?bir daha dış gebelik yaşamasın diye dimi hiç bilgim yok zaten olsada kafam basmıyo şimdi.Allahım şuan sabır versin pelinimize sağlıkla mutlulukla dönsün aramıza inş.dualarım pelinime inş Rabbim kabul etsinn.

:43: :43::43: Yada varda 1 haftadır benmi görmüyorum :43::43: Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....
:43::43::43:

:27::66::66::66::66::66::66::66:

:49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba canım.denk gelemedik seninle hiç, aramıza hoşgeldin.listemiz var canım listeyi ugurboncuğum arkadaşımız hazırlıyor.ama oda sınavlarına hazırlandığı için ilgilenemeyeceğini söyledi arkadaşlara vermek istedi siz düzenleyin diye ama biz ona yakıştırdığımız için önemsemedik listeyi o gelmeden tutulmasada olur dedik.geldiği zaman verirsin tarihini.

Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...

Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...

pelincim nasılsın iyimisin

Cnm bnm inşaallah senin için en hayırlı zamanda gelir bebegin,hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim yardım etsin sana...

Su an evdeyım kızlar ins pazartesı ya da salı amelıyat olcam :(

canım benim ya inş hayırlısıyla bununda üstesinden gelirsin.Allahım yardımcın olsun.dualarım seninle canım dikkat et kendine.:71:

Selam arkadaşlar ben 21 nisanda adet gördüm.yumurtlama takibi yapıyoruz.bugün ayın 28 olmasına rağmen adet görmedim ve hem normal test hemde erken hamilelik testi yaptım sonuç negatif normalde en fazla 21 günde adet görürdüm sizce bu normal mi özellikle erken hamilelik testlerinin doğru sonuç vereceğini sanıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen??

Selam arkadaşlar ben 21 nisanda adet gördüm.yumurtlama takibi yapıyoruz.bugün ayın 28 olmasına rağmen adet görmedim ve hem normal test hemde erken hamilelik testi yaptım sonuç negatif normalde en fazla 21 günde adet görürdüm sizce bu normal mi özellikle erken hamilelik testlerinin doğru sonuç vereceğini sanıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen??

selam canım hoşgeldin.normalde testler 7 gün gecikmeden sonra doğru sonuç veriyor.erken gebelik testinde regl gününde yaptıysan sonuç vermesi lazım.ama yumurta takibiyle stres yaptıysan ondan da gecikmiş olabilir.yada en güvenilir kan testi yaptırabilirsin.

bende senin gibiyim evde yaptım negatif çıkıtı kan testi daha yaptırmadım

bende senin gibiyim evde yaptım negatif çıkıtı kan testi daha yaptırmadım

kafam karışık ne yapmalıyım bilemiyorum sitres yaptığımı düşünmüyorum bu ay beklemiyordum yaz temizliği falan 15 gündür baya yoğunum o yüzden tutmaz diye düşünüyordum.ne yapacağımı şaşırmışş durumdayım erken gebelik testini gecikmeden 3 gün sonra yaptım ama negatif

kafam karışık ne yapmalıyım bilemiyorum sitres yaptığımı düşünmüyorum bu ay beklemiyordum yaz temizliği falan 15 gündür baya yoğunum o yüzden tutmaz diye düşünüyordum.ne yapacağımı şaşırmışş durumdayım erken gebelik testini gecikmeden 3 gün sonra yaptım ama negatif

çok şaşırdım bende ya bende temizliğimi erken yaptım tutmaz diyodum ama

Back
X