Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım,merakta bırakıyolar,niye böyle oluyo anlamıyorum.
zaten hamile olanın gitmeside cabası,gecelerce sohbet ettiklerimiz,hamile olduktan sonra uğramıyolar,sağlık nedeniyle olsa anlayabiliriz ama kk de görüyorum yazılarını,acaba nazar değdiririz diye mi gelmiyo bu hamile kalanlar eboşum.
bu arada herkeze hayırlı cumalar
kardeloşum önceden bende öyle düşünüyordum ama herkesin düşüncesi farklı belki onlarda biz yanlış anlarız diye gelmiyor hani nispet yaparmış gibi olmasın diye sanırım herkes ii olsunda varsın gelmesinler ,bu arada nasılsın görüşemiyoruz sabah ben gelince kaçtın hemen:41:

nasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm
Allah razı olsun cnm inşaallah senin kızçende zamanında sağlıcakla doğar...
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var... :( ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı
esnartcım aklında soru işareti kalmasın zekai tahire de git bi bak ortamına...
kuzu adetmi oldun yaa :43:hayırlısı balım .buarada misafirden fırsat bulursam buluşalım okiş :34:
Bide biz banuyla buluşmayı düşünüyoruz gelirmisin ?

oldum kuzum zaten bu ay yumoş günleri boşdu :9:büyük bi zevkle gelirim bu arada sen hallet misafirlerini de buluşuruz kuzum inşş....

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
ECEE...............3 YILokundu
GÜNEYCANAN........3 YILokundu
SUNGER............2,5 YILokundu
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GARİP.............2 YILokundu
BONCUK............2 YILokundu
LAGRİMA...........2 YILokundu
TOSTİ.............2 YILokundu
EGAL..............2 YILokundu
ELAEZEL...........19 AYokundu
KAYRAM............1,5 YILokundu
PELİN.............1,5 YIL okundu
SELİNA............11 AY okundu
RANA..............7 AYokundu
SEVCAN............? okundu
CİCİŞ.............4 AY okundu
ELİXSİR...........(HAMİŞ)
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)okundu(EMREMİZ DÜNYAYA GELDİ ):nazar::nazar:
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)okundu
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAMMM en kısa zamanda inş RABBİM seni sewindirir hiç birbirimizi tanımadan yüreğimizde hissederek birbirimize dua ettik en başından bulunamadım aranızda ama yinede aranızda oldum sonlara yakın çok mutlu oldum ALLAHIM gönlüne göre wersin inşşşşşşş...!!!
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var... :( ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı
mrb canım öncelikle bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inş ...:nazar:
zekai tahir burak hastanesini bi çok kişiden duydum güzel olduğunu ben muayene için gittim bi kaç kez ama doğum bölümünü bilemicem istersen git bi araştır canım ...:34:
bu arada bende sincanda oturuyorum :79:

a.s cnm sana kolay gelsin sende selam söle annecine:38:
sağolasın canım a.s. işleri bitirdim eşimi bekliyorum yarım saate giderizzz.

:3::3::3::3::3::3::3:
naber kızlar
annelerinizi ellerinden öperim kızlar oh ne güzle benim yerimede sarılın annelerinize
bende pazara çıktım geldim
canım gelmişsin ben çıkmıştım.sen iyisin inşallah...sağol cnm benim,,,çok yorma kendini emi:34:

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YILokundu
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
...

Mrb Ebrar sanirim sen okuyorsun. Allah dualarini kabul etsin. Eger benide bu listene eklersen cok sevinirim...Cünkü bende hasretle bir bebis istiyorum.

selammmmmmmm ben geldimm moralimm bozuktuu ama simdii ıyıyımm sonuctaa heray yıne bır sans katlanıyorr sızler nasılsınızzzzz

selam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:

hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?

pelinin dış gebelikti ondan ameliyata girdi:59:

giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?
merhaba cnm görünmüyodun bayadır...inşallah kan sonucların düzgün çıkar lagrimacım...hayırlı inş..

sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,
canım inş yarın güzel çıkar sonucun bende aynı dertten muzdaribim bu ay bende yine baktırcam prolaktine inş yükselmemiştir ...

hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?
LAGMIRACIM,sende hosgeldin canim,merak ettik senii:61:klomene baslayacakmissin sanirim,simdiden hayirli olsun tatlim..:61:

Son düzenleme:
selammmmmmmm ben geldimm moralimm bozuktuu ama simdii ıyıyımm sonuctaa heray yıne bır sans katlanıyorr sızler nasılsınızzzzz
banu145145,
sewimli54+,
DerinSu+,
lagrima

selam kızlar nasılsınız????
sewimli takma canım ne güzel adet olmuşsun yeni bir şans demek...ben hala bekliyorum .ama yokkk bişeyin geldiği:14::14:

Sevimli=gökçen ismim en basta soyleyecegımı sona bıraktım esime fabrıkadan bır arkadası demıs 1 yıldır bebek ıstıyormus onlarda doktora gıtmısler doktor saglıklı bıle olsann artık yenılenlerden mıdır nedır bılmıyorumm doktor ınsanalrınn %40 hamıle kalma sansı oldugunu soylemıs eskıden kısırlık bıle %1 ıhtımalmıs sımdı yenılendmıdır ıcılenden mıdırr bılmıyorumm boyle ben her ay duzenlı adet oluyorum ama henuz ortada bırsey yok o an bebek yerıne baska seymı dusunuyoruz artık nedır bılmemm :1::1::1:
Rabbım hepıze hayırlısını versın (inşallah) bugun 3 gunum bıtecek bakalım 2 gun sonra tatılede cıkıyoruz yazlıga yıllık ızne ılk tanıstıgımız yere gıdıyoruz belkı orda hamıle kalırımm .......:64:

Sevimli=gökçen ismim en basta soyleyecegımı sona bıraktım esime fabrıkadan bır arkadası demıs 1 yıldır bebek ıstıyormus onlarda doktora gıtmısler doktor saglıklı bıle olsann artık yenılenlerden mıdır nedır bılmıyorumm doktor ınsanalrınn %40 hamıle kalma sansı oldugunu soylemıs eskıden kısırlık bıle %1 ıhtımalmıs sımdı yenılendmıdır ıcılenden mıdırr bılmıyorumm boyle ben her ay duzenlı adet oluyorum ama henuz ortada bırsey yok o an bebek yerıne baska seymı dusunuyoruz artık nedır bılmemm :1::1::1:
Rabbım hepıze hayırlısını versın (inşallah) bugun 3 gunum bıtecek bakalım 2 gun sonra tatılede cıkıyoruz yazlıga yıllık ızne ılk tanıstıgımız yere gıdıyoruz belkı orda hamıle kalırımm .......:64:
cnm inşallah ilk tanıştığınız yer uğur getirir güzel haberlerle dönersinnn:62::62::64::64::64:

slm arkadaşlar, bugün doktora gittim 1 yumurtam daha bugün çatlamak üzere olduğunu söyledi biraz önce ovulasyon testi yaptım çatlamış heralde,ilk yumurtamda geçen hafta çatlamıştı. bu gün kahverengi akıntım geldi belim karnım ağrıyor. bu gün son adet günümden 22 gün geçti adet olmam dimi .normalde 27 günde bir oluyorum. eğer o gördüğü çatlamış üzere olan yumurtaysa adet gününe rastlar mı. doktor lekelenmenin yerleşmede ya da adet kanamasının başlangıcıda olabileceğini söyledi. idrar da gebeliğe baktım ama negatif. tecrübesi olanlar bilir. nedir bu. ha bi de eğer ilk yumurta döllenmişse 2 yumurtada çatlamaya devam eder mi . acaba ilki tutmadı da 2. yumurta mı çatladı.

Back
X