Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:10::10::10::10:
ben çıkıyorum kızlar eşim geldi uyurum belki biraz hepinize güzel bir gece diliyorum
öğle bir sabaha uyanınki bütün dertleriniz bitmiş olsun
hepinizi seviyorum iyi bakın kendinize:16::16::16::16::16:

fıstık,sorunun kesin cevabını bilmiyoruz ama edindiğimiz tecrübelere göre,vereceğimiz cevabı dr un zaten sana söylemiş,ya tutunma,yada adet başlangıcı
bi yumurta döllenmişse,hali hazırdaki diğeride çatlayabilir,neticede çift yumurta ikizleri böyle oluyo

herkese iyi geceler kızlaaar

Dün yazamadım herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.Bugünkü duamızada tüm kalbimle amin diyorum.

Birsencim nihayet mutlu son.Kavuştunuz demek oğluşunla ne güzel gözünüzaydın güle güle büyüt inşallah
Boncuğum seni öyle iyi anlıyorumki boşalt içini ağla kuzucum boşver dişimizi sıka sıka diş kalmıycak yoksa:43::43:

Kızlar dün şimşek bizim eve vurdu elektrik kapağı fırladı yerindenAllah tan sigorta kendiliğinden attı ama televizyonumuz iptal maalesef bişeyi yandı ama ne henüz bilmiyoruz:44:

selam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:

hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?

giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?

sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,

hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?
çok sewindim canım benim inş en kısa zamanda bebeğine kawuşursun benimde adetim geldi klomene yarın başlıyorum cümlemizin hakkında hayırlısı olsunnnn..:nazar:
demek adetin geldi cnm hadi hayırlısı..beklemek çok kötü..bak bana,soganı da devirdim hala gelen giden yok:31:
ewet DERİNİMMM geldi kırmızılarrrr çok rahatladım inan ama baya bi ağrım war...
sen nasılsın canım???
biz bildiğin gibi hoşgeldin sen nasılsın
hb hayatım adet sancısıyla uğraşıyorum canım gecikme olduğu için baya bi zorluyor ...
hoş gelin canım nasıl olalım herkes dertli ...:):31::31: sen nasılsın

ahh canım ahhh RABBİM DERMANSIZ DERT WERMESİNNN elbet bugünleride atlatıcaz napalım bizimde kaderimiz böyleymiş ama zamanı gelince bizimde yüzümüz gülecek hiç sıkmayın canınızı....:34:

Son düzenleme:

Dün yazamadım herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.Bugünkü duamızada tüm kalbimle amin diyorum.

Birsencim nihayet mutlu son.Kavuştunuz demek oğluşunla ne güzel gözünüzaydın güle güle büyüt inşallah
Boncuğum seni öyle iyi anlıyorumki boşalt içini ağla kuzucum boşver dişimizi sıka sıka diş kalmıycak yoksa:43::43:

Kızlar dün şimşek bizim eve vurdu elektrik kapağı fırladı yerindenAllah tan sigorta kendiliğinden attı ama televizyonumuz iptal maalesef bişeyi yandı ama ne henüz bilmiyoruz:44:
canım geçmiş olsunnnnn ....

kızlar,azcık müsade,kocişimle ilgilenecekmişim.
eboşum bekle beniiiiiiii
kayra nerelerde acap?
derincim,konişiyrik kuzum zati.:1:

cnmmm hoşgeldin...yaa üzüldüm Allah beterinden korusunn...giden tv olsun napıcan:(

çok sewindim canım benim inş en kısa zamanda bebeğine kawuşursun benimde adetim geldi klomene yarın başlıyorum cümlemizin hakkında hayırlısı olsunnnn..:nazar:
Cnm annecigine geçmiş olsuniiltahaplı romatizma felaket bişy...inş iyileşir zamanla..sen naptın sökülebildinmi kuşum özledim seni:38:

sagol bebem inşallah...:38:evet

evet cnm şimdilik ilaçla tedavi olcak.inşallah hayırlı sonuçlar alırız..sagol kuzum..sen nasılsın selinam iyisin?:16:

ohhh süpermişş çokkk sevindim ..pelinimin ameliyatıyla ilgili ciddi endişelerim vardı çok şükür Allahıma tüplere zarar glemeden bitmiş ne kadar şükretsek azdır...semacıgımada çok çok sevindim cnm benim inşallah herşey yolunda gider az kalmış...birsoşumun emrecigide iyiye gidiyo ohh maaşallahhh daha ne isteriz:nazar::nazar::nazar:

ewet DERİNİMMM geldi kırmızılarrrr çok rahatladım inan ama baya bi ağrım war...
sen nasılsın canım???

hb hayatım adet sancısıyla uğraşıyorum canım gecikme olduğu için baya bi zorluyor ...

ahh canım ahhh RABBİM DERMANSIZ DERT WERMESİNNN elbet bugünleride atlatıcaz napalım bizimde kaderimiz böyleymiş ama zamanı gelince bizimde yüzümüz gülecek hiç sıkmayın canınızı....:34:

aminnn canım . evet haklısın bize bırkasalar rahat olcazda çevre faktörü işteee bebek ne zaman diyenler deli ediyo insanı :( hevesini kırıyolar insanın:77::77::77::77::77:

kızlar biraz işim var.çamaşır fln asıcam...mutfagıda bulaşıkları bi sıyırıp bıraktım makineye diziyim geliyim...belim agrıyo heee:59:

:10::10::10::10:
ben çıkıyorum kızlar eşim geldi uyurum belki biraz hepinize güzel bir gece diliyorum
öğle bir sabaha uyanınki bütün dertleriniz bitmiş olsun
hepinizi seviyorum iyi bakın kendinize:16::16::16::16::16:
iyi geceler canım arkadaşım yat dinlen sen tabi bu güzel dileklerin içinde çok saol canım bütün yüreğimle AMİNNN diyorummm :16:

canımmm geçmiş olsun canınız saolsunda olan mala olsun canım RABBİM korumuş wallahi...
aminnn canım . evet haklısın bize bırkasalar rahat olcazda çevre faktörü işteee bebek ne zaman diyenler deli ediyo insanı :( hevesini kırıyolar insanın:77::77::77::77::77:

canım amannnn deyip geçmeye çalış çewreyi taktıkça daha beter oluyoruz elinden geldiğince bi kulağından girsin diğerinden çıksın ewet zor ama eger bebeğinin gelmesini istiyorsan bunu başarmalıyız ...:34:

iyi geceler canım arkadaşım yat dinlen sen tabi bu güzel dileklerin içinde çok saol canım bütün yüreğimle AMİNNN diyorummm :16:

canımmm geçmiş olsun canınız saolsunda olan mala olsun canım RABBİM korumuş wallahi...

canım amannnn deyip geçmeye çalış çewreyi taktıkça daha beter oluyoruz elinden geldiğince bi kulağından girsin diğerinden çıksın ewet zor ama eger bebeğinin gelmesini istiyorsan bunu başarmalıyız ...:34:
haklısın bitanem :59::59::59::59:

nasılsınız kızlarrr???
ben çok kötüyüm aşırı derecede ağrım war yarın 3. gün hormon testi yaptırcam ama şansımdan hafta sonuna denk geldi yine :47:
canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun
ne çabuk gittin yafffffffffffffffffffffffffff:57:
bilirsin ben çabuk gidenlerdenim :27:
ayrıca uğramıyanlar için yazdıkların için nedesem bilemedim aslında tutişe bende katılıyorum cano :34:
nasılsınzı canlar ben iyi diyelim işte iyiyim
akşam dua ettim ehpiniz için daha geçmişe bakamadım bi bakıyım neler var hepinizi öptüm
canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsin
hayırlı cumalar selına :))

senin de cnmmm

ablam senın de cuman mübarek olsun.kolay gelsin.ben de cumanın bitmesini beklerdım.topaarladım.şimdi süpürüp sileceğim sonra da anneme gideceğim,oradan girerim inşallah.yanıma alırım.olursanız görüşürüzz

tüm kalbimle amin diyorum.allah kabul etsin...

ablam bende soru işareti war:9: benim 1yıl 8 ay oldu bekleyeli ve allah razı olsun bir kez okundu bana da

hayırlı cumalar cnmmm

selam cnım ıyı sen de ıyısın inşallah...allah kabul etsin.ben de hepinizi anarak ettim rabbim kabul etsin amin...

sana da hayrlı cumalar cnmm

iyiyim canım şükürrr.canım sabırsızlıkla kısçeni görmeyi bekliyorum sağlıkla kucağına al inşallah...hayrlısı cnm.yerinde olsun da sezeryanla olsun cnm.korkma sakın,uyuycaksın zaten ;)
evet canım cuma günü bende iş yamayı sevmem yaparsamda cumadan sonra
buarada ben unutmuşum oyüzden soru işareti vardı neyse liste tamamlandı zaten :34:allahım daha çok bekletmesin bizleri
kardeloşum önceden bende öyle düşünüyordum ama herkesin düşüncesi farklı belki onlarda biz yanlış anlarız diye gelmiyor hani nispet yaparmış gibi olmasın diye sanırım herkes ii olsunda varsın gelmesinler ,bu arada nasılsın görüşemiyoruz sabah ben gelince kaçtın hemen:41:

Allah razı olsun cnm inşaallah senin kızçende zamanında sağlıcakla doğar...

esnartcım aklında soru işareti kalmasın zekai tahire de git bi bak ortamına...

oldum kuzum zaten bu ay yumoş günleri boşdu :9:büyük bi zevkle gelirim bu arada sen hallet misafirlerini de buluşuruz kuzum inşş....
kuzu konuşuruz ozaman önümüzdeki hafta düşünüyoruz :34:
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAMMM en kısa zamanda inş RABBİM seni sewindirir hiç birbirimizi tanımadan yüreğimizde hissederek birbirimize dua ettik en başından bulunamadım aranızda ama yinede aranızda oldum sonlara yakın çok mutlu oldum ALLAHIM gönlüne göre wersin inşşşşşşş...!!!

mrb canım öncelikle bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inş ...:nazar:
zekai tahir burak hastanesini bi çok kişiden duydum güzel olduğunu ben muayene için gittim bi kaç kez ama doğum bölümünü bilemicem istersen git bi araştır canım ...:34:
bu arada bende sincanda oturuyorum :79:
allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktı
özelden biraz zor oluyo yoksa devam etmek isterdim :34:
Mrb Ebrar sanirim sen okuyorsun. Allah dualarini kabul etsin. Eger benide bu listene eklersen cok sevinirim...Cünkü bende hasretle bir bebis istiyorum.
canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldi
devam etseydikyazardım tabiki :26:
selam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:

hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?

giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?

sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,

hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?
hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet ol :38:
Kızlar benimde az kaldı bu sefer daha çok korkuyorum geçen seferki olumsuzluktan sebeb ya bu seferde tutmazsa daha yeni toparlandım offf çok daralıyorum salında.
kuzu stres yapmak yoktu hani iyi düşün iyi olsun hormonlarını etkileme olurmu
iyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun
kıyamam kuzucum niye ağrın olduki yaa dikkat et kendine
adet oldugum için sevindim yaaaa bugün hastalandım yoksa çatlayacaktım . bu ay bebek hayalim gittttiiiiiii kızlarrrrrr .....:55::55:
olsun önümüzdeki ay umutlar yeşerir inşallah canım
selam derdam nasılsın kuzum...biraz iyimisin..dün keyifsizdin çok...

diger tüm arkadaslarım hepinize selamlar.
derinim konuştuk zaten merak etmiştim .
seninde kandilin mübarek olsun canom :48:

ayy allahım korusun yaa çok geçmiş olsun kuzum beterinden korusun inşallah
nasıl oldu yaa ilginç valla :31:

hepinize selam canlarım geçmişteydim uzun sürdü şimdide kocişe vermeliyim pcyi daha sonra gelicem .öpüyorum sizi

mrb kızlar nasılsınız
derinim demek yeni işe başlıyıcan umarım çok yorulmazsın şimdiden hayırlı olsun inşşş
pelinimn ameliyatı iyi geçmiş çok geçmiş olsun tekrardan
birsencim oglunla evine dönmüşsün nihayet saglıkla büyüt yavrunu inş canım
semoşun da bebegi iyi durumdaymış inş bikaç hafta daha dayanır erkenden gelmek istemez minik yegenimiz
ebroşum misafirlerin varmış naptılar gittiler mi
kızlar bende 3 gündür uykuszluktan geberiyorummmmm kaç gündür gece 3 ten sonra yaıtom sabah 8 de ayaktayım noldu bana böyle anladım yaaa :(

canım yaa kıyamam olmayıp olmayıp oldunmu öyle ağrın oluyo malesef bende çok yaşadım ilaçla adet olduğum zaman duvarları tırmalardım çok geçmiş olsun

bilirsin ben çabuk gidenlerdenim :27:
ayrıca uğramıyanlar için yazdıkların için nedesem bilemedim aslında tutişe bende katılıyorum cano :34:

canımsın mevlam kabul etsin dualarını çok saol allahım sanada hayırlı doğum nasip etsin

evet canım cuma günü bende iş yamayı sevmem yaparsamda cumadan sonra
buarada ben unutmuşum oyüzden soru işareti vardı neyse liste tamamlandı zaten :34:allahım daha çok bekletmesin bizleri

kuzu konuşuruz ozaman önümüzdeki hafta düşünüyoruz :34:

allahım hepimizden razı olsun canım ben bu işi seve seve yapıyodum yasak gelmeseydi iyi olcaktı
özelden biraz zor oluyo yoksa devam etmek isterdim :34:

canım duayı hepimiz yapıyorduk arkadaşlarla yanlız malesef bitirdik artık çünkü yasak geldi
devam etseydikyazardım tabiki :26:

hayırlısıyla gidip gel canım allaha emanet ol :38:

kuzu stres yapmak yoktu hani iyi düşün iyi olsun hormonlarını etkileme olurmu

kıyamam kuzucum niye ağrın olduki yaa dikkat et kendine

olsun önümüzdeki ay umutlar yeşerir inşallah canım

derinim konuştuk zaten merak etmiştim .
seninde kandilin mübarek olsun canom :48:

ayy allahım korusun yaa çok geçmiş olsun kuzum beterinden korusun inşallah
nasıl oldu yaa ilginç valla :31:

hepinize selam canlarım geçmişteydim uzun sürdü şimdide kocişe vermeliyim pcyi daha sonra gelicem .öpüyorum sizi
amin ebrarcım sen nasılsın???

Back
X