Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinsu teşekkür ederim canım yaa inşallah dediğin gibidir ama strese girmeden edemiyorum. benim için hiç normal olmayan bişey çünkü. bir gün bile gecikmeyen adet 8 gün gecikti. iinnşşşallahh herkes meleğini hisseder karnında bir gün

benı dovsenız haklısınız bılıyorum cok uzun zamandır haber vermedım
merak edenler olduysa cok ozur dılerım sımdıden
ben ıyıyım ızın gunumuz yaklasıyor burada havalar fecı sıcak durulacak gıbı degıl yanı
turkıyeye bı gıtsek rahatlıcaz
gecmısı okudum bıraz ınsallah cok yakında guzel haberler alırız
ben sık gıremeyebılırım opuyorum sızı cok allaha emanet olun dularım hep sızınle

bende de aynen öyle canim,insallah guzel haberler ile gelirsin sevcancim...bende adet olmadigin icin gidecegim,benim 1 ay oldu gecikeli canim ya,hic bu kadar gecikmezdi,ilk defa oldu bu kadar gecikme...test yaptim ama negatif iste,herzaman ki gibi:(((ay sonu gidecegim insallah doktora,insallah guzel haberler ile gelirimmm...
amın canım inşallah sen de güzel hebrlerle gelırsın canım.benım hep böyle canım şaşırmıyorum ben hap içmazsem 4-5 ayı bile buluyordu :S
senin neden böyle oldu acaba canım yaa ilk kez oldu dıyorsun inşallah bebeişin senledir,saklanıyordur:16:

Canım ya pazardı geldim yoksa aklımdaydın hemende yanda levent pastanesi var bilirsin heralde otururduk orda eskiden onu karşısında oturuyodum bem ama ben aralarda geliyorum gene görüşürüz.

Hangi doktora gidiyosun canım.
haftaiçi geleceğin zaman bir gün önceden arA CANIM BULUŞALIM YA OLUR MU????
canım yok o pastahaneyı bılmıyorum ben:26:
canım arkadaşımın ve birkaç arkadaşımın tavsiyesi ve memnuniyeti üzerıne medıcana bahçeliewlere gıdıyorum ve dr.umdan çok memnunum

Kızlar dün doktoara gittim 1 tane yumurtam olmuş napalım bir olsun benim olsun diyorum ve moralimi bozmuyorum dün gece ablamda kaldık bizim ufaklık bizi göndermedi çok ağladı kalalım diye bende kırmaadım bu gecede kaçtım.Kızlar karnım çok ağrıyor benim neden acaba dün gecede ilaçtan heralde çok kötü oldum içim darlandı falan bu gece daha iyiyim ama genede huzursuzum inşallah bu tedavi son olur bu ilaçlar mahvediyor beni hepoinizi çok öptüm kızlar beni dualarınızda unutmayın inşallah perşembe doktor gününü söyliycek bakalım pazara gelirse düğün var çok zor olucak ama olsun.
canım olsun hayrlısı olsun.canım ilaçtan oyle olabılırsın ama dra gıttıgınde sor canım bunları,ağrılarını fılan söyle.canım hepınızı sayıyorum dualarımda.rabbım yüzümüzü güldürecek:42:

CNM AYNEN HAYIRLISI İNŞALLAH..BENİM SORMA YAA ÇOKKKK GECİKTİ:)))en son nisanın 11inde lekelenmem oldu baya sürdü..ondan sonra olmadım.sadece çok akıntım var..arada tabi kan testide yaptırdım bikaç kere bişi yok bende yani garipçim...inşallah senin kasık batmaları bebiştirrrrr:34:

olsun cnm dedigin gibi 1 tane olsun olsun da...hayırlısı banucum.

cnm..çok fazla strese girme dahada gecikir..kist olsa agrın olur çok bence.hemen öyle düşünme..

herkese günaydınnnnnnnnnn:48:
günaydın yawrummm.mağazafdan kaçamnak mı girdin kız:1:

günaydın kızlar hayırlı günler herkeze:3::3:

ranacım derinim selam canlarım nasılsınız...:16:
gunaydın cnm sana da ıyısın inşallah...

benim bugün 21.günüm dün gece çok tuhaf bi kasık ağrısı yaşadım ne acı weriyor nede wermiyor tarifi çok tuhaftı sanki rahatsız edici bi histi halada war ayaklarımı kasıklarıma doğru çektiğimde sanki rahmim şişte sıkıştırıyor gibi bi his weriyor gögüslerim acayip derecede şiş ve sızlıyor ateşimi düzenli takip ettim bu ay ve 15.günümde yumurtam çatladı yani çatlamadı kist oldu desem çatlayan yumurta kist olmaz anlamadım gitti yani nedir bendeki bu ağrıya benzemeyen şey ???:31:
canım benım ranam arkidişim ben de klomen kullanırken senin gibi ağrılarım oluyordu,dr normal klomen yapar böyle demişti ama inşallkahb yawrun tutunmaya çalışıyordur da ondandır bu ağrılar bıtanem.senden çok umutluyum bu ay...

ben ıyıyım ızın gunumuz yaklasıyor burada havalar fecı sıcak durulacak gıbı degıl yanı
ben sık gıremeyebılırım opuyorum sızı cok allaha emanet olun dularım hep sızınle
ettık vallahi gülüm.nerelerdesın sen bakayım.sensız olmuyor bu topik...
ay cnm ne zaman geleceksınız turkıye 'ye?ewet cnm çok sıcak evden çıkmamak en iyisi,ewler serin.yanı benımkısı oyle..
kendını özletme bakalım sen canım gir arada cnmm

Kızlar dün doktoara gittim 1 tane yumurtam olmuş napalım bir olsun benim olsun diyorum ve moralimi bozmuyorum dün gece ablamda kaldık bizim ufaklık bizi göndermedi çok ağladı kalalım diye bende kırmaadım bu gecede kaçtım.Kızlar karnım çok ağrıyor benim neden acaba dün gecede ilaçtan heralde çok kötü oldum içim darlandı falan bu gece daha iyiyim ama genede huzursuzum inşallah bu tedavi son olur bu ilaçlar mahvediyor beni hepoinizi çok öptüm kızlar beni dualarınızda unutmayın inşallah perşembe doktor gününü söyliycek bakalım pazara gelirse düğün var çok zor olucak ama olsun.
banucum,dediğin gibi,tek olsu bizim olsun canım,döllencekse,bi taneyle dölleniyo zaten,lütfen stres yapma.
8.gündeyim hala bişi yok.
bazı arkadaşlarda da olmuş böyle ama kist çıkmış sonunda.olabilir mi diyorum ama olmasını da istemiyorum.
ben hala inanmak istediğim şeye inanmak istiyorumm
arkadaşında dediği gibi,minicik bi kistte olsa,hafiften bi ağrısı oluyo ve kist ağrısı,normal ağrı gibi değil.
benim bugün 21.günüm dün gece çok tuhaf bi kasık ağrısı yaşadım ne acı weriyor nede wermiyor tarifi çok tuhaftı sanki rahatsız edici bi histi halada war ayaklarımı kasıklarıma doğru çektiğimde sanki rahmim şişte sıkıştırıyor gibi bi his weriyor gögüslerim acayip derecede şiş ve sızlıyor ateşimi düzenli takip ettim bu ay ve 15.günümde yumurtam çatladı yani çatlamadı kist oldu desem çatlayan yumurta kist olmaz anlamadım gitti yani nedir bendeki bu ağrıya benzemeyen şey ???:31:
inşallah hamileliktendir rana cım.
sagol canım bende iyiyim şükür yarın doktor knt var bakalım ne diycek doktorum...canım senin belirtilerde inş bebişinin habercisidir...bende ateş olcumu yaptıgım ilk ay hamile kalmıştım ama devamı gelmedi:14::14:inş sen hamilesindir ve hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder rabbim:16::16:ya ben rar sıra giriyorum ama karşılaşamıyoruz bi türlü cogu kızlarlada görüşemedim eboşumuda cok özledim cok sessiz kaldı topigimiz:25:
canım,lütfen üzmemeye çalış kendini,herşey çok güzel olcak inşallah bundan sonra.

oooo kaçak,demek gelicen türkiye ye,en azından sesli görüşebiliriz,bence sen kıbrıs a hiç gitme bi daha.
bizimde dualarımız senle canım,inşallah herşey çok yolundadır.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

kardelen5233,
nedir benim bu kaderim,evde misafir,topicde misafir.
kızlar nerdesiniz,topic 3 1 mağlup haberiniz olsun.
bu arada cicişin hepinize çok selamı var,en kocamanından hepinize öpücük yolladı:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

selam hanımlar bakIyorumdA :82: kimsecikler gelmez olmuş:59:
hele ebrar ablam epeydir yok anlasılan :53:
kızlar nerelerdesinizz yaaaa :41::41::41::41:
nneyse ben yine uğrarım canlarım öttüm hepiniiziiii
[/B]:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

CNM AYNEN HAYIRLISI İNŞALLAH..BENİM SORMA YAA ÇOKKKK GECİKTİ:)))en son nisanın 11inde lekelenmem oldu baya sürdü..ondan sonra olmadım.sadece çok akıntım var..arada tabi kan testide yaptırdım bikaç kere bişi yok bende yani garipçim...inşallah senin kasık batmaları bebiştirrrrr:34:

olsun cnm dedigin gibi 1 tane olsun olsun da...hayırlısı banucum.

cnm..çok fazla strese girme dahada gecikir..kist olsa agrın olur çok bence.hemen öyle düşünme..

herkese günaydınnnnnnnnnn:48:
Öyle derincim bakalım yarın kaç mm olcak merak ediyorum.

canım hakkında hayırlısı olsun inş bu tedawinin sonunda MELEĞİN seni bulur dualarımız seninle....:16:
Amin canım sağol inşallah.

amın canım inşallah sen de güzel hebrlerle gelırsın canım.benım hep böyle canım şaşırmıyorum ben hap içmazsem 4-5 ayı bile buluyordu :S
senin neden böyle oldu acaba canım yaa ilk kez oldu dıyorsun inşallah bebeişin senledir,saklanıyordur:16:

haftaiçi geleceğin zaman bir gün önceden arA CANIM BULUŞALIM YA OLUR MU????
canım yok o pastahaneyı bılmıyorum ben:26:
canım arkadaşımın ve birkaç arkadaşımın tavsiyesi ve memnuniyeti üzerıne medıcana bahçeliewlere gıdıyorum ve dr.umdan çok memnunum

canım olsun hayrlısı olsun.canım ilaçtan oyle olabılırsın ama dra gıttıgınde sor canım bunları,ağrılarını fılan söyle.canım hepınızı sayıyorum dualarımda.rabbım yüzümüzü güldürecek:42:

günaydın yawrummm.mağazafdan kaçamnak mı girdin kız:1:

gunaydın cnm sana da ıyısın inşallah...

canım benım ranam arkidişim ben de klomen kullanırken senin gibi ağrılarım oluyordu,dr normal klomen yapar böyle demişti ama inşallkahb yawrun tutunmaya çalışıyordur da ondandır bu ağrılar bıtanem.senden çok umutluyum bu ay...

ettık vallahi gülüm.nerelerdesın sen bakayım.sensız olmuyor bu topik...
ay cnm ne zaman geleceksınız turkıye 'ye?ewet cnm çok sıcak evden çıkmamak en iyisi,ewler serin.yanı benımkısı oyle..
kendını özletme bakalım sen canım gir arada cnmm
Ararım canım gelmeyi planlıyorum güzel olur bende oraya gittim düzgün beye bende memnun kaldım.

banucum,dediğin gibi,tek olsu bizim olsun canım,döllencekse,bi taneyle dölleniyo zaten,lütfen stres yapma.

arkadaşında dediği gibi,minicik bi kistte olsa,hafiften bi ağrısı oluyo ve kist ağrısı,normal ağrı gibi değil.

inşallah hamileliktendir rana cım.

canım,lütfen üzmemeye çalış kendini,herşey çok güzel olcak inşallah bundan sonra.

oooo kaçak,demek gelicen türkiye ye,en azından sesli görüşebiliriz,bence sen kıbrıs a hiç gitme bi daha.
bizimde dualarımız senle canım,inşallah herşey çok yolundadır.
Öyle kardelencim tabi iki olaydı süper olucaktıda napalım bunada razıyız bakalım yarın nasıl olucak bakalım.

nasılsınız kızlar ben haber veremedim size kusura bakmayın zor geçti biraz ebrara sölemiştim o vermiştir emininm geçmi,şe bakamdım henüz
ben iyiyim şüküe esmamda iyi kendimi ancak topladım annem hasta biliyosunuz ben ameliyata gidince daha kötü oldu şimdi şükür topladı biraz
sizler nasılsınız hepiniz için dua ettim ameliyata girmeden dilerim mevlam kabul eder inş herşey yolundadır geçmi,şe bakmaya çalışıcam

nasılsınız kızlar ben haber veremedim size kusura bakmayın zor geçti biraz ebrara sölemiştim o vermiştir emininm geçmi,şe bakamdım henüz
ben iyiyim şüküe esmamda iyi kendimi ancak topladım annem hasta biliyosunuz ben ameliyata gidince daha kötü oldu şimdi şükür topladı biraz
sizler nasılsınız hepiniz için dua ettim ameliyata girmeden dilerim mevlam kabul eder inş herşey yolundadır geçmi,şe bakmaya çalışıcam

derdacım,gözün aydın,rabbim sağlıklı ve hayırlı bi ömür nasib etsin minik kuşa.
sağolsun ebrer haber verdi ama o da sıkıntılı günler geçiriyo şu sıralar,ondanda topiğe gelemiyo.
annene de çok geçmiş olsun,inşallah sizi gördükçe daha da iyileşir.

hepiniz iyisinizdir umarım bakıyım sizlere dedim ama kimsecikler yok .
DERDAM iyi olmanıza çok sevindim ALLAHIM ESMAYI SİZE bağışlasın benim için kokla olurmu .anneciğinede mevlam şifa versin

kızlar topice çok giremiyorum gerçekten bedenen ve ruhen çok yorgunum kardeloşumda söylemiş zaten ama aklım sizlerde .hepinize çok dua ediyorum .inşallah herşey dilediğiniz gibi olur .geçmişi mümkün olduğu kadar okuyorum ama yorum yapamıyorum inşallah beni anlarsınız .gerçekten zor günler geçiriyoruz ALLAHIM düşmanıma bile yaşatmasın :43:bugünlerde geçicek inanıyorum ama artık hayata dair plan yapmıycam bunun kararını verdim çünkü hiçbişey planlandığı yada hayal edildiği gibi olmuyor .ee bu seferde çok acı çekiliyo .herşeyi oluruna bıraktım bebek konusuda tamamen yok oldu beynimde .şimdilik düşüncem bu şekilde ilerde ne olur bilinmez .YÜCE RABBİMDEN ümidimi asla kesmiyorum ama kasmıyorumda kendimi .çünkü kaybetmenin acısı çok daha büyük oluyor :14:ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun :38:

geçmişi okumadan geldim topiğe nazar değdi sanırım fazla gelen olmuyo gerçi herkessin bi işi var Allah herşeyin hayırlısını versin ebrarım nasılsın aradım açmadın işin vardı heralde

geçmişi okumadan geldim topiğe nazar değdi sanırım fazla gelen olmuyo gerçi herkessin bi işi var Allah herşeyin hayırlısını versin ebrarım nasılsın aradım açmadın işin vardı heralde

birsenim hoşgeldin canım sonradan gördüm telim sessizdeydi genelde sessize alıyorum gelinin yanında olunca çok konuşamıyorumda .ben iyi sayılırım sen nasılsın canım kızın ve oğluşun nasıl

birsenim hoşgeldin canım sonradan gördüm telim sessizdeydi genelde sessize alıyorum gelinin yanında olunca çok konuşamıyorumda .ben iyi sayılırım sen nasılsın canım kızın ve oğluşun nasıl

onlarda iyiler canım oğluşuma mama veriyoruz süt yetmiyo pazartesi hastaneye gittik 2700 olmuş tartı doğruysa sen nasıl oldun

onlarda iyiler canım oğluşuma mama veriyoruz süt yetmiyo pazartesi hastaneye gittik 2700 olmuş tartı doğruysa sen nasıl oldun

allahım daha iyi etsin canım maşallah emreciğe büyümüş çok şükür :nazar:ben iyiyim diyim iyi oluyum inşallah idare eder işte canım .yorgunum endişeliyim karmakarışık duygulardayım

allahım daha iyi etsin canım maşallah emreciğe büyümüş çok şükür :nazar:ben iyiyim diyim iyi oluyum inşallah idare eder işte canım .yorgunum endişeliyim karmakarışık duygulardayım

canım duyguların karışmasın herşey olacağına varır belki doğsaydı çok sağlık problemi olacaktı vardır bi hikmeti Allahım herşeyin hayırlısını versin

canım duyguların karışmasın herşey olacağına varır belki doğsaydı çok sağlık problemi olacaktı vardır bi hikmeti Allahım herşeyin hayırlısını versin

öyle tabiki canım bizim şer bildiklerimizdede hayır vardır ALLAHIM dayanma gücü versin neyapalım takdir RABBİMİN

Back
X