Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

ewetttttttttttt canım hamişsinnnnnnnnnnnnnn.......:nazar:
bebişime arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr......
ben sana demiştim dimi çok önceden arka arkaya hamiş olacağız diye RABBİME çok şükür bizi yanıltmadı.....darısı burdaki bütün arkadaşlarıma inş..........şimdi halaya hadi bakalım hamişler fazla zıplamadan ama .......
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ayyy ne güzel bir haber ilk günden bir hamiş haberi aldım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Reglin gecmişmiydi

tebrik ederim arkadaşım Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin...:nazar::nazar::nazar:

sağlıcakla kucağına al canım hayırlı olsun cok sevindim gerçekten.rabbim sonuna kadar sana bağışlasın:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

selammmmmmmmmm

canım benimya çok sevindim .çok mutlu oldum .rabbim tamamına erdirsin inşallah :64:ben halaya başladım hadi arkamdan gelin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:inşallah hepimizin güzel haberlerini burdan duyacağız allahın izniyle :49::49::49::49::49::64::64::64::64:

Sevcanım cnm bnm dışardan şimdi geldim bi bakıyım dedim ve muhteşem haber,Allah'ım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah cnm hayırlı evlat olsun inşaallahh Darısı arkadaşlarımızın başına tez zamanda:64::64::64::64::64::64:

Kardelen49um listende bende varım,benide unutmamışsın çok çok tşk ederim Allah razı olsun,bu arada sana tavsiyem eşine sadece en fazla 3 vitamin ver hatta sen 3 bile verme eşinde tansiyon problemi var,macun vermemişmiydi onu kullanın birde e vitamini kullanın eğer sayı 20milyondan az değilse bence bunlar yeterli,fazla ilaç alımı ters etki yaratabiliyor bende proxed alacağım zaman aratırırken biri yazmıştı cnm senle bi k0nuşalım msnden bu işi kafan karışmış bayagı...Bu arada yedi rahatladım
:9:

ewetttttttttttt canım hamişsinnnnnnnnnnnnnn.......:nazar:
bebişime arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr......
ben sana demiştim dimi çok önceden arka arkaya hamiş olacağız diye RABBİME çok şükür bizi yanıltmadı.....darısı burdaki bütün arkadaşlarıma inş..........şimdi halaya hadi bakalım hamişler fazla zıplamadan ama .......
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
cnmm benım ewett hislerımızde yanılmadık rabbıme şükür katılıyorum halaya:))))
:64::64::bıraz da pop
:66::66::66::

Ayyy ne güzel bir haber ilk günden bir hamiş haberi aldım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Reglin gecmişmiydi

cnmm teşekkurlerrrrr.darısı başına.aramıza da hoşgeldııınnnn...
yok cnm benım duzensız reglım daha 6 gun war ama kan yaptırdım cıktı sonuç.
klomen kullandım bu ay.

tebrik ederim arkadaşım Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin...:nazar::nazar::nazar:
amın cnm sen de aramıza hoşgeldıınn darısı başına ve tüm arkadaşlarımaa....

sağlıcakla kucağına al canım hayırlı olsun cok sevindim gerçekten.rabbim sonuna kadar sana bağışlasın:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
amın ınsallah canımmmmmm sen de kısa zaman ıcınde alırsın kucagına ınşallah.aramıza hışgeldın bugun bereketle öğrendım haberı ne çok aramıza yenı katılan war yahuuu:66::66::66:

selammmmmmmmmm

canım benimya çok sevindim .çok mutlu oldum .rabbim tamamına erdirsin inşallah :64:ben halaya başladım hadi arkamdan gelin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:inşallah hepimizin güzel haberlerini burdan duyacağız allahın izniyle :49::49::49::49::49::64::64::64::64:
amın cnmmm sağolasın haydı gelıyorummm arkandan
:64::64::64::64::64::

Sevcanım cnm bnm dışardan şimdi geldim bi bakıyım dedim ve muhteşem haber,Allah'ım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah cnm hayırlı evlat olsun inşaallahh Darısı arkadaşlarımızın başına tez zamanda:64::64::64::64::64::64:

Kardelen49um listende bende varım,benide unutmamışsın çok çok tşk ederim Allah razı olsun,bu arada sana tavsiyem eşine sadece en fazla 3 vitamin ver hatta sen 3 bile verme eşinde tansiyon problemi var,macun vermemişmiydi onu kullanın birde e vitamini kullanın eğer sayı 20milyondan az değilse bence bunlar yeterli,fazla ilaç alımı ters etki yaratabiliyor bende proxed alacağım zaman aratırırken biri yazmıştı cnm senle bi k0nuşalım msnden bu işi kafan karışmış bayagı...Bu arada yedi rahatladım
:9:
sağol cnm ınşallah HEPİMİZ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA.TÜM ARKADAŞLARIMIN DARISI BAŞINA.DUALARIMDASINIZ ZATEN SUREKLI HALA DA EDECEĞİM CANLARIM BENIMMM

AYYYYYY habere bakınnnnnnnnnnnn alıntıları alırken bi yandan da sevcan yazmamış diye geçiriyom içimden ama bide ne göriyimmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::46::46::64::64::64:Allahım sen büyüksün çokk çokkk çokk sevindim sevcanım çok şükür Allahaaaa...Allahım saglıcakla 9 ay taşımayı kucagına almayı nasip etsin canım arkadasım..bende hissetmiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rüyasınıda gördüydüm biliyonnn olleyyyyyyyyyy:64::64::64::64:

kızlar valla kusura bakmayın birsürü laıntı almıştım iki dk yazım dedim ama sevcanı okuyunca onu da burada görünce hemen yazmak istedimm ay çok sevinçliyimmmmmmmmm:52:

yeni gelen arkadaslar topicimize hoşgelmişlerr...inşallah sizlerde birgün anne olursunuz kıslar...topicimiz ugurludur.

kardeloşşş demek görüştünüzz ay kıskandım yaaaaa:59:bananeee benle görüşmek istemiyonuz demekki hıh küstümm:34:şaka bi yana insan bi acaip oluyo dimi cano:1:oh ne güzel inş bi daha imkan olur...biz aynı şehirde bi görüşemedik ebuşla malesef::((

kardelen49um,beni de listene ekledigin için sagol cnm..Allah razı olsun..rabbim sana ve hepimize anneligi yaşatsın HAYIRLISIYSA...

Son düzenleme:
bugun doktora gittim yumurta takibi icin
2 aydir klomen kullaniyodum
ilk ay sabah aksam verdi,gecen ay sadece sabah verdi .ictim 2 kere kontrole cagirdi bugun gittimde sag yumurtaligim 22mm olmustu ve o catlamis dedi,digerlerinde hic bir gelisme yok dedi aynen duruo ...
igneye gerek kalmadi dedi ptsi gel kan tahlili yaptircam dedi bukdr :50: nasi bir dr anlamadim gittii obur ay iliskiye girersin dedi :50::50:

Son düzenleme:
Arkadaşlar tüp bebek için çatlatma iğnesi olacağım ben karından yapılacak sanıyordum ama verdikleri kağıtta kol ya da kalça yazıyor aşılamada aynı iğneyi karından yapmıştım hastaneyi aradım kapanmış siz nasıl yaptınız?

ilk ay sabah aksam verdi,gecen ay sadece sabah verdi .ictim 2 kere kontrole cagirdi bugun gittimde sag yumurtaligim 22mm olmustu ve o catlamis dedi,digerlerinde hic bir gelisme yok dedi aynen duruo ...
igneye gerek kalmadi dedi ptsi gel kan tahlili yaptircam dedi bukdr :50: nasi bir dr anlamadim gittii obur ay iliskiye girersin dedi :50::50:

Benmi yanlış anladım acaba ya madm çatlamış sana ilişki önermiş olması lazım ayrıca pazartesi gidince ne testi yapacak ne alaka,progesteron için bakacaksa zaten 21.gün gitmen lazım gebelik için bakacaksa zaten aradan en az 12gün geçmiş olması lazım birliktelik sonrası,sen yanlış anlamış olabilir misin acaba öbür ay ilişkiye girersin demek ne alaka çözemedim...

Arkadaşlar tüp bebek için çatlatma iğnesi olacağım ben karından yapılacak sanıyordum ama verdikleri kağıtta kol ya da kalça yazıyor aşılamada aynı iğneyi karından yapmıştım hastaneyi aradım kapanmış siz nasıl yaptınız?

keske bilgim olsada yardim edebilsem

klomen kullandin yumurtalar catlamadi sonra ignemi verdiler ?

AYYYYYY habere bakınnnnnnnnnnnn alıntıları alırken bi yandan da sevcan yazmamış diye geçiriyom içimden ama bide ne göriyimmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::46::46::64::64::64:Allahım sen büyüksün çokk çokkk çokk sevindim sevcanım çok şükür Allahaaaa...Allahım saglıcakla 9 ay taşımayı kucagına almayı nasip etsin canım arkadasım..bende hissetmiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rüyasınıda gördüydüm biliyonnn olleyyyyyyyyyy:64::64::64::64:
cnm benım ya yazılarınıza aglıuyorum su anda allahım sıze de nasıp etsın tez zamanda hep dualarımdasınız bılıyorsunuz degıl mı??? ınşallah yawrularımız göbişimizde sağlıkla buyurrrr

kızlar valla kusura bakmayın birsürü laıntı almıştım iki dk yazım dedim ama sevcanı okuyunca onu da burada görünce hemen yazmak istedimm ay çok sevinçliyimmmmmmmmm:52:
heyecan yapın yawrum dımıııı ay yerım ben senı

selam kizlar bende araniza yeni katildim....

swcn tebrik ederim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Nazar degmesin insallah guzel bir hamilelik seni bekler :nazar:
hoşgeldın aramıza cnmmm sağolasın darısı başına cnmmm

cnm ben de klomenle kaldım aslında dr um bu ay doğal bakalım dedı AMA onceden da onla kaldıgım ıcın dr umu dınlemedım oldu rabbım ol dedı tabıı ondan olduu...yumurta takıbıne gıdecektım gıdemedım bıleee cenazemız wardı ama kısmet işte olmuş yawrumm...canım eşinin sperm testını yaptırdınız mı hıc...???eger yapıldıysa normalınden yuksek cıktıysa degerı calşma gunlerı günaşrı degıl hergun yapın bız oyle yaptık ama sperm sayısı onemlı cnmm

Benmi yanlış anladım acaba ya madm çatlamış sana ilişki önermiş olması lazım ayrıca pazartesi gidince ne testi yapacak ne alaka,progesteron için bakacaksa zaten 21.gün gitmen lazım gebelik için bakacaksa zaten aradan en az 12gün geçmiş olması lazım birliktelik sonrası,sen yanlış anlamış olabilir misin acaba öbür ay ilişkiye girersin demek ne alaka çözemedim...

inan bende cozemedim butun gun arkdslarla onu konustuk... benim anladiklarim dogru ama onun soyledikleri yanlis yani,soncta catlayan bisey var ve iliski vermio
benim en son adetim 11 temmuz ..
ptsi progesteron yapicakmis simdi kagida baktim :S

Son düzenleme:
hoşgeldın aramıza cnmmm sağolasın darısı başına cnmmm

cnm ben de klomenle kaldım aslında dr um bu ay doğal bakalım dedı AMA onceden da onla kaldıgım ıcın dr umu dınlemedım oldu rabbım ol dedı tabıı ondan olduu...yumurta takıbıne gıdecektım gıdemedım bıleee cenazemız wardı ama kısmet işte olmuş yawrumm...canım eşinin sperm testını yaptırdınız mı hıc...???eger yapıldıysa normalınden yuksek cıktıysa degerı calşma gunlerı günaşrı degıl hergun yapın bız oyle yaptık ama sperm sayısı onemlı cnmm[/QUOTE]

walla ona baktirmadik daha biz yani dr suan sadece benimle ilgili seylere bakio :s

bugun yumurtam catladi diye sevindim sanki bir umut gibi geldi bana

Back
X