Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
![]()
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
![]()
tamam canım teşekkürler proxeed plus için ne diyosun hiç kullandınızmı yada duydunmu
![]()
![]()
![]()
cnmm benım ewett hislerımızde yanılmadık rabbıme şükür katılıyorum halaya:))))ewetttttttttttt canım hamişsinnnnnnnnnnnnnn.......
bebişime arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr......
ben sana demiştim dimi çok önceden arka arkaya hamiş olacağız diye RABBİME çok şükür bizi yanıltmadı.....darısı burdaki bütün arkadaşlarıma inş..........şimdi halaya hadi bakalım hamişler fazla zıplamadan ama .......
![]()
Ayyy ne güzel bir haber ilk günden bir hamiş haberi aldım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Reglin gecmişmiydi
amın cnm sen de aramıza hoşgeldıınn darısı başına ve tüm arkadaşlarımaa....tebrik ederim arkadaşım Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin...![]()
amın ınsallah canımmmmmm sen de kısa zaman ıcınde alırsın kucagına ınşallah.aramıza hışgeldın bugun bereketle öğrendım haberı ne çok aramıza yenı katılan war yahuuusağlıcakla kucağına al canım hayırlı olsun cok sevindim gerçekten.rabbim sonuna kadar sana bağışlasın
![]()
amın cnmmm sağolasın haydı gelıyorummm arkandanselammmmmmmmmm
canım benimya çok sevindim .çok mutlu oldum .rabbim tamamına erdirsin inşallahben halaya başladım hadi arkamdan gelin
inşallah hepimizin güzel haberlerini burdan duyacağız allahın izniyle
![]()
sağol cnm ınşallah HEPİMİZ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA.TÜM ARKADAŞLARIMIN DARISI BAŞINA.DUALARIMDASINIZ ZATEN SUREKLI HALA DA EDECEĞİM CANLARIM BENIMMMSevcanım cnm bnm dışardan şimdi geldim bi bakıyım dedim ve muhteşem haber,Allah'ım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah cnm hayırlı evlat olsun inşaallahh Darısı arkadaşlarımızın başına tez zamanda
Kardelen49um listende bende varım,benide unutmamışsın çok çok tşk ederim Allah razı olsun,bu arada sana tavsiyem eşine sadece en fazla 3 vitamin ver hatta sen 3 bile verme eşinde tansiyon problemi var,macun vermemişmiydi onu kullanın birde e vitamini kullanın eğer sayı 20milyondan az değilse bence bunlar yeterli,fazla ilaç alımı ters etki yaratabiliyor bende proxed alacağım zaman aratırırken biri yazmıştı cnm senle bi k0nuşalım msnden bu işi kafan karışmış bayagı...Bu arada yedi rahatladım
![]()
bugun doktora gittim yumurta takibi icin
2 aydir klomen kullaniyodum
ilk ay sabah aksam verdi,gecen ay sadece sabah verdi .ictim 2 kere kontrole cagirdi bugun gittimde sag yumurtaligim 22mm olmustu ve o catlamis dedi,digerlerinde hic bir gelisme yok dedi aynen duruo ...
igneye gerek kalmadi dedi ptsi gel kan tahlili yaptircam dedi bukdrnasi bir dr anlamadim gittii obur ay iliskiye girersin dedi
![]()
Arkadaşlar tüp bebek için çatlatma iğnesi olacağım ben karından yapılacak sanıyordum ama verdikleri kağıtta kol ya da kalça yazıyor aşılamada aynı iğneyi karından yapmıştım hastaneyi aradım kapanmış siz nasıl yaptınız?
cnm benım ya yazılarınıza aglıuyorum su anda allahım sıze de nasıp etsın tez zamanda hep dualarımdasınız bılıyorsunuz degıl mı??? ınşallah yawrularımız göbişimizde sağlıkla buyurrrrAYYYYYY habere bakınnnnnnnnnnnn alıntıları alırken bi yandan da sevcan yazmamış diye geçiriyom içimden ama bide ne göriyimmmmmmmmmmmmmmmmmAllahım sen büyüksün çokk çokkk çokk sevindim sevcanım çok şükür Allahaaaa...Allahım saglıcakla 9 ay taşımayı kucagına almayı nasip etsin canım arkadasım..bende hissetmiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rüyasınıda gördüydüm biliyonnn olleyyyyyyyyyy
![]()
heyecan yapın yawrum dımıııı ay yerım ben senıkızlar valla kusura bakmayın birsürü laıntı almıştım iki dk yazım dedim ama sevcanı okuyunca onu da burada görünce hemen yazmak istedimm ay çok sevinçliyimmmmmmmmm![]()
hoşgeldın aramıza cnmmm sağolasın darısı başına cnmmmselam kizlar bende araniza yeni katildim....
swcn tebrik ederim
Nazar degmesin insallah guzel bir hamilelik seni bekler![]()
cnm ben de klomenle kaldım aslında dr um bu ay doğal bakalım dedı AMA onceden da onla kaldıgım ıcın dr umu dınlemedım oldu rabbım ol dedı tabıı ondan olduu...yumurta takıbıne gıdecektım gıdemedım bıleee cenazemız wardı ama kısmet işte olmuş yawrumm...canım eşinin sperm testını yaptırdınız mı hıc...???eger yapıldıysa normalınden yuksek cıktıysa degerı calşma gunlerı günaşrı degıl hergun yapın bız oyle yaptık ama sperm sayısı onemlı cnmmbugun doktora gittim yumurta takibi icin
2 aydir klomen kullaniyodum
ilk ay sabah aksam verdi,gecen ay sadece sabah verdi .ictim 2 kere kontrole cagirdi bugun gittimde sag yumurtaligim 22mm olmustu ve o catlamis dedi,digerlerinde hic bir gelisme yok dedi aynen duruo ...
igneye gerek kalmadi dedi ptsi gel kan tahlili yaptircam dedi bukdrnasi bir dr anlamadim gittii obur ay iliskiye girersin dedi
![]()
Benmi yanlış anladım acaba ya madm çatlamış sana ilişki önermiş olması lazım ayrıca pazartesi gidince ne testi yapacak ne alaka,progesteron için bakacaksa zaten 21.gün gitmen lazım gebelik için bakacaksa zaten aradan en az 12gün geçmiş olması lazım birliktelik sonrası,sen yanlış anlamış olabilir misin acaba öbür ay ilişkiye girersin demek ne alaka çözemedim...