günaydıın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı günler inşallahh..
evet abla ya hayrolsun gerçekten.güzel haberler benim için şuan sadece öylesine gecikmişsin bişey yok demesi.kötü bişey çıkmasın diyorum.
valla canım kötü bişey çıkmadığı sürece bana iyi haberdir bu.sende bikaç güne sökülmezsen tam bi kan testi yaptır canım.öptm seni.
ahh canım ya geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah.Babacığın hep dualarımızda canım.inşallah kolaylıkla atlatacak bu süreci.yaşananlar hep hayırlara dönsün inşallah canım.evt canım neden olmuyorum bende meraktan çatlıyorum artık.bugun 12 de randevum.bakalım.bide gidermişim muayeneye girmeden gelirmiş benim kırmızılarayy bi halt yok zaten gelsin hala akıntım var bugun gecikmenin 13.cü günü yumurtlama günü geldi nerdeyse
valla canım inşallah herşey yolunda söktürücü iç olursun der sadece.temennim bu yani. ayy inşallah senin gecikmede hayırlı haberlerle sonuçlanır banumm yaa çok ihtiyacımız var bu habereee hele senden gelirse tam bir bayramm yaa.Allahım inşallah nasib etmiştir bebişini.
şşşşşş sus kız ne şakası gerçektir inşallahh inşallah Yarabbim duy sesimizi.negatifler kadar pozitiflerde çıksın kii neşemiz yerine gelsin Allahımm.amiinn. sen hemen kist olmasında diyosan ben napim kız 13 gün geçti dr bana diyomuş nurtopu gibi bi kistin varrtahmini doğum ne zaman derim artık
ayy deliliğe vurdum valla yaa töbe töbeeee....
canımcım hoş geldin,gözümüz yollarda kaldı he
dua için de teşekkürler,rabbim cümlemizin adına da kabul etsin
ebroş gelince hemen vakit buldun,kaç gündür misafir misafir geliyodun hain hatun
elifcim çok geçmiş olsun,rabbim beterinden korusun.
ece bi geliyo,artık daha sık uğricam diyo,ondan sonra aylarca uğramıyo,herkezin kendi tercihi napalım.
banucum şaka olmasa da,bi kan testi yaptırsan,pozitif olsa gerçekten çok güzel olmaz mı?
Kızlar topluca cevaplıyorum sabah test yaparım hevesiyle kalktım kiiii adet olmuşum her ayki gibiiiii.ayyy canım çift çizgiye kadar okudum nasıl sevindim keske devamını okumasadımmhayırlısı canım ya valla sağlığımız yerinde olsunda
Selinaaaaaaa kızzzz ayy inşallah canım yaa heyecanla haberlerini bekliyoruz hadi patlat bombayıııııı.selam kızlar dr dan çıktım dolaştım biraz yeni geldim eve.çok garip bi durumda devam edicez bakalım.dr muayenede sıvı var rahim arkasında dedi.nedendir dedim.genelde gebeliklerde görürüz hatta buna bakınca senin kan değerin 600 dür diye düşünmüştüm dedi.bende sıfır çıktı diyince şaşırdı.herşey yolunda yumurtlamışsında dedi haftaya salıya kadar olmazsan tekrar gel dedi.ilaç fln vermiyorum kesinleştiremediğim için dedi.bilmiyorum valla kafamıda karıştırdı.beklicez yine 1 hafta.