Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anladım kardelencım esınde sorun olmaması cok ıyı.ınsallah sen de en kısa zamanda hamıleyım dersın:Saruboceq: 3 aya kadar kalırsın belkı bellımı olur.hadı ınsallah

anladım kardelencım esınde sorun olmaması cok ıyı.ınsallah sen de en kısa zamanda hamıleyım dersın:Saruboceq: 3 aya kadar kalırsın belkı bellımı olur.hadı ınsallah

inş.canımda,neden üç ay,içine mi doğdu yoksam?bu arada avatarın çok güzel,bende istiyorum ondan,gerçeğinimafoldumben

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
HONEYCIM INSALLAH Melegın senınledır cnm yrn bıtırıcez zaten hemencecık ınsallah vesıle olur:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum---------20
ebrar--------------------------30
kardelen--------------------20
derdanur-------------------20
zeyn77-------------------------20
derınsu-----------------------20
bersu--------------------------20
sevtun------------------------20
aleyna------------------------20
hpt_honey-----------------20bıttı
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20
seyda--------------------------20

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR VE OKUMAK ISTEYENLER BANA BILDIRSINLER

Son düzenleme:
honey ınsallah hamılsndr .kacıncı denemen senın

ooooooo yazsam kitap olur canım biz 6 yıllık evliyiz hep istedik olmadı sebebsizken sonra ilk yılın ardından aşılama 3 tane 2 tane tüp oldumm tüpün teki dondurulmuş tu tabi neyse tayinimiz bandrmaya çıktı tüpten bi yıl sonra kendiliğinden hamiş oldum oda boş gebelikmiş :çok üzgünüm:aradan 1buçuk yıl geçti dr gitim bende bişi yok eşimde sperm hareketi koca bi o olmuş 4 ay önce çift varikosel oldu biraz artış varr %15 hareket oldu yinede umutla bekliyorum mucizemi canım:a015:

honey canım inşallah bebişin göbüşündedir

katılıyorum kardelenim bende istiyorum o bebektenn

bugün yolda bi bebiş gördüm,ay o kadar tatlıydıki,kelime bulamıyorum anlatmaya,beş altı aylık kız çocuğu,dayanamadım istedim annesinden,o da verdi sağolsun,sevdim biraz,öyle tatlı gülüyodu ki,içim gitti.:gitme:

eşimin tüm ailesi depremde ölmüş anne baba 2 kız kardeş çok şükür akrabaları çok anlayışlı hiç üstümüze gelmiyolar o yandan şanslıyız dünyalar güseli kız kardeşlerine benzeyen kızlarım olsun boncuk gözlü boncuk gözlümafoldumben

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum---------20
ebrar--------------------------30
kardelen--------------------20
derdanur-------------------20
zeyn77-------------------------20
derınsu-----------------------20
bersu--------------------------20
sevtun------------------------20
aleyna------------------------20
hpt_honey-----------------20bİttİ
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20
seyda--------------------------20

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR VE OKUMAK ISTEYENLER BANA BILDIRSINLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…