bende iyi olcam inş.birazdan dr agitcem bakalım ne dicek,sonucu yarın söylicem ama pozitifte olsa,negatifte olsa.
günaydın canım ben aynı sen nasılsın
slm kızlar,nasılsınız?
iyiyim canım bide bu tpoigi çözsem daha iyi olacamda akşam deli etti beni
kendi halime güliyim bari ben yazıyom hep kaydirigubbakcemile3
kendi halime güliyim bari ben yazıyom hep kaydirigubbakcemile3
azracım ordamısın bişey sorcam sana
neyse işin var galiba görüşürz öptüm
derdanur geçmişteydim dedim olmucak böle bi dalıyom geçmişe kaybolup gidiyorum ya bide daha acemiyim dün gece deli oldum msn yazacam sürekli şifre sordu nik sordu yazıyom gene soruyo en son şükür yazabildim bunu kullanmanın kolay yolu nedir canım ya yazılan msjları anında nasıl görebilirim ben daha önce hiç topikte yazmadım böyle forumlara girip üye olmadan falan yorumları okuyordum burayı gördüm gene böyle dolaşırken ilk defa üye oldum dedim nedir ne deyildir bide canım istedim arkadaşlarım olsun benle aynı şeyleri yaşayan çünkü yaşamayanlar bilmiyor be gülüm bazen insanın kendi ailesi bile anlamıyor bizim halimizi cumartesi çok üzüldüm mesela çocuckları inanılmaz çok seviyorum arkadaşlarım var 3 tane cocularına beni cici anne yaptılar hepside elime dogdu sayılır hepsinin dogumlarında bulundum sonrasındada bakımlarında tabikii hep ben gidip yıkıyordum minnacık bedenlerini cumartesi ablma kırıldım biraz onun bebişleri var canım ikizler 15 sene sonra dünyaya geldiler bi oglu var 15 yaşında bunlar 15 sene sonra piyangodan çıktı gibi bişey oldu keçi boynuzu mahsülü diyorum ben onlara :)üst katımda büyük ablam var ona geldiler oturmaya bende kızı aldım aşagıya benim eve kaçırıyodum tam kapıdan çıkacam ablam dediki götürme bez alacam altını deyicem hemen bıraktım canım çok agrıma gitti sonra gelir alırsın dedi ben merdivenleri inerken agladım bakmadım arkama girdim kapıyı kapattım şuanda dayazarken aglıyorum çok doluyum eimde evdeydi gittim hemen banyoya girdim orda agladım anlamasın diyede duş aldım ama anladı tabi eşim duştan sonra gözlerimi şiş görünce sordu noldu diye yok bişey dedim o ara baktım ablam sesleniyo yukardan eşime dedim sen çık bak beni duşta dersin açtı kapıyı kızı bıraktı kapıdan ama o an okaar çok agrıma gittiki anlatamam belki kırılabilcemi düşünmedi ama çok kırıldım
hayırlı sbahlar hepinize bugün çok kötüyüm çok üzgünüm çok dertliyim çünkü babacıgımın senesi öglen 12 .30 vefat etti 1 sene doldu malesef kız ben onu çok özledim ya baba acısı hiç bişeye benzemiyomuş yamafoldumbenmafoldumben ne yapacam bilmiyorum korkuma annemide ablalarımıda arayamıyorum çünkü aglıcagımı biliyorum babacım mekanın cenney olsun o topraklar incitmesin seni babacım mafoldumben
selam canım
bu dert cok hassa yaptı bizi sen yanlış anlamışsın canım bak sonradan getirmiş bebeyini sen de takma kafana bende senin gibiyim üzülme lütfen İNŞALLAH en yakında hepimiz anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?