canım ya başı biraz meşakkatli olmuş ama sonu mutluluk olmuşolsun sonu hepsine deyeranlatim canım,aslında günüm kötü başlamıştı,biliyosunuz zaten,kanamam var cumartesiden beri,dr un istirahat et dediği ay,hiç istirhat edemedim,belkide ondandır.neyse,sabah sağlık ocağına gittim test için,pztesi,ama labaratuvar yokmuş o günübi sorun varmış galiba,bende doğum hastanesine gittim,yanımada parada almamıştım,nufus cüzdanımıda,akıllı karıyım ya,çanta taşımak ağır geliyo bana,sadece gidiş dönüş param vardı yanımda ve doğuma geçince dönüş paramda kalmadı,kntrümde yok,yada kuruşum,kimseyide arayamıyorum,zaten eşime söylemedim,sürpriz yapcam.gittimki hastaneye,devletin her işi çok düzgün ya,nufus cüzdanım olmadan kayıt açmıyolar,diyorum tc mi biliyorum,girerseniz orda zaten görürsünüz sisteme kayıtlıyım,yok,kralı gelse kaydetmezmiş adam,bunu diyende şöför kadrosundan biri,kesinlikle küçümsemiyorum ama madem her şey prosedüre uygun olcak,neden tıbbi sekreter yerinde şöför var işlem için?danışmaya sordum,müdür yardımcısına gittik beraber,ama beni bi ağlama aldı ki,sormayın,sinirlerim boşaldı,danışmanda şaşırdı,adam peçete bile getirdi,abla ağlama diyo,ben diyorum kanmam var,eve gidip gelemem,yapoın şu işlemi,yaptıracağım bir test,yok,ya benim yerime gelen başkası olursaymış,biri birinin yerine her türlü işlemi yaptırabilirmiş cüzdan olmadan,benim ben olduğumu ancak cüzdanla bilebilirlermiş.neyse çok uzatıyorum ama devam edim anlatmaya,başhekimliğe gittim,rica edicem,yürüğmemem gerek,içime doğdu sanki,yardımcısına anlattım,oda hasta haklarına gönderdi beni,ordada biraz mücadeleyle kaydım yapıldı,ama ben tabiki bi ora bi ora gene yürümüş oldum.kanı verdim eve geldim,kendi dr umdanda randevu aldım,adetimin üçüncü günü ya,tekrar tedviye devam etcez.neyse testi almaya gittim öğleden sonra,ne görim,hastane kapanmış,saat dörde on var halbuki,kadına rica ediyorum,pc yi açamam diyo,Allahım hep mi terslik olur,yalvardım,anlattım,açtı kadın pc yi,bi değişik gene baktı teste,sandım ki negatif,sordum,dr un söylicek sana sonucu dedi,bi elime aldım kiiiii 21.1 ay nasıl heyecanla ama ben hamileyim ya dedim,değerin biraz düşük geldi dedi,tabi bilmiyo daha adet günüme var normal tarihimden erken yaptırdım testi.kendi dr umda ultrasonda baktı,rahmin kalınlaşmış,kesede oluşmaya başlamış gibi dedi,kanamam olduğu içinde progestan ve istirahat verdi,yatıyorum bilfiil.cumaya belli olcak inş.dua edin.çok uzun yazdım ama kusura bakmayın artık,o kadarcık olsun,canım sıkılıyo çünkü,anlayışla karşılıcanızı biliyorumopuyorumnanaktan
VAY VAY VAY emzik hiç aklıma gelmemeişti kız ben de alıyım köşeye koyuyım da belki lazım olur ne güzel süpriz yapmışsın ıNŞALLAH bizede nasip olur canım AMıNşimdi eşime nasıl söylediğimi anlatim.
ben tam ultrasona girerken aradı,birazdan ara diye kapattım,sonrada meydanda buluşalım dedim,buluştuk ama ağzım kulaklarımda,soruyo,yok bişey,senden habersiz gezmedeydim ya,yakalandım diyorum,halbuki ben her zaman habersiz gezmede olurum kız.dolaşalım biraz dedi,yok kanamam var dedim,eczaneye bile beraber gittik ama anlamadı garibim ne ilacı aldığımı,hatta eczacı kulağıma sordu,çok tatlı bi bayan,ona söylerken bile anlamamış.hadi eve gidelim diyorum,ne var evde diyo,bende misafir gelcek dedim,kim gelcek,gelir birileri diyorum,zorla çeke çeke eve getirdim,sonra hadi misafire yemek hazırlayalım dedim,evide temizlemişim,cillop gibi olunca adam gerçekten misafir bekliyo,sonra dedim,bizim misafir biraz gecikcekmiş,evde minik bi emziğim vardı,önceden hep sürpriz yapmak istediğim için almıştım,dedim ki,bizim misafire yemek yapmaya gerek yok zaten,ona bu lazım,adam şokkkk geçirdi tabiki,beklemiyodu,bi sevindiki,gerisini söylememe gerek yok,sevgi cümleleri falan işte.
SAKIN ÜZÜLME tamam seni cok iyianlıyorum insan üzüzlüyo ama daha 4 ay dır istiyonuz bu kadar kendini yıpratma olur ıNŞALLAHniye gecikiyo o zaman,niye niye..bıktım bu tek çizgiden.moralim çok bozuk,gözyaşıma engel olamıyorum
hadi pıt pıt pıt ları duyar gelirsin ıNŞALLAHben kahvaltı yapıcam canım ilaçlarımı içmedim daha benimki evde işe gitmedi bugün allah nasip ederse bebegimin kalp atışlarını duyucam bugün dua edin ne olur hevesimiz kursagımızda kalmasın birazdan gelirm yanınıza olumunekankayizsmile
BONCUĞUM herşeyde bizi etkiliyo.evlenmeden önce yok hava,yok su,yok yolculuk hiç etkilemezdi.şimdi evlendikya,herşeyden etkilenir olduk.sinirimden ölüyorum bi görsen.
fundacım,hemen üzülme canım,belki idrarda çıkmamıştır,gelmeyen adetten umut kesilmez,gerçi bu başka bi arkadaşın sözü ama olsun,ben sevdim bu sözü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?