Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ne bileyim boncuğum,insan kötü oluyo.SEVTUNUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞıM,BEBEĞıNı DıNLE SONRA GEL ANLAT BıZEDEE

BONCUĞUM herşeyde bizi etkiliyo.evlenmeden önce yok hava,yok su,yok yolculuk hiç etkilemezdi.şimdi evlendikya,herşeyden etkilenir olduk.sinirimden ölüyorum bi görsen.

ben çıkıyorum kızlar,moralim çok bozuk.kalkıp elektrik süpürgesini açıcam bi hırsla.ağlaya ağlaya yaparım artık...

canım ya başı biraz meşakkatli olmuş ama sonu mutluluk olmuşolsun sonu hepsine deyer
darısı hepimizin başına ıNŞALLAH
VAY VAY VAY emzik hiç aklıma gelmemeişti kız ben de alıyım köşeye koyuyım da belki lazım olur ne güzel süpriz yapmışsın ıNŞALLAH bizede nasip olur canım AMıN
niye gecikiyo o zaman,niye niye..bıktım bu tek çizgiden.moralim çok bozuk,gözyaşıma engel olamıyorum
SAKIN ÜZÜLME tamam seni cok iyianlıyorum insan üzüzlüyo ama daha 4 ay dır istiyonuz bu kadar kendini yıpratma olur ıNŞALLAH
OLMAZSA DR GıDER TEDAVı OLURSUN ŞıMDıDEN BÖYLE YAPMA HEYIRLISI OLSUN CANIM BENıM
hadi pıt pıt pıt ları duyar gelirsin ıNŞALLAH
BONCUĞUM herşeyde bizi etkiliyo.evlenmeden önce yok hava,yok su,yok yolculuk hiç etkilemezdi.şimdi evlendikya,herşeyden etkilenir olduk.sinirimden ölüyorum bi görsen.

SıNıRLEN ME LÜTFEN NORMAL DENıYOSUNUZ DAHA DÜŞÜN TEDAVı OLUP OLMASAYDI NE YAPARDIN SABIRLI OL CANIM BıRAZ RABBıM MÜKAFATINI VERECEKTıR ıNŞALLLAH

ben çıkıyorum namaz kılıyım üstümü hazırlıcam allaha emanet olun belki kaynanama ordan gideriz merak etmeyim gelince yazarım gitmezsem 5 gibiş evde olurumolumunekankayizsmile

her şeyin hayırlısı aleyna inşallah canım benim önümüzdeki hafta izine çıkıyorum izin dönüşü regl gunum bakalım inşallah

fundacım,hemen üzülme canım,belki idrarda çıkmamıştır,gelmeyen adetten umut kesilmez,gerçi bu başka bi arkadaşın sözü ama olsun,ben sevdim bu sözü.

kızlar mrb nasılsınızzzzz
derinim ezgi için dua yı okudum rabbim kabul etsin inş listede düzelt canım
ezgicim duanı okudum rabbim kaul etsin dilegini hayırlısı ile tez vakittte evlat nasip etsin inşşşşş

fundacım,hemen üzülme canım,belki idrarda çıkmamıştır,gelmeyen adetten umut kesilmez,gerçi bu başka bi arkadaşın sözü ama olsun,ben sevdim bu sözü.

kardelenim ne güzel söylemişsin.İNŞALLAH KARDEŞİM,ÇOK AĞLADIM,GÖZLERİM ŞİŞTİ AĞLAMAKTANNNNN:roflol::roflol::roflol::roflol:

10 gün gecikmeme rağmen gebelik testindeki o tek çizgi o kadar mükemmelki,ister istemez ağlıyo insan.bende öyle yaptım zaten,hüngür hüngür ağladım.2.ci çıksın diye bekledim ama nafile.silik bile çıkmadı.tek çizgi çok netti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…