Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar belkı duymussunuzdur ama ben bı hatırlatayım dedım? ınsallah gec kalmamısımdır? Cnn kanalı tupbebek hedıye edıyo? Cnn ınternet sayfasına gırıp yazılın ve cekılıse katılma hakkı kazanıyosunuz deneyın kım bılır

aaaaaa süper ya,sen katıldın mı cnm şartları falan var mı ki?

merhaba arkadaşlar mercimegi görmeye gittim bugün biliyosunuz merak etmeyin iye söylüyüm bebek 6 hafta 2 günlükmüş kalp atışları yok yani daha 2 hafta sonra çagırdı 21 temmusa yani ozaman bakıcak herşey normal görünüyo karika dedi allah nazardan saklasın dedi ilaçlara devam dedi aynı ilaçlardan gene aldık alttan muayene edicekti ettirmedim bebege bişey olur diye bende üsten baktı saglıklı dedi istiraat edicen dedi çok şükür rabbime bebegim saglıklıymış kız insanın içi bir hoş oldu görünce kaynanam da geldi bizle bebegi merak etmiş hele babayı görmeyin agzı kulaklarında çok sevindi görünce suratını görmeniz lazımdı yani inanın onun suratını görünce mutluluktan aglayasım geldimafoldumben doktor görmek isterseniz gelin içeri dedi kocamdan önce kaynanam girdi içeri o baktı önce:mymeka: demediki oglum sen gir bak 10 senedir bekliyosun bu günü garibim bernim yüzümden bugün işede gitmedi anlıcagınız kaynana yanıma geldi seyretti garibimde dışarıda ekranda ne sinir oldum he:mymeka: sanki bebek çok büyükte görmeye geldi kadın beni götürücekti evine benimkine dedim sag olsun olmaz dedi evde daha rahat dedi karım sag ol ben ona bakarım dedi Şeniz allah razı olsun herhalde hafta sonu gidicez oraya offfff ya işşallah benim uyuz eltim gelmez oruya be beni gene sinir eder he:mymeka: akşam girerim bir ara sonra görüşürüz bebelerŞeniz

ayyy cnm maşallah ya ne güzell,bi an kendi eşim geldi gözümün önüne okuuyunca inş o da görür o günler
istanbul da nereye gidiyorsun sen doktora

azra yaptım negatiff..çok kötüyüm yaa

canım üzme kendini lütfen allah büyükk belli olmaz canım belki rahim hamilelige hazırlanıyordur canım benim arkadaşım 5 ay olmadı gitti yaptırdı çıkmadı bişey sonra karın agrısıyla dr gitti hamile oldugunu ögrendi canım üzme kendini stres yapma canım biliyorsun streste iyi deyil allahım bbüyük kurban oldugumm verecek elbet

canım allah razı olsun valla yazını okudum gogdan buldum hemen katıldım formu doldurup adresi yazdım diyer arkadaşlarda katlsın diye hadi hayırlısı bakalım

slm kızlar,nasıl bişeymiş bu tüp hediyesi,sahtekarlık çıkmasın arkasında,daha önceleri sevtun anlatmıştı,hediye tüp bebek demişlerde,peşinden altı milyar istemişler,insanların duygularıylada oynuyolar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…