Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam canlarımmm demin girdik eve bi çay koydum öyle geldim..kociş erkenci bugün..listeyi koyup hemen gidiyorum mama yices..okuyanlardan Allah razı olsun hemen ekliyorum canlarŞeniz
EZGİ için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30BİTTİ
derın--------------------------------------22
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım-------------------------------15bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------31bitti
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------50 bitti
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10BİTTİ
NURUN..............................10 bitti + 10 okunacak
EZGİ-----------------------------------10
aleyna------------------------------------25BİTTİ

KISLAR PERŞEMBE GECESİ BİTİRELİM.

kıslar yarın akşam duasını yapıcam...
ebrarımla konusamadım kontürüm yok yaa( boncuum sen söyler misin canım ya varsa kontürün..25 okuyacagını.

kız bizden kimseler yok he kız nerdesiniz be tespihim bitti açayım dedim kimsecikler yok be kızmaya başlıyorum he :a015: kız nereye gittiniz bakem klava: getirtmeyin ulen yanınıza kociş gelcek be bende kalçem ortada be:mymeka:

nasılsınız,,,ben pazartesi-salı çarşamba 3 gün işten izin aldım kızlar...ay iyi oldu yaa,, eşim 15 gün izin aldı, 3 gündür adam evde tek başına...

kızlar nolur banada dua edin.bugün gebelik testim negatif çıktı.sabahtan beri moralim bozuk,ağlıyorummmmmm

kardelenim bugünde adet olmadım.39.gündeyim.hiçbir adet belirtim yok,tabi hamilelik belirtimde yok.içimde histe yok ama şu ümit varya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…