Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar selam..ya bende funda gibi dellenicem ya şimdi..gene test aldım yaptım daa çok aşırı silik çıktı gene ya bu ne Allah aşkına yaa..bu testler bizimle dalga geçiyyo sankii( bebek yoksa niye gelmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

selam azracığım neden kayboluyosunn

giriyorum yazıyorum sonrasında yazılanları okumak istiyorum şifre nik soruyo giriyom olmuyo deli etti gene beni 50 kere girip girip çıktıp canım ya başım agrıdı valla çözemedim şunu gitti offfffffffff 2 şey yazıyom az geçişe falan bakim diyom kaybıolup gidiyom ya sinir oldum şükür şimdi bulabildim onca ugraş sonunda her sayfayı sıkkullanılanlara ekliyom gene kaybolup gidiyomm yaaaaaaaaaaa nasılsın canım bu arada

kardeloşşş yelizimm napıyonuz kıslarrrŞeniz
samyelim ezgim azracım sizlerde iyisiniz inşallahŞeniz

canım sen nasılsın benim sinrden başım tuttu bi ögrenemedim şunu gitti canım bazen güzel yazıyom sonra karıştırıyommu napıyomm kaybolulup gidiyorumm dönemiyom geri yaaa 50 kereşifre nik giriyom hoşgeldin diyo msj atacam gene nik şifre soruyoo deli etti beniii

azra canım bende iyiyim

ama tatlım f5 yap sayfayı güncellemek için

bide bu topike abone ol sağ üzt köşede seçenekler varr ordan abone ol

azracım anasayfadan gebelige geldiginde dilegim anne olmak topici be canım..yada kendi profiline gir,azraperinin son mesajlarına tıkla buraya son yazdıgından devam et çok basit aslında ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…