Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyi diyelim be azracımm..yok almıcam test demiştim yine dayanamadım aldım yine aynı şey anlamıyom yaa dleiricem..bebek olup olmaması degil sorun bu testlerin sacmalıgı yaa.bide adetim niye bu kadar çok geçti offf..korkmaya başladım erken menapoz mu oluyom yaaaa(((( progestan 4 gün sonra bitiyo yinede olmazsam iyice korkucam menapozum diye ((

kardeloşşş yelizimm napıyonuz kıslarrrŞeniz
samyelim ezgim azracım sizlerde iyisiniz inşallahŞeniz

ıyıızz canımmm ben ıyıım yanı dr gıttım bugun stresten ve o kullandıgım ılactan dolayı erken adet olmusumm dr kıstın de gıtmıs dedıı.. ınsallah hersy güzel şimdi dualrınızın sayasınde ınsallh cuma gunu sonuclarda ıyı cıkarr Allah razı olsunnnn sızlerdeennn
DERINIM bızım duamızda bıttı canım eklersınn....

EZGı için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30bitti
derın--------------------------------------22
derdanur-------------------------------25bitti
samyelım-------------------------------15bitti
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------31bitti
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------50 bitti
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10bitti
NURUN..............................10 bitti + 10 okunacak
EZGı-----------------------------------10 bitti
aleyna------------------------------------25bitti

KISLAR PERŞEMBE GECESı BıTıRELıM.

oyle kotu dusunme bıtanemn yaa ılacın bitsın bakalımm....

ay canım çok sevindim kistin gitmesine..hadi gözünaydın diyim..inşallah kocişin sonuşlarda iyi çıkar canım.ekledim bu aradaŞeniz

azra canım bende iyiyim

ama tatlım f5 yap sayfayı güncellemek için

bide bu topike abone ol sağ üzt köşede seçenekler varr ordan abone ol

kızz nerde seçenekler ben abone deyilmiyim ki buraya seçenekleri bulamadım canım yaforum takip falan var sagda çıkış var üstünde benim nikin oldugu yer var secenekleri göremiyorum zayıflama kullanıcı listesi falan filan bunlar var canım yaaa bide forum yöneticileri diye bi yer varr hangisi

oyle kotu dusunme bıtanemn yaa ılacın bitsın bakalımm....

kız valla ben çok takmıyom bebek olayını ama erken menapozdan çok korkuyorum ya
ilk doktora gittigimde de yumurtlama çok zayıf erken menapoz riskin var demişti günlerce agladık eşimle( sogan kürü sayesinde 45 günde oluyodum bilemedin 50 günde..ama bu defa iki ayıda geçti ezgim((

sagol yelizim ya napim..gittim şimdi eşimede dedim korkuyom diye..onu da üzdüm( bişey olmaz korkma kötü düşünme diyo..ilacın bitsin bi bakalım diyo sizin gibi(

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., ezgim_ez+, kardelen5233+, azraperi34, sevtun2, samyeli26+

canımm sakın üzme kendini bak psikolojik olarakta adet görmessin çok takarsan düşünmemeye çalış canımmallahımm büyükk verecekk inşallah ben inanıyorum rabbiminn sana evlat verecegine menopoz falanda deyilsin canımm sogan kürü hiç bırakma canım ablamın arkadaşı 3 4 ayda bir oluyomuş çok düzensizmiş bu sogan kürüyle buldu şifayıı canımm sende pes etmee düzelecek herşey herşey güzel olacak canımm hiç belli olmazz sen menopozum diye düşünürsün bi bakmışınn bebeiş olmuşş içerde 2 aylık 3 aylıkk hiç belli olmaz gülümm allahınn işi buu güldürecekk inşallah hepimizin yüzünü canımm bende zaman zaman umudumu yitiriyom ama allahıma inancım sonsuz diyorumm bi günn elbet gösterecek mucizesini hiç beklenmedik anda hep o anı bekliyorum cannımm sakın üzme kendini stres yapma gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…