kardeloşşş yelizimm napıyonuz kıslarrrŞeniz
samyelim ezgim azracım sizlerde iyisiniz inşallahŞeniz
iyi diyelim be azracımm..yok almıcam test demiştim yine dayanamadım aldım yine aynı şey anlamıyom yaa dleiricem..bebek olup olmaması degil sorun bu testlerin sacmalıgı yaa.bide adetim niye bu kadar çok geçti offf..korkmaya başladım erken menapoz mu oluyom yaaaa(((( progestan 4 gün sonra bitiyo yinede olmazsam iyice korkucam menapozum diye ((
ıyıızz canımmm ben ıyıım yanı dr gıttım bugun stresten ve o kullandıgım ılactan dolayı erken adet olmusumm dr kıstın de gıtmıs dedıı.. ınsallah hersy güzel şimdi dualrınızın sayasınde ınsallh cuma gunu sonuclarda ıyı cıkarr Allah razı olsunnnn sızlerdeennn
DERINIM bızım duamızda bıttı canım eklersınn....
azra canım bende iyiyim
ama tatlım f5 yap sayfayı güncellemek için
bide bu topike abone ol sağ üzt köşede seçenekler varr ordan abone ol
oyle kotu dusunme bıtanemn yaa ılacın bitsın bakalımm....
ay canım çok sevindim kistin gitmesine..hadi gözünaydın diyim..inşallah kocişin sonuşlarda iyi çıkar canım.ekledim bu aradaŞeniz
derinim allah korusun daha neler öle şeler düşünmee lütfenn du bakalım ilaç bitsinn
iyi diyelim be azracımm..yok almıcam test demiştim yine dayanamadım aldım yine aynı şey anlamıyom yaa dleiricem..bebek olup olmaması degil sorun bu testlerin sacmalıgı yaa.bide adetim niye bu kadar çok geçti offf..korkmaya başladım erken menapoz mu oluyom yaaaa(((( progestan 4 gün sonra bitiyo yinede olmazsam iyice korkucam menapozum diye ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?