Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kıslar bide konuyla alakalı degil ama iki dk bişey sorcam..
bulaşık makinesi olan vardır aranızda...ya ben hiç jel deterjan almadım şimdiye kadar,aranızda bulaşık makinesine toz degilde jel deterjan alan var mı? bugün denemelik aldım ufak boyundan da iyi degilse geri veriyim toz alayım yarın.

aynen tatlım bende senin gibi düşünüyorum inanki..Allahım birgün verecek inanıyorum...ama işte insanogluyuz korkuyoruz...menapoz olmasın da isterse geç gelsin melegim..rabbim onun vaktini biliyo elbet biz napsak boşa...valla takmıyom ne zaman olursa olsun ama işte dedigim gibi menapoz olmaktan korkuyorum..bide beni düşündüren bende 3 ay içtim sogan suyunu..3 ayda zor adet olurdum..iki buçuk ayda falan oluyodum kendiligimden..bu soganı içtim 45 güne düştü adet döngüm...çok sevinmiştim.aylardır öyle oluyodum 45 dedi mi tıkır tıkır oluyodum...iki ay da cylo prognova kullandım adet düzenleyici..yani bunlara ragmen bu ay böyle olması şaşırtıcı gerçekten...45 gün olarak hesapladıgımda 22 gün geçmiş bulunuyo şuanda canım.boshayallersmile

Son düzenleme:
ay canım çok sevindim kistin gitmesine..hadi gözünaydın diyim..inşallah kocişin sonuşlarda iyi çıkar canım.ekledim bu aradaŞeniz
sagoll canımmm ınsallh sonuçlarda ıyı olur yaaa
tatlım olsun uzulme olursun canım benım 3 ay gecenler bıle oluyo hıc bıseycık olmaz korkma lütfen hatta varya esımın akrabası var ılk cocugu olduktan sonra ıkı yıl adet goermus sonra tam bır yıl dusun yanı bır yılda bır kere adet olmus ama hıc bısey olamdı suanda da yenı dogum yaptı oyuzden usulme stres yapma o yuzdende gecıkır adetın sende bılıyosunkı stres cok zararlı hormonlarımıza
ezgimmm kız yakın zamanda senden müjdeyi alacaz bu gece hep ezgim dediler kulagıma inşallah canım inşallah alacaz müjdeni en kısa zamanda
ezgim kistin gitmiş çok sevindim cnm inşallah cuma günü de hYIRLI HABERLERLE GELCEKSİNN
sagolun kızlarr ınsallhhh yaa hersey guzell olurrr
kardelenımmm balımm napıyonn bakayımmm nasıl gıdıyo hamişlıkkk

ay kız o kadar çok adet göremeyende mi var yaff..benimki bişey deiglmiş o zaman...ohaoldumsmile ya işte bi bebişim olsun zamanı gelince ondan sonra erken menapozada razıyım:çok üzgünüm:

tatlımm bend ekullnmaya basladımm yenı baklımm sımdılıkk ıyı dıyemem bırkac defa kulndımm yenı aldıgım bardak takımı vardı onu atıyorum bırkac seferdır hıc cızilme falan olmdı ama bıde hap gıbı olanlarda cızıyoo bence cunku ben hıc toz kulnmadımmm hep cızıldı bardaklarımmmm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…