canımm sakın üzme kendini bak psikolojik olarakta adet görmessin çok takarsan düşünmemeye çalış canımmallahımm büyükk verecekk inşallah ben inanıyorum rabbiminn sana evlat verecegine menopoz falanda deyilsin canımm sogan kürü hiç bırakma canım ablamın arkadaşı 3 4 ayda bir oluyomuş çok düzensizmiş bu sogan kürüyle buldu şifayıı canımm sende pes etmee düzelecek herşey herşey güzel olacak canımm hiç belli olmazz sen menopozum diye düşünürsün bi bakmışınn bebeiş olmuşş içerde 2 aylık 3 aylıkk hiç belli olmaz gülümm allahınn işi buu güldürecekk inşallah hepimizin yüzünü canımm bende zaman zaman umudumu yitiriyom ama allahıma inancım sonsuz diyorumm bi günn elbet gösterecek mucizesini hiç beklenmedik anda hep o anı bekliyorum cannımm sakın üzme kendini stres yapma gülüm
ben hep hap şeklinde olanından kullanırım derinim bilmiyorumki jel denemedim
sagoll canımmm ınsallh sonuçlarda ıyı olur yaaaay canım çok sevindim kistin gitmesine..hadi gözünaydın diyim..inşallah kocişin sonuşlarda iyi çıkar canım.ekledim bu aradaŞeniz
tatlım olsun uzulme olursun canım benım 3 ay gecenler bıle oluyo hıc bıseycık olmaz korkma lütfen hatta varya esımın akrabası var ılk cocugu olduktan sonra ıkı yıl adet goermus sonra tam bır yıl dusun yanı bır yılda bır kere adet olmus ama hıc bısey olamdı suanda da yenı dogum yaptı oyuzden usulme stres yapma o yuzdende gecıkır adetın sende bılıyosunkı stres cok zararlı hormonlarımızakız valla ben çok takmıyom bebek olayını ama erken menapozdan çok korkuyorum ya
ilk doktora gittigimde de yumurtlama çok zayıf erken menapoz riskin var demişti günlerce agladık eşimle( sogan kürü sayesinde 45 günde oluyodum bilemedin 50 günde..ama bu defa iki ayıda geçti ezgim ((
ezgimmm kız yakın zamanda senden müjdeyi alacaz bu gece hep ezgim dediler kulagıma inşallah canım inşallah alacaz müjdeni en kısa zamanda
sagolun kızlarr ınsallhhh yaa hersey guzell olurrrezgim kistin gitmiş çok sevindim cnm inşallah cuma günü de hYIRLI HABERLERLE GELCEKSİNN
kardelenımmm balımm napıyonn bakayımmm nasıl gıdıyo hamişlıkkka.s.a.s.:1hug:
hap kullanınca tuza da gerek kalmıyo o yüzden vazgeçmiyorumm cnm
ama bence farkı yoktur
sagoll canımmm ınsallh sonuçlarda ıyı olur yaaa
tatlım olsun uzulme olursun canım benım 3 ay gecenler bıle oluyo hıc bıseycık olmaz korkma lütfen hatta varya esımın akrabası var ılk cocugu olduktan sonra ıkı yıl adet goermus sonra tam bır yıl dusun yanı bır yılda bır kere adet olmus ama hıc bısey olamdı suanda da yenı dogum yaptı oyuzden usulme stres yapma o yuzdende gecıkır adetın sende bılıyosunkı stres cok zararlı hormonlarımıza
sagolun kızlarr ınsallhhh yaa hersey guzell olurrr
kardelenımmm balımm napıyonn bakayımmm nasıl gıdıyo hamişlıkkk
ya kıslar bide konuyla alakalı degil ama iki dk bişey sorcam..
bulaşık makinesi olan vardır aranızda...ya ben hiç jel deterjan almadım şimdiye kadar,aranızda bulaşık makinesine toz degilde jel deterjan alan var mı? bugün denemelik aldım ufak boyundan da iyi degilse geri veriyim toz alayım yarın.
hetablett kelimesi gelmedi aklıma ne deniyoduu ne deniyodu diyomm bende
hayy yaşa derinimm
bir merhaba yokmu be mafoldumben
sevtun bebem yazmadın ki meraba diyelimm kuzumm
hoşgeldnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?