günaydın kızlar
kardelen inşlhh hiç bişi olmaz canım kucağına alırsın sağlıkla
darısıda bizlere inşlhh
amin pelincim inş.hep beraber kavuşuruz bebeklerimize,rabbim isteyen herkeze ve bize yaşatsın anneliği.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah canım sabırla bekliyorum... bir gün hepimiz o güzel duyguyu tadacaz umudumuzu yitirmeyelım yeter... benim adetimede 5 gün var ama bu aydan umutlu degilim cünkü annemdeydim yumurtlama dönemlerini kacırdım bakalım hayırlısı olsun...
aslında hep günleri takip etmekten oluyo bu durum,millet gibi takip etmesek,belkide kendiliğndfen gelcek bebişler.:gitme::ecrin_bebek:
progestan kullanıyorum ama daha bebeğim çok küçük,normal adet günüm geçmedi,o yüzden,düşmek isterse pek bişey yapamayız dedi dr um,ama rahim duvarım çok iyiymiş,genede tutunur diye umutlanıyorum işte.progestan kullanıyosun demi bir de düşük riskinin çok olduğu kişilere doktor iğnesini veriyomuş..
günaydın pelincim iyiyim çok şükür afyonumun patlamasını bekliyorum sil süpüre geçicem :hulya:
sen nasılsın canımcım
evet canım haklısın ama öyle bişey oldugu icin bizde o dönemlere denk getirmeye calışıyoruz yoksa allahım ne zaman ol derse olur inşallah bende adet olmam belki sürpriz yapmıştır bana bebegim...bu arada benım bugun evlilik yıldönümüm tam bir sene oldu bugun evleneli:asigim:
bende iyiyim ayşencim bügün evlilik yıldönümüm bende evi silip süpürcem bide akşama hazırlık yapcam bayanssulusmile sana kolay gelsin bu arada canım
hoş geldiniz,azra,turkuaz,nasılsınız kızlar?
Azraperi için dua listemiz:
Derinsu-----------35 BİTTİ
yeliz---------------20 BİTTİ
samyeli-----------20BİTTİ
azraperi-----------50BİTTİ
aleyna-------------20BİTTİ
gökçe--------------10 BİTTİ
turkuaz------------20
esila----------------35BİTTİ
ezgi-----------------20BİTTİ
ebrar---------------30BİTTİ
sevtun-------------48BİTTİ
kızlar 5 eksik haberşnşz olsun.bide turkuazım okudumu unuttum yaaaa ..yarına duayı yapıcam kıslar öptüm.
cok sagol canım amin... inşallah seneye bebişimle olurum :Saruboceq::ecrin_bebek:ay canım,rabbim huzurlu mutlu ve çocuklu bir ömür versin beraberce.olumunekankayizsmile
ay canım hadi nice huzurlu mutlu bebişle senelere inşlhhhhh :Saruboceq:
bizimde ayın 19 da 2 sene olacak sizin ilk senemi :asigim:
ay ne süpriz yapcan bende ne alsma nasıl süpriz yapsam die düşünüyorum valla belki fikir olur banada buyrunnnnnnnnn
ben dün okumuştum cnm,hbr veremedim kusura bakmayın
herkese selam bu arada
selam kızlar hayırlı pazarlar nasılsınızzz arkadaşımm evlilik yıldönmün kutlu olsun nice saglıklı mutlu bebişli senelere inşallahhhhh
ben dün okumuştum cnm,hbr veremedim kusura bakmayın
herkese selam bu arada
selam canım hoşgeldin...cok sagol... amin inşallah azracım :Saruboceqpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?