Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyküm selam canım agzına saglık allah razı olsun rabbim muradını versin
sağol cnm,amin hepimizin muradını versi,dualarımızı kabul etsin inş...
selam canım hoşgeldin...
hoşbuldum cnm sağolasın,sanırım evlilik yıldönümünüz bugün,maaşallah daha nice seneler inş sağlıkla,huzurla,bebişlerle....

hoşbuldum cnm sağolasın,sanırım evlilik yıldönümünüz bugün,maaşallah daha nice seneler inş sağlıkla,huzurla,bebişlerle....
evet canım bügün tam bir sene oldu evleneli...cok sagol canım güzel dileklerin icin amin inşallah hepimiz saglıklı huzurlu mutlu bebişlerimizle bir ömür mutlu yaşayalım inşallah:Saruboceq::ecrin_bebek:
iyiyim canım teşekkürler bide uykumu alabilseydim daha iyi olacaktım Şeniz

olsun canım işlerini yaptıktan sonra yatıp uyursun biraz mirmirmirmir

canlar selam.
dua bitmek üzere şükür ..5 tane kalmış bende okurumda abdestsizim.şuanda misafirlikteyim okuyamıyom abdest alıp.biriniz tamamlayıverin canlar oldu muŞeniz
akşama da duŞenizayı yaparım.öptüm hepiniziŞeniz

pelinim nerelerdesin cnm ya nasılsın?
5 gün kalmış..hamile olmanı ümid ediyorum tatlım.

hoşbulduk derinim annemden yeni döndüm canım giryorum topige ama rastlaşamadık bi türlü iyiyim canım sen nasılsın evet adetime as kaldı ama ben umutlu degilim bu aydan ama hayırlısı olsun inşallah sürpriz yapıp evlkilik yıldönümü sürprizim olur bebişim tatlım:Saruboceq:

derincim kacırdım seni heralde yine... ben cıkıyorum canım evde işlerim var akşamada hazırlık yapcam sonra görüşürüz kendine iyi bak öptüm tatlım

hoş geldiniz,azra,turkuaz,nasılsınız kızlar?

tatlım sitede sorun var sanırım bi cvp yazamadım,şuanda da offline'sın neyse iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlk bi problem yok değil mi?
kızlar bnmde bugun eltim geldi yurtdışından yeni doğum yapmıştı,bebiş iki aylık bugun iş çıkışı onu görmeye gidicem...

kızlar iyiki varsınız.desteğiniz için,verdiğiniz moral için teşekkür ederim.yarın doktora gitcem kızlar,sonucu sizlere bildiririm.hormon tahlili yapılcak.aleynacım,derinsu,kardelenim ve diğer arkadaşlarım sizleri seviyorum.hepimizin derdi ortak,ALLAH HEPıMıZE NASıP ETSıN ıNŞALLAHHH

Derınsu ınŞallah hamılesındır yaaaaa..kardelenım senın nasıl gıdıyor hamılelık?rahatmısın?varmı bır problem.aman dıkkat et kendıne,yorulma sakın.

Yarın doktora gıtcem ıŞte.3-4 ay Öncekı tahlıllerım temızdı.kızlar rahım kendını gebelıĞe mı hazırlıyor acaba bılmıyorumkı.dedıĞınız gıbı streste var ama hayatım boyunca stres yaptıĞım Çok zamanlar oldu,o zaman bıle adetlerım dÜzenlıydı,gecıkmezdım.kızlar ınanınkı artık ne yapacaĞımı,ne dÜŞÜnceĞımı bılemıyorum.Çok ÜzÜlÜyorummm

geldim cnm hemen yazamıyom makbuşlardayız sohbet ediyoruz:)
nasılsıb kardeloş

yoksa makbuş doğurdu mı kız,doğurmadıysada yakındır galiba,rabbim bi avazda kurtarsıın.ben aynıyım canım yaaa,beklemedeyim,heyecanlıyım,üzüntülüyüm,hepsi bi arada,bu arada ebrarın slamı var herkeze.

derin senin progestan bitti mi canım,oldun mu,tatile ne zaman çıkıyon,hepsine birden cvp ver bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…