Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdacım sende hoşgeldin nasılsın pc başında deyildim ikizler geldide onlarla ugraşıyom yazamadım kimseye sabah girdim bi slamlaştık kızlarla baktım kapı geldi bıcırlar şi,mdi uyuyorlarda bi bakayım dedim yemek yicez birazdan koşturup duruyom giderler 1 2 saate

bende şöyle biliyorum nisan yagmurunun ilk suyu olucak 7 gün oruç tutucan o suyla orucu tutucan benimki dua egilde tespih duasıydı yani kısaydı canlarım bugün son gün benim için kız yardım edin kardeşinize tespihim yetişmicek çekitim bitmiyo bugün vermeme lazım tespihimi ben 500 tespihle daha 80 tane daha var anlıcagınız 500 tespihi 80 kere dönmem lazım ne olur çok oluyorum ama yardım edin allah rızası için babacıgıma niyetimi yerine getiriyim 90000 tane çektim buda biterse çok mutlu olucam yoksa çok üzülücan he:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ilk senesi babacıgımın dedim sevinsin ama yetişmez imkan yok yani dün 2 başladım 1.30 yassı namazına kadar çektim ama yetişmedi:a015: bana yardım etmek isteyenler bana bildirsin kusura bakmayın mecbur bırakmak istemiyorum ama kimseyi çarem yok aklıma siz geldiniz uzatıyo diyede bu kız kızmayın bana ne olur sizden başka kimim var demi :çok üzgünüm: ben çıkıyorum yazıyım dedim bazı arkadaşlar okurda yardım etmek ister dedim saat 11 gece arıcam ablamı teslim etmem lazım bugün girebilirsem girerim bu arada iyi gün geçirmeniz temennisiyle kardeşiniz SEVTUN olumunekankayizsmile

kız kaynanama gidicem dediydimya sinir oldum gene geldim he elime verseler eltimi:mymeka::mymeka: dövücem he kız nedir bu karıdan benim çektigim acaba sesini çekipte kaynanamı dinletsem ne dersiniz:jeyyar::jeyyar: yaşasın kötülük demi:roflol::roflol:

sevtuncunm gitmişin ama belki gelirsin,biz akşam azra nın duasını yaptık ama sitede problem vardı,akşam son yazılanları silmiş datlum.

günaydın kızlar,ben kırmızı kartı gördüm bu ayda olmadı,yeni tarih 11 ağustos maalesef senağlama
nasip kısmet,herşeyde bi hayır vardır...umarım daha fazla bekletmez çünkü ben artık umudumu kesmeye başladım ne yaparsam ne denersem deneyeyim olmuyo bir türlü,bunaldım artık...üstüne birde bebiş gelince sanırım daha da etkilendim,neyse hayırlısı olsun herşeyin...

sevtun ben sana adet oldugum gün 1000 tane daha okumuştum özelden de yazdım hatta

ama daha edet olmamıştım canım ynlış anlama

canım eyer adetliyken çekiliyosa ben sana yardım ediyim elbirliyiyle bititrelim

ama adetliyken okunuyomu onu bilmiyorum eyer okunuyosa ben sana 8000 tane okurum canım

bana haber ver olurmu

günaydın kızlar bende bügün kırmızı kartı gördüm ama bu ay umudum yoktu zaten...eşim doktora gitcek 4gün sonra inşallah onda da sorun cıkmaz lütfen dua edin canlarım hepinizi cok öpüyorum..benim yeni tarihim 12 agustos...inşallah bebişim bidaki ay göbüşüme konar:Saruboceq:

kızlar bu ay bizim olmadı İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ aya olur

RABBİM aratmadan hepimize verir hayırlısıylan İNŞALLAH

kıslarr bende turkuazım ve pelinim gibi kırmızı kartı iyice görmüşüm gece...ohh be kendi adıma rahatladım yaff...karnım bile inmeye başladı sanki...çok zor adet gecikmesi yaaaa.

napıyosunuz bakim..kimseler gelmemiş gece..ee tabi site berbattı eski haline dönmüş nasıl mutlu oldum anlatamam yaaaŞeniz
heeeSEVTUNCUM senin 15 i diger okuduguna ekledim kuzu tamamladım yani merak etme.Şeniz

turkuazım peliinim üzülmeyin canlarım yaaa..inşallah önümüzdeki aya hepimizi güzel haberler vericez kusum...bu bizlere okunan dualarda önümüzdeki ay için etkili olur inşallah.zaten adet olmaya yakın okundu turkuazım..ben inanıyorum inşallah olacak bu ay canım.

GÜNAYDINN CANIM NASILSINN GECE YAZILANLAR KAYBOLMUŞ NEYDİ ÖYLE YAA KABUS GİBİ AMAN BÖYLE İYİ Bİ AÇTIM ESKİSİ GİBİ NE SEVİNDİM OHHH DEDİMM DUYDULAR AYAK SESLERİMİZİdelikafaduldendelikafadulden

Derin turkuaz pelin canlar üzülmeyin bu gün kırmızı kart gördünüz rabbim önümüzdeki ay hepinize birden versin hepimizin göbüşlerii dolsun bidaki aya inşallahhhhh ben daha bekliyom sancım var ama günümede daha var bi kırmızı kartta bana çıkacak bi kaç güne herşeyin hayırlısı üzmeyin kendinizi no stress canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…