derincim üzülmüyorum canım sabırla bekliyorum inşallah hepimiz bir gün burdan hamileyim diye haykırcaz..allahım hayırlısını versin saglıklı bebişler versin hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kıslarr bende turkuazım ve pelinim gibi kırmızı kartı iyice görmüşüm gece...ohh be kendi adıma rahatladım yaff...karnım bile inmeye başladı sanki...çok zor adet gecikmesi yaaaa.
napıyosunuz bakim..kimseler gelmemiş gece..ee tabi site berbattı eski haline dönmüş nasıl mutlu oldum anlatamam yaaaŞeniz
heeeSEVTUNCUM senin 15 i diger okuduguna ekledim kuzu tamamladım yani merak etme.Şeniz
turkuazım peliinim üzülmeyin canlarım yaaa..inşallah önümüzdeki aya hepimizi güzel haberler vericez kusum...bu bizlere okunan dualarda önümüzdeki ay için etkili olur inşallah.zaten adet olmaya yakın okundu turkuazım..ben inanıyorum inşallah olacak bu ay canım.
Derin turkuaz pelin canlar üzülmeyin bu gün kırmızı kart gördünüz rabbim önümüzdeki ay hepinize birden versin hepimizin göbüşlerii dolsun bidaki aya inşallahhhhh ben daha bekliyom sancım var ama günümede daha var bi kırmızı kartta bana çıkacak bi kaç güne herşeyin hayırlısı üzmeyin kendinizi no stress canlarımm
iyim canım sen nasılsın canım....
selam kıslar kahvaltı ediyoduk da gelemedim..
kızlar sizden bişey rica edicem ya.makber arkadasımız 2 gün sonra yani 15 temmuzda doguma alınıyor...ben onun için dua başlatmak istiyorum.ama aynı zamanda da samyelime okutmak istiyorum ikisini bir arada yapsak nasıl olur.samyelimi bekletmek istemiyorum çünkü...bu durumda çok okunması gerekecek..bende adetliyim off nasıl olcak bilmiyorum yaaa...samyelimde ignelere başlıyomuş.inşallah hayırlısı olsun..kızlar bu konuda düşünüp fikir söylere misiniz canlarım ...makberede okutmak istiyorum iki gün kaldı.
bugün gonal f iğnelerimi alcam kızlar... inşallah onlarla hamile kalırım.....
makber için dua listemiz
Ebrar-----------35
kıslar makberimin dogumu kolay geçsin diye ne kadar okuyabilirseniz çok sevinirim.
kıslarr bende turkuazım ve pelinim gibi kırmızı kartı iyice görmüşüm gece...ohh be kendi adıma rahatladım yaff...karnım bile inmeye başladı sanki...çok zor adet gecikmesi yaaaa.
cnm bnm gözün aydın diyim sonunda gelmiş senin kırmızılarda,rahatlamışsındır
napıyosunuz bakim..kimseler gelmemiş gece..ee tabi site berbattı eski haline dönmüş nasıl mutlu oldum anlatamam yaaaŞeniz
heeeSEVTUNCUM senin 15 i diger okuduguna ekledim kuzu tamamladım yani merak etme.Şeniz
turkuazım peliinim üzülmeyin canlarım yaaa..inşallah önümüzdeki aya hepimizi güzel haberler vericez kusum...bu bizlere okunan dualarda önümüzdeki ay için etkili olur inşallah.zaten adet olmaya yakın okundu turkuazım..ben inanıyorum inşallah olacak bu ay canım.
kızlar bu ay bizim olmadı İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ aya olur
RABBİM aratmadan hepimize verir hayırlısıylan İNŞALLAH
günaydın kızlar bende bügün kırmızı kartı gördüm ama bu ay umudum yoktu zaten...eşim doktora gitcek 4gün sonra inşallah onda da sorun cıkmaz lütfen dua edin canlarım hepinizi cok öpüyorum..benim yeni tarihim 12 agustos...inşallah bebişim bidaki ay göbüşüme konar:Saruboceq:
hayırlısı cnm umarım sen görmezsin kırmızı kartı :)Derin turkuaz pelin canlar üzülmeyin bu gün kırmızı kart gördünüz rabbim önümüzdeki ay hepinize birden versin hepimizin göbüşlerii dolsun bidaki aya inşallahhhhh ben daha bekliyom sancım var ama günümede daha var bi kırmızı kartta bana çıkacak bi kaç güne herşeyin hayırlısı üzmeyin kendinizi no stress canlarımm
azracım Allah razı olsun canım..ben şöyle düşündüm..makberede ayetel kürsü okuyalım ama ne kadar okuyabilirsek..samyeliyle bir arada ikisine 313 zor olur sizin için biraz...samyelimin 313 tamamlıyalım makbuşunkide 15ine kadar ne kadar okunursa o kadar olsun madem..sence olur mu...maksat dogumu güzel olsun cnm Allah büyük inşallah kabul eder dualarımızı.
sevtunnn turkuaz hoşgeldinz canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?