Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevalcim bak derdacımın dedigi gibi keçi boynuzu çok faydalı hem pekmesi hem suyu bende yapıyorum eşime hem pekmezini yediriyorum canım hemde haşlayıp suyunu içiriyorum spermleri güçlendirip çogaltıyo bu hafta test yaptıracam eşime bakacam ne kadar işe yaradıgına canım sonra gene devam 1 ay sonra gene bi tes yaptıracam

selam ben geldim galiba herkeside kaçırdım
SEVALİM hoşgeldin topicimize çok saol canım tabi senin haberin yoktur fırsat buldukca bekleriz burdada güzel dostlarımız var
GÜNÜM demek unuttun sağlık olsun canım vardır bir hikmeti bizde duayı yarın yapıcaz artık .demekki gamzenin nasibide kandil akşamı dua almakmış .saol canım ağzına sağlık
DERDA,KARDELEN,AZRA sizide kaçırdım misafirimiz var oyüzden gelemedim

DİDEM İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................50bitti
KARDELEN..............25bitti
SEYDAM.................25bitti
ZEYN.......................20bitti
KUBI........................53bitti
AZRA......................20
DERİNSU.................20
SAMYELİM...............20
GAMZE....................15
DİDEM....................20bitti
TURKUAZ.................20

LİSTE TAMAMLANMIŞTIR OKUYANLAR BİLDİRİRSE SEVİNİRİM TATLIŞLAR .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili

Son düzenleme:
GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20bitti
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................60bitti
DERİN......................40bitti
SEYDAM..................30bitti
ZEYN.........................20bitti
KARDELEN................25bitti
GÜN..........................20bitti
SAMYELİ....................20bitti
AZRA........................20bitti
GAMZE.....................5bitti

Son düzenleme:
KIZLAR GAMZE VE DİDEMİN duasını yarın beraber yapıcaz inşallah mübarek güne denk gelmesi çok iyi oldu .rabbim hepinizden razı olsun

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU......................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505............................................................................................................24AĞUSTOS
EBRAR_53.....................................................................................................30 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Herkesin kandili mübarek olsun
banada dularınızda yer verin
dualarım sizinle..........
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...........

canim bitirdim ben allah kabul etsin

bu arada herkesin kandili mübarek olsun
rabbim beraatını alanlardan eylesin :Saruboceq:

Herkesin kandili mübarek olsun
banada dularınızda yer verin
dualarım sizinle..........
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...........
sizlerinde kandiliniz mubarek alarimiz kabul olsun ins bu mübarek gecede

Bu gecenin beş özelliği vardır:

1) Bu gecede önemli işlerin seçimi ve ayırımı yapılır.

2) Bu geceyi ibadetle geçirenlere yardımcı olması amacıyla Allah tarafından melekler gönderilir.

3) Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.

4) Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür.

5) Bu gecede Peygamberimize şefaat yetkisinin tamamı verilmiştir. Bu yetkinin üçte biri Şaban'ın onüçüncü günü, üçte biri Şaban'ın ondördüncü günü, geri kalan üçte biri de Şaban'ın onbeşinci günü verilmiştir. paylasmak istedim kizlar rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins

canım ebrarcım yeni topiğin hayırlı olsun ben uzun süredir giremiyordum o yüzden farkedemedim.tatildeydim yeni döndüm burdaki tüm kızlara slmlar.herkesin kandili mübarek olsun.

hepimize hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar,rabbim bir yıllık başımıza gelecekleri yazdığı şu gündeihakkımızda en hayırlılarını,en istediklerimizi yazar inş.aminnnnn.

gün içerisinde gelemeyebilirim,gecede geç girerim muhtemelen,o yüzden duayı okundu bilin,çnkü zaten şimdi meryem suresi ve muhammed suresine başlıyorum inş.o zaman onuda okurum hemencik.

mrb kızlar,, günaydın..
kandiliniz mübarek olsun. rabbim dualarımızı kabul etsin...

samyelim bu arada senin yumurtlama gününün kandile denk gelmediğine de çok sevindim,çatlatmayı bugün vursan bile,yarına kalır o.kandilde pek iyi değil derlerde,genede bilemem tabiki.

buakşam gitcez bakalım doktora. sabah doktora gittim östrojen testi yaptırdım. normalde hormon testini 3 gün sonraya veriyorlar. ama doktor acil yazdığı için bugün 15.30 da çıkacak. artık ben işten sonra gider alırım...bu akşam iğneyi vursa bile yarın akşam denemeye başlarız sanırım. bakalım buagece belli olur.

Bin damla serpilsin yüreklerinize, bin tatlı mutluluk dolsun günlerinize, binbir hayaliniz gerçekleri bulsun, her türlü dualarınız kabul olsun, kandiliniz mübarek olsun canlarımm rabbim açılan ellerimizi okunan dualarımızı gönlümüzdeki muraddlarımızı kabul etsinn inşallah AMİNNNNNNN

canımm rabbimm kolaylaştırsınn inşallahh rabbimm bu mübarek gecede duysun sesini bebişini göbecine koysunnn inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…