canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versinHerkesin kandili mübarek olsun
banada dularınızda yer verin
dualarım sizinle..........
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...........
canım ayetel kürsi okuyoruz 313 tanehanımlar .....
bu arada dua derken ne okuyorsunuz
merak ettim de.........
canım ağzına sağlık allah kabul etsincanim bitirdim ben allah kabul etsin
sizlerinde kandiliniz mubarek alarimiz kabul olsun ins bu mübarek gecede
Bu gecenin beş özelliği vardır:
1) Bu gecede önemli işlerin seçimi ve ayırımı yapılır.
2) Bu geceyi ibadetle geçirenlere yardımcı olması amacıyla Allah tarafından melekler gönderilir.
3) Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.
4) Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür.
5) Bu gecede Peygamberimize şefaat yetkisinin tamamı verilmiştir. Bu yetkinin üçte biri Şaban'ın onüçüncü günü, üçte biri Şaban'ın ondördüncü günü, geri kalan üçte biri de Şaban'ın onbeşinci günü verilmiştir. paylasmak istedim kizlar rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins
canım seninde kandilin mübarek olsunmrb kızlar,, günaydın..
kandiliniz mübarek olsun. rabbim dualarımızı kabul etsin...
masalcım ay nasıl sevindim seni gördüğüme hoşgeldin canım nasılsın?uzun zamandır görüşemedik özledim seni yaa .herşey yolunda inşallah kuzumcanım ebrarcım yeni topiğin hayırlı olsun ben uzun süredir giremiyordum o yüzden farkedemedim.tatildeydim yeni döndüm burdaki tüm kızlara slmlar.herkesin kandili mübarek olsun.
canım aminnnnnnnn diyorum yürektenhepimize hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar,rabbim bir yıllık başımıza gelecekleri yazdığı şu gündeihakkımızda en hayırlılarını,en istediklerimizi yazar inş.aminnnnn.
allah kabul etsin bitanem dualarda buluşalım inşallahgün içerisinde gelemeyebilirim,gecede geç girerim muhtemelen,o yüzden duayı okundu bilin,çnkü zaten şimdi meryem suresi ve muhammed suresine başlıyorum inş.o zaman onuda okurum hemencik.
inşallah çok iyi çıkar sonuçların tatlımbuakşam gitcez bakalım doktora. sabah doktora gittim östrojen testi yaptırdım. normalde hormon testini 3 gün sonraya veriyorlar. ama doktor acil yazdığı için bugün 15.30 da çıkacak. artık ben işten sonra gider alırım...bu akşam iğneyi vursa bile yarın akşam denemeye başlarız sanırım. bakalım buagece belli olur.
canım seninde kandilin mübarek olsunBin damla serpilsin yüreklerinize, bin tatlı mutluluk dolsun günlerinize, binbir hayaliniz gerçekleri bulsun, her türlü dualarınız kabul olsun, kandiliniz mübarek olsun canlarımm rabbim açılan ellerimizi okunan dualarımızı gönlümüzdeki muraddlarımızı kabul etsinn inşallah AMİNNNNNNN
herkese selam kızlar
bugün berat kandili kaderlerin yazıldıgı gece yüce RABBİM İNŞALLAH bizim kaderlerimize bize en kısa zamanda hamile kalmayı bebeyimizide kucagımıza almayı yazar ve nasip etsin İNŞALLAH
herkesin kandili mübarek olsun
canım seninde kandilin mübarek olsunslm kızlar kandiliniz mübarek olsun
ebrar hoşbuldum canım güzel gecti nişanlar düyünleri yaptık geldik
sizler ne yapıyonuz
evet gecmişteydim okudum seni kacırdım ama
selam her kezin kandili mübarek olsun.yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?