saol ebrarcım ne güzel birgün ama ben hastayım kuran felan okuyamıycam
bende okuyabilirim abdestim var şu an k,me okunuyoraleynam buarada gelirsen gamzeye verdiğimiz ayetel kürsileri okurmusun canım gamze görmemiştir galiba uğramadı hiç .15 tane canım eğer uygunsan oku canım haber ver banada olurmu
bende okuyabilirim abdestim var şu an k,me okunuyor
ay zeynom allh razı olsun tamam ozaman san verelim
didgok varya yani didem ona canım .ozaman sana yazıyorum
selam kızlar nasılsınız
abrarcım ben 25 tane okudum canım haberin olsun
zeynom saol canım seninde mübarek olsunbu arada unuttum herkese hayırlı kandiller olsun dualarınızda beni unutmayın
tamam şimdi okuyup haber veriyorum sana
herkese selam kızlar
bugün berat kandili kaderlerin yazıldıgı gece yüce RABBİM İNŞALLAH bizim kaderlerimize bize en kısa zamanda hamile kalmayı bebeyimizide kucagımıza almayı yazar ve nasip etsin İNŞALLAH
herkesin kandili mübarek olsun
selam hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun
RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİLERİ VERSİN İNŞALLAH
bugün çok dua edelim birbirimize gerçektende önemli bir gece .
kizlar sizlerinde kandili mübarek olsun allahim gönlünüzdeki o bebek sevgisini arzusunu dindirsin ins kucaginiza almayi saglikla ,hayirlisiyla nasip eylesinselam her kezin kandili mübarek olsun.yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
pelinim saol kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsin
buarada kandilin mübarek olsun canım opuyorumnanaktan
zeynom saol canım seninde mübarek olsun
dualarımızdasın canım geçen yazdım okudunmu bilmem transferden 2 gün önce haberimiz olsun canım dua okuycaz biliyosun
canım saol allah gönlünün muradını versin
amin ebrarım inşallah bu mubarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eder seninde kandilin mubarek olsun canımopuyorumnanaktan
kızlar hepinizin kandili mubarek olsun allahım bu gece dualarımızı inşallah kabul eder hepimize birer tane saglıklı bebiş nasip eder:Saruboceq:
evet okudumda cevap yazamadım canım benim tamam ben haber vericem size inşaallah
amin bitanem ağzından bal damlıyor sizinde gönlünüzün muradını versin yüce rabbim
ben okudum 15 tane canım didem arkadaşımız en kısa zamanda hayırlı bir şekilde muradına nail olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?