Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu arada unuttum herkese hayırlı kandiller olsun dualarınızda beni unutmayın
zeynom saol canım seninde mübarek olsun
dualarımızdasın canım geçen yazdım okudunmu bilmem transferden 2 gün önce haberimiz olsun canım dua okuycaz biliyosun
tamam şimdi okuyup haber veriyorum sana

canım saol allah gönlünün muradını versin

selam hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun
RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİLERİ VERSİN İNŞALLAH
bugün çok dua edelim birbirimize gerçektende önemli bir gece .

selam her kezin kandili mübarek olsun.yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
kizlar sizlerinde kandili mübarek olsun allahim gönlünüzdeki o bebek sevgisini arzusunu dindirsin ins kucaginiza almayi saglikla ,hayirlisiyla nasip eylesin

kızlar hepinizin kandili mubarek olsun allahım bu gece dualarımızı inşallah kabul eder hepimize birer tane saglıklı bebiş nasip eder:Saruboceq:

evet okudumda cevap yazamadım canım benim tamam ben haber vericem size inşaallah
amin bitanem ağzından bal damlıyor sizinde gönlünüzün muradını versin yüce rabbim
ben okudum 15 tane canım didem arkadaşımız en kısa zamanda hayırlı bir şekilde muradına nail olur inşaallah

kızlar hepinizin kandili mubarek olsun allahım bu gece dualarımızı inşallah kabul eder hepimize birer tane saglıklı bebiş nasip eder:Saruboceq:

amin canım seninde kandilin mübarek olsun hepinizin gönül muradı neyse versin rabbim hayırlı bir şekilde

canım çok saol ağzına sağlık allahım dilediğini versin
tamam biz senden haber bekliyoruz ona göre kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…