amin canımcanım çok saol ağzına sağlık allahım dilediğini versin
tamam biz senden haber bekliyoruz ona göre kuzum
kızlar hepinizin mübarek olsun kandilki kabul olan dualar hürmetine bizede evlat versin mevlam tez vakitte
amin canım seninde kandilin mübarek olsun hepinizin gönül muradı neyse versin rabbim hayırlı bir şekilde
ya kızlar acayip duygulanıyorum negüzel yaa rabbim daim etsin bu güzellikleri
hep böyle bir bütün olalım inşallah
kızlar hepinizin mübarek olsun kandilki kabul olan dualar hürmetine bizede evlat versin mevlam tez vakitte
ya kızlar acayip duygulanıyorum negüzel yaa rabbim daim etsin bu güzellikleri
hep böyle bir bütün olalım inşallah
ya kızlar biliyorum zor ama bence biraz bizim bu fikirden uzaklaşmamız lazım yoksa hem kendimizi yıprayıyoruz hemde eşimizi mevlam yardımcımız olsun
evet canım gerçek arkadaşlık işte tanımasakda dualarda buluşuyoruz buda kk sayesinde iyki hepinizi tanımışm tabi önce kkyı :enbuyukkk:bi an bende öle oldum hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama güzel hayırlı dileklerde bulunuyorum arkadaşlık dostluk bu zaten ŞenizŞeniz
evet ebrarım bende cok duygulanıyorum valla ne güzel dostluklar kurduk hep böyle devam eder inşallah canım
valla kızlar ağlatcanız beni ben çok seviyorum hepiniiz canım dostalrım benim hep birlikte olucaz mevlam ömür veririse inşallah
evet canım gerçek arkadaşlık işte tanımasakda dualarda buluşuyoruz buda kk sayesinde iyki hepinizi tanımışm tabi önce kkyı :enbuyukkk:
canım inanki yaa bende öyleyim yok böyle güzellik az önce derdayla msnde onu konuştuk evde yanlızda olsam yanlızlığı hissetmiyorum sizler sayesinde olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?