Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kızlar acayip duygulanıyorum negüzel yaa rabbim daim etsin bu güzellikleri
hep böyle bir bütün olalım inşallah

ya kızlar biliyorum zor ama bence biraz bizim bu fikirden uzaklaşmamız lazım yoksa hem kendimizi yıprayıyoruz hemde eşimizi mevlam yardımcımız olsun

ya kızlar acayip duygulanıyorum negüzel yaa rabbim daim etsin bu güzellikleri
hep böyle bir bütün olalım inşallah

bi an bende öle oldum hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama güzel hayırlı dileklerde bulunuyorum arkadaşlık dostluk bu zaten ŞenizŞeniz

kızlar hepinizin mübarek olsun kandilki kabul olan dualar hürmetine bizede evlat versin mevlam tez vakitte

amin canım seninde kandilin mubarek olsun... inşallah bu mubarek günde dualarımız kabul olur ve hayırlısıyla bebiş haberleri alırız:Saruboceq::Saruboceq:

valla kızlar ağlatcanız beni ben çok seviyorum hepiniiz canım dostalrım benim hep birlikte olucaz mevlam ömür veririse inşallah

ya kızlar biliyorum zor ama bence biraz bizim bu fikirden uzaklaşmamız lazım yoksa hem kendimizi yıprayıyoruz hemde eşimizi mevlam yardımcımız olsun

canım haklısın ama bi uzaklaşabilsek şu bebek fikrinden elimde olmuyoki 7 gün 24 saat aklımda hic cıkaramıyorum ... allahım ne olur dualarımızı kabul et bizleri daha fazla bekletme annelik duygusunu tattır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bi an bende öle oldum hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama güzel hayırlı dileklerde bulunuyorum arkadaşlık dostluk bu zaten ŞenizŞeniz
evet canım gerçek arkadaşlık işte tanımasakda dualarda buluşuyoruz buda kk sayesinde iyki hepinizi tanımışm tabi önce kkyı :enbuyukkk:
evet ebrarım bende cok duygulanıyorum valla ne güzel dostluklar kurduk hep böyle devam eder inşallah canım

canım inanki yaa bende öyleyim yok böyle güzellik az önce derdayla msnde onu konuştuk evde yanlızda olsam yanlızlığı hissetmiyorum sizler sayesinde olumunekankayizsmile

kızlar tekrar selamlar hepinizin güzel dileklerine dualarına gönülden aminn diyorum canlarımm rabbimm mübarekk gün inanıyorumki bu yürekten birbirimiz için edilenn dularımızı duyacak bize evlatlarımızı nasip edecek inşallahh kulun kula duası daha hayırlıymış rabbimm dualarımızı kabul etsin

canlarım ben kaçtım mevlam yardımcımız olsun bugece duaları kabul olanlardan eylesin hepimizi az bi işim var görüşürüz akşam öptüm

evet ebrarım bende yanlızlıgımı sizlerle paylaşıyorum akşama kadar bir bebegim olsun diye düşünmekten başka bişey yapamıyorum sizlerde olmasanız cıldırıcamsenağlamasenağlama iyiki varsınız canım dostlarımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…