Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa inanki bende aynı yaa rabbim bizede nasip edicek bizde çığlık çığlığa paylaşıcaz burdan
sende iyki varsın bitanem olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın

bende iyi canım
böyle güzel paylaşımlar olunca daha iyi oluyorum kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek olsun amin canım inşallah allahım dualarımızı kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU......................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505............................................................................................................24AĞUSTOS
EBRAR_53.....................................................................................................30 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

canlarım ben kaçarr sonra gelirim gene ebrarım turkuazım samyelim derdam kardelenim aleynam azgimm sevtunum pelin gündogmadan didem ve ismini yazamadıgım bütün canlar dualarıma sizleride katıyorum rabbimden hepimizin istedigi ortak noktamız bizi bizlere yakınlaştıran dost olmamızı saglayan hayırlı evlatlar rabbim bu kadar insanı bu vesiyle bir araya topladı inanıyorumki o büyükk allahımm o kudretli allahımm ol deyince herşeyii olduran allahım bu üzel insanların birbirlerine ettikleri dualarıı duyacak ve hepimizi sevindircek ben inanıyorum canlarımm sizde inanınn rabbimm duyacakk kullarının kulları içinn ettiklerii yalvardıklarıı dualarrrı ve güldürecekk bu güzell yüreklii kullarını inşallah

kızlarr kandiliniz mübarek olsun,Allah gönlünüze göre versin (aminnn)
ben okudum ablam anca yazabildim kusura bakmayın iş yerinde net gitmişti,sonrada yoğunluk oldu
geçmişi okuyup öyle yazarım dedim ama okuyamadın geçmişi de ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…