azram hoşgeldin canım nasılsın?
evet yaa RABBİM duyacak sesimizi bende yürekten inanıyorum
canlarım ben kaçtım mevlam yardımcımız olsun bugece duaları kabul olanlardan eylesin hepimizi az bi işim var görüşürüz akşam öptüm
canım yaa inanki bende aynı yaa rabbim bizede nasip edicek bizde çığlık çığlığa paylaşıcaz burdanevet ebrarım bende yanlızlıgımı sizlerle paylaşıyorum akşama kadar bir bebegim olsun diye düşünmekten başka bişey yapamıyorum sizlerde olmasanız cıldırıcamsenağlamasenağlama iyiki varsınız canım dostlarımolumunekankayizsmile
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
kızlar tekrar selamlar hepinizin güzel dileklerine dualarına gönülden aminn diyorum canlarımm rabbimm mübarekk gün inanıyorumki bu yürekten birbirimiz için edilenn dularımızı duyacak bize evlatlarımızı nasip edecek inşallahh kulun kula duası daha hayırlıymış rabbimm dualarımızı kabul etsin
canım yaa inanki bende aynı yaa rabbim bizede nasip edicek bizde çığlık çığlığa paylaşıcaz burdan
sende iyki varsın bitanem olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
amin canım ya inşallah bizlerde bu duyguyu cıglık cıglıga paylaşırız umudumu yitirmek istemıyorum... inşallah allahım bizlerede hayırlısıyla nasip edecek bitanem :Saruboceqlumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek olsun amin canım inşallah allahım dualarımızı kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu liste hamişlerle dolu olsun inşallah
kızlar ben çıkıyorum sizi çok öpüyorum akşama görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
canlarım ben kaçtım mevlam yardımcımız olsun bugece duaları kabul olanlardan eylesin hepimizi az bi işim var görüşürüz akşam öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?