Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

SAMYELİM VE TURKUAZIM
sizden haber bekliyoruz kızlar
opuyorumnanaktan
ablam okudum ben

ayyy canım bnm Allah razı olsun,sizler de benim dualarımdasınız inş Rabb'im bizede nasip edecek
mrb turkuaz.. ayy az kaldı valla. bi 18.30 olsa çıksam yaaa...
çatlatma iğnesi için mi gidiyorsun canım?

akşam doktorla randevumuz saat 10 da,, gitmeden önce dua okucam, biraz dua okurum... rabbim dualarımızı kabul etsin.

çıktın mı kısss?

DİDEM İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25bitti
BONCUK.................50bitti
KARDELEN..............25bitti
SEYDAM.................25bitti
ZEYN.......................20bitti
KUBI........................53bitti
AZRA......................20bitti
DERİNSU.................20bitti
SAMYELİM...............20BİTTİ
ZEYNEP....................15bitti
DİDEM....................20bitti
TURKUAZ.................20bitti

LİSTE TAMAMLANMIŞTIR OKUYANLAR BİLDİRİRSE SEVİNİRİM TATLIŞLAR .bu akşam duamızı yapıcaz kızlar

Son düzenleme:
SLM KIZLAR .
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN HER NE MURADINIZ VARSA RABBİM BU MÜBAREK GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KABUL ETSİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞ ...HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞŞ TEZ ZAMANDA TÜM İSTEYENLERE:Saruboceq:

HAYIRLI GECELER KIZLAR KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN HAMILE ARKADASLARIMIZ INSALLAH HAYIRLISIYLA YAVRULARINI KUCAKLARINA ALIRLAR VE BIZLERDE INSALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIR BEBEGIMIZE KAVUSURUZ HAYIRLISIYLA :Saruboceq:

SIMDEDEN GAMZEMIN VE DIDEMIN DUASINA AMIN DIYORUM INSALLAH EN KISA ZAMANDA MÜJDEYI VERIRLER BIZLERE:Saruboceq:
EBRARIM BEN GECE OLAMICAM CNM DUA GECESI BGN BOL BOL DUA ETCEM DULARINIZDA BANADA YER VERIN KIZLAR BENDE SIZLERE EDICEM ÖPTÜM SIZLERI

AMİNNNNNNNNNNNNNNN UĞURBONCUĞUM İNŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH RAZI OLSUN CNM :1hug:

Son düzenleme:
canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin canım bebişini sağlıkla kucağına al inşallah opuyorumnanaktan
canımsın negüzel dua etmişsin allah razı olsun amin diyorum tüm kalbimle
canım sende bizi unutma emi duamdasın bitanem
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...
ebrarım ben duamı okudum canım. öpüyorum hepinizi...
canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin mükafatını tez vakitte yollasın canım
kandiliniz kutlu olsun rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar

ceylanım canım arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun
rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

selam hanımlar tekrardan hayırlı kandiller
rabbim bugecenin feyzine erdirsin tüm dualarımızı kabul eylesin .herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarım
ben duayı bulup gelicem birazdan

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM GAMZE arkadaşımız için okunan ayetel kürsileri bebişinin gelmesi için vesile kıl .bugecenin yüzü suyu hürmetine içinde bulunduğu tedaviyi hayırlısıyla pozitif sonuçla tamamlamayı nasip et .gönül muradını ver allahım .ettiğimiz duaları kabede yapılan dualara eşdeğer tut ve kabul et yarabbim .senin herşeye gücün yeter AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

YA RABBİM DİDEM arkadaşımız için okuduğumuz ayetel kürsileri bebişinin gelmesi için vesile kıl .içinde bulunduğu tedaviyi pozitif sonuçla tamamlamayı nasip et .sen yardımcısı ol yeri göğü yaradan sensin onada muradını ver yarabbim .kabede edilen dualara eşdeğer tut ve kabul et yarabbim .senin herşeye gücün yeter AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

selam canlar
Berat Kandiliniz Mübarek olsun Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine tüm dularımızı kabul etsin Mevlam bizi sevdiği kullardan eylesin evlat isteyen tüm ismini bilip bilmediğim arkadaşlarıma sağlıklı vatana ve dinine hayırlı evlatlar nasip etsin....AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…