ablam okudum benSAMYELİM VE TURKUAZIM
sizden haber bekliyoruz kızlar opuyorumnanaktan
canlarım ben kaçarr sonra gelirim gene ebrarım turkuazım samyelim derdam kardelenim aleynam azgimm sevtunum pelin gündogmadan didem ve ismini yazamadıgım bütün canlar dualarıma sizleride katıyorum rabbimden hepimizin istedigi ortak noktamız bizi bizlere yakınlaştıran dost olmamızı saglayan hayırlı evlatlar rabbim bu kadar insanı bu vesiyle bir araya topladı inanıyorumki o büyükk allahımm o kudretli allahımm ol deyince herşeyii olduran allahım bu üzel insanların birbirlerine ettikleri dualarıı duyacak ve hepimizi sevindircek ben inanıyorum canlarımm sizde inanınn rabbimm duyacakk kullarının kulları içinn ettiklerii yalvardıklarıı dualarrrı ve güldürecekk bu güzell yüreklii kullarını inşallah
çatlatma iğnesi için mi gidiyorsun canım?mrb turkuaz.. ayy az kaldı valla. bi 18.30 olsa çıksam yaaa...
akşam doktorla randevumuz saat 10 da,, gitmeden önce dua okucam, biraz dua okurum... rabbim dualarımızı kabul etsin.
HAYIRLI GECELER KIZLAR KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN HAMILE ARKADASLARIMIZ INSALLAH HAYIRLISIYLA YAVRULARINI KUCAKLARINA ALIRLAR VE BIZLERDE INSALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIR BEBEGIMIZE KAVUSURUZ HAYIRLISIYLA :Saruboceq:
canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin canım bebişini sağlıkla kucağına al inşallah opuyorumnanaktanSLM KIZLAR .
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN HER NE MURADINIZ VARSA RABBİM BU MÜBAREK GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KABUL ETSİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞ ...HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞŞ TEZ ZAMANDA TÜM İSTEYENLERE:Saruboceq:
canımsın negüzel dua etmişsin allah razı olsun amin diyorum tüm kalbimleHAYIRLI GECELER KIZLAR KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN HAMILE ARKADASLARIMIZ INSALLAH HAYIRLISIYLA YAVRULARINI KUCAKLARINA ALIRLAR VE BIZLERDE INSALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIR BEBEGIMIZE KAVUSURUZ HAYIRLISIYLA :Saruboceq:
canım sende bizi unutma emi duamdasın bitanemSIMDEDEN GAMZEMIN VE DIDEMIN DUASINA AMIN DIYORUM INSALLAH EN KISA ZAMANDA MÜJDEYI VERIRLER BIZLERE:Saruboceq:
EBRARIM BEN GECE OLAMICAM CNM DUA GECESI BGN BOL BOL DUA ETCEM DULARINIZDA BANADA YER VERIN KIZLAR BENDE SIZLERE EDICEM ÖPTÜM SIZLERI
canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin mükafatını tez vakitte yollasın canımkızlar hepinizin kandili mübarek olsun...
ebrarım ben duamı okudum canım. öpüyorum hepinizi...
kandiliniz kutlu olsun rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?