Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim gelmiş galiba görüşemedik gerçi telde uzunca muhabbet ettik ..
mızmız nasılsın canım özledik seni demek hala geçemedin evine hayırlısı canım .belini çektirmişsin inşallah vesile olur canım herşey gönlünce olsun
aleynam amin diyorum canım dileklerine RABBİM büyük vardır bildiği

mızmızım selam canım nasılsın?özlettin kendini yaa dön artık aramıza

valla ebrarcım bende ozledım ama uzun bır sure donemıyecem kahretsınkı

daha elektırk hallolmadı pazar gececez bakalım ne yapcaz allahdan zıfılı karanlık bır ev degıl rahat durabılecegın aydınlıkda santıyeden alacaz elektırık fılan

belımı cektırdım ama pek ınanmadan yaptm laf olsun dıye

ne bılıyım yumurtam catlamıo rahım fılmı cetırmeden hamıle kalamam

adetım 18deydı bu ayın 23 geldı ılk defa cok atmadan sasırdım gercı orda burda bır kere anca oldu sans sıfırdı ama

evıme bır gecıyım

hamıle haberı varmı:CüvCüv:

iyi değilim canım hemde hiç mafoldumben
kafayımı yiyorum nedir anlamadım .

ya bozma moralini bu kadar,napalım,bebeği olanların bi özellikleri vardaibiz eksik olduğumuz için mi yok bebeğimiz,rabbimin takdiri,sabretcez ve karşılığını alıcaz,eğer karşılığı bebiş değilse bile,elbetteki mükafatı var,bu dünyadaki eksiklikleri öbür alemde tamamlıcak rabbim.
hadi gülsün yüzün,anladım zaten ondan gelmiyon diye,seslenmesem gelmicektin dimi.lmaz:

görces bakalım.
sen napıyon,bitti mi işlerin,umumi temizlik mi yaptın?
ikisi bir arada canım hem ev hem umumi
zeynepte dedi bugün,o da senden duymuş gerçi.inş.vardır öyle bişey.kaydirigubbakcemile5
İNŞALLAH arştırdım ama bulamadım

AMİN

derdanur için dua listemiz
boncuk................20bitti
ebrar.....................43bitti
zeyn.......................20bitti
turkuaz..................20bitti
azra........................25
derin......................25bitti
samyeli...................20
didgok.....................20bitti
pelin......................25
kardelen.................25
aleyna......................25bitti
kubı...........................25bitti
zeynep.....................20bitti
kızlar çarşamba akşamı duasını yapıcaz

ya ben bişey dicem,ben bugün ayetül kürsiyi okudum ama sıra didemde sanıyodum,ona niyet ettim ama asıl niyetim sıradakine,yani yeni listeye göreydi,şimdi napim,sizce yeniden okumalı mıyım?gerçi kimsenin adını bilmiyoz,listede verileni okuyoz ama sorim dedim.

mızmızım hayırlısı canım hiç ummadığın bir anda gelir belki rabbimden ümit kesilmez
inşallah yeni evin bebiş sesiyle şenlensin

kardelenim başım çok ağrıyo inanki zor yazıyorum sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım içimde bi yangın var çok tuhafım allahım sabır versin dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…