Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

dogruyu söylemek gerekirse tekrar okusan daha iyi canım cünkü niyet başka kişiye etmişsin
mızmızım hayırlısı canım hiç ummadığın bir anda gelir belki rabbimden ümit kesilmez
inşallah yeni evin bebiş sesiyle şenlensin

AMİN

aleynam bende umut diyodumda ordaki doktor ayrılmış enver kurt var amerikana geçmiş galiba ondan vazgeçtim canım

kardelenim başım çok ağrıyo inanki zor yazıyorum sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım içimde bi yangın var çok tuhafım allahım sabır versin dayanma gücü versin

yapma canım yaaa,üzülme bu kadar,olmassa tedaviyle olur inş.hepten çaresiz değilsin ki.hadi topla kendini

abla fiyat araştırdım ama bulamadım kızlara yazdım yarın cevap yazarlar herhalde

bende umutu istiyom halit bey var ama memeriyolda cok hamile var ya kafam karıştı

RABBİM verirse olucak tabiki herzamn

kardelenim başım çok ağrıyo inanki zor yazıyorum sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım içimde bi yangın var çok tuhafım allahım sabır versin dayanma gücü versin

abla sen böyle deyildin sen bize morel verirdin

ramazandan sonra tekrar tüp yaptırırmısın düşünüyonuz mu

ama aleyna son verilen olarak niyet ettim,öyle mi yapsam ki,neyse okuruz bakalım,yanlışlık olmasında.

ben cok korkuyorum ya ramazandan sonra bende düşünüyorum ama sanki içimde olmuycakmış gibi bi his var

hem maddi hem manevi çökertiyo insanı ya

saolun kızlar benim uyumam gerekki toparlanayım yoksa böyle mal gibi şeyler düşünmeye devam edicem
yarın sabaha bişeyim kalmaz

aleynam bildiğim kadarıyla euroyla filan yapıyolar inşallah uygundur kuzum
benim derdim kocam yanaşmıyoki tedaviye derdi yine aynı olursa yine kaybedersek aynı şeyleri yaşarsak

varımızı yokumuzu koyar ortaya 1denemelik tüp yaptırıız da ya olmassa daha bişey yapamayız zaten o yıkımdan sonra eşim de yıkılır

ben hem kendimi hem eşimi düşünüyom cok zor işim cok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aleynam aynen yaa benimkinin korkusu bendeki pıhtılaşma ya sana bişey olursa bebeği napıyım diyo
anlatamıyomki herkes doğuruyo çok şükür bişey olmuyo
bi doktor çok korkuttu bizi ondan beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…