Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay hepimiz bunalım olduk yaa hakkınızı helal edin üzdüm sizide geliyolar işte arada ki ben çok güçlüyüm diyorumda yok içimde yangınlar varmış
SABIR SUSKUNLUK DEĞİL İŞİTİLMEYEN FERYATTIR

kan pıhtılaşması anneye bişe yapıyomu onu bilmiypdum

ben bebeye zarar veriyo diye biliyom kan gitmediyi için bebek ölüyomuş ama ilac içerek bunu önlüyolar dr

eşinde haklı

aleynam ben 1 kere yaptırdım oda eurofertilde sedada çıkıyodu doktoru
ama çokda memnun kalmadım
soruyosun öyle cevap veriyolar

yok ya senle alakası yok bu dert içimizde zaten cıkmıyoki insan konuşarak rahatlıyo

sen hakkını helal et asıl bize bi abla oluyosun burda

Aleynam anneyede zararı var damar tıkanıklığı yapıyo allah korusun kalp krizi ,beyin kanaması
aman neyse hayırlısı artık

sen birkeremi yaptın ben 3 kere yaptın zannettim

3 düşüyüm var dednya

o zamn sen normal yolla hamile kalabiliyosun

yumurta takibi yaptırsana abla belki olur eşinde sorun yok ki niye tüp düşünüyon

aaaaaaaaaa hiç bilmiyodum ögrendiim iyi oldu anneyede zararı varmış

belki bende de vardır aslında tüpten önce yaptırmak lazım bu tesleri

Aleynam nedemek ya ben herzaman destek olucam size nede olsa benim biraz daha tecrübem var dile kolay 10 yıldır hasretim
inşallah güzel günler gelicek hep fırtına sürüp gitmezki

aleynam tüp düşünmüyom aslında
ben iki kere normal bide tüple hamile kaldım .ama devam etmedi işte
şuanda aşılama diyorum kuzum tabi eşimde filan problem çıkmazsa biliyosun yaş ilerledikce düşüşler olabiliyo

aşılam da iyi ya en fazla 1 milyarın gider yine iyi tüpe göre
bencede dene abla ramazandan sonra daha fazla bekleme İNŞALLAH bu sefer olur içime sanki olucakmış gibi geliyo iki tene olsun ayyyyyyyyy ne güzel hayeli bilem güzel

kardelen istersen özel merkezlerde yaptırabiliyon canım özelde 800 tl görümcem yaptırdı

devlete yaptırıyım dedi 1 yıl sonraya gün verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…